Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Carragher23
- Kontakt:
- thekoplegend
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Zamalo primimo gol, pogledas gdje je Steven, a on lezi na pola terena pao opet. Glen me zna nasmijati i u ovako dosadnoj tekmi, kako ga Niang provoza k'o malo dijete. Suso lijep gol, jedina zanimljiva stvar u drugom poluvremenu.
Ove dosadne pobjede su dobre za samopouzdanje ekipe, ali igra je skroz slaba bila kroz svih 5 utakmica.
Ove dosadne pobjede su dobre za samopouzdanje ekipe, ali igra je skroz slaba bila kroz svih 5 utakmica.
Jel mi se čini ili bolje djelujemo kod prekida u odnosu na prošlu sezonu? 

Prvo poluvrijeme nisam gledao, ali ovo sto sam vidio u drugom je po meni zadovoljavajuce. Jeste bilo dosadno za gledati, ali su odradili posao. Milan nije prisao golu, a uspjeli su postici jos jedan. Eh sad, cinjenica je da je ovo samo prijateljska i da je Milan vrlo los, ali bili su dobri ipak. Can, Suso, Cou, Mignolet odlicni.
Zao mi je samo sto nisam vidio Markovica do sad haman nikako, ali ce valjda igrati u preostalim pripremnim utakmicama.
Zao mi je samo sto nisam vidio Markovica do sad haman nikako, ali ce valjda igrati u preostalim pripremnim utakmicama.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nisam mogao gledati utakmicu, cim izadje Highlights molim da neko postavi 

Ustanem i lagano kavica i pogledam rezultat nasih i vidim Allen ga uvalio,mora da smo dominirali cim je on bio strijelac? 

YNWA!
76ERS!
76ERS!
Allen = football pitch dominator 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Prvo poluvrijeme:
[youtube][/youtube]
Drugo poluvrijeme:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Drugo poluvrijeme:
[youtube][/youtube]
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Evo i stu se povrijedio.Kako smo krenuli sa povredama daj bozed da ne budemo ko arsenal.
Ako budemo k'o Arsenal bit cemo 4. 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Susu produzit ugovor po hitno! Veeliki napredak u odnosu na prije 2 sezone...
- donCorleone1892
- Kontakt:
Kakav crni Alves, lik je isti GlenDani Alves mogao bi nakon punih osam godina napustiti Camp Nou i zaputiti se prema Anfieldu, javlja ugledni El Mundo Deportivo.

Nadam se da je ovo još jedna glupost u nizu ss.ba.

http://www.lfctour.com/news/latest-news ... -uk-return
biće spreman za Dortmunda, ali mi moramo tražiti još jednog napadača obavezno jer ako se povredi Stu a ne bi me čudilo da se desi, ne možemo izgurati samo sa Lambertom.
eh onda bi arsenal bez povreda mogao osvojitiOtelo je napisao/la:Ako budemo k'o Arsenal bit cemo 4.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
allen se dosta popravio u zadnje vrijeme. suso jos jedan gol postize trebalo bi ga zadrzati jer ima nade za njega a moze se i mjesta naci ako ne budu dovodili vise pojacanja naprijed.
kelly je ovaj cudan lik, dok svi napreduju on nazaduje. imao je i mignolet par lijepih odbrana. sterling nastavio sa napretkom, ocigledno je da ce biti mjesta za dosta mladih igraca ove sezone da dobiju priliku. jedina stvar zbog koje se vrijedi nadati necemu su ti mladi igraci s obzirom da se sa transferima dosta lose radi akademija nam je jedina sansa da dobijemo neko pojacanje.
kelly je ovaj cudan lik, dok svi napreduju on nazaduje. imao je i mignolet par lijepih odbrana. sterling nastavio sa napretkom, ocigledno je da ce biti mjesta za dosta mladih igraca ove sezone da dobiju priliku. jedina stvar zbog koje se vrijedi nadati necemu su ti mladi igraci s obzirom da se sa transferima dosta lose radi akademija nam je jedina sansa da dobijemo neko pojacanje.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sturidge se vratio u UK zbog povrede, strasno, jos samo fali da ostanemo bez njega. Izgleda da bas ima staklene noge i da nam je novi napadac prioritet. 
Sto se tice Kellya, mislim da je najvise dobijao priliku od svih mladjih igraca koji su ovih zadnjih godina u Liverpoolu i na kraju najgori ispade.

Sto se tice Kellya, mislim da je najvise dobijao priliku od svih mladjih igraca koji su ovih zadnjih godina u Liverpoolu i na kraju najgori ispade.

to sam ja pisao kad su prodali suareza... ne mozes se osloniti samo na sturridgea ne zato sto nije dobar igrac nego zato sto je precesto povrijeđen.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sturidge se vratio u UK zbog povrede, strasno, jos samo fali da ostanemo bez njega. Izgleda da bas ima staklene noge i da nam je novi napadac prioritet.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Upravo tako, a realno ovo sto sada imamo od napada i nije bas za blizu 100 golova
Ne znam samo sta je u glavi Rodgersa, ako misli da gradi tim oko Sturidgea koji je cesto povrijedjen onda nije dobra ideja.

Ne znam samo sta je u glavi Rodgersa, ako misli da gradi tim oko Sturidgea koji je cesto povrijedjen onda nije dobra ideja.

Tim se gradi oko velskog Xavia
Daj dovedi Reusa i Lavezzia, gruhni u vezi Isca i da yebemo sve

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Tim se gradi oko velskog Xavia![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.