Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Sutra utakmica kadeta u KSCu, opet protiv Crne Gore.
jos koji minut pa pocinju nasi. ako je tacno ovo na fibinoj stranici, memic ce poceti umjesto polutka.
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 148&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
polutak usao nakon 35 sekundi, ako je vjerovati fibi
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 148&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
polutak usao nakon 35 sekundi, ako je vjerovati fibi
napravili nam seriju 8-0 za 45 sekundi u trecoj cetvrtini
sad francuzi vode sa +13
mada je malo cudan tekstualni prenos. vec u prvoj cetvrtini su tek tako izbrisali jedno slobodno bacanje polutka. a sada su francuzi ubacivali poene i slobodna bacanja bez da izmedju pise da smo pravili neke faulove ili turnovere. ali eto, valjda nestignu sve upisati koliko nas brzo trpaju.
dok ja pisem francuzi su povecali prednost na +16, kraj trece cetvrtine. aleksic je prekinuo na kraju njihovu seriju od 13-0.
bajic se nije sjetio da uzme time-out, a ljudi nas trpaju i trpaju

sad francuzi vode sa +13

mada je malo cudan tekstualni prenos. vec u prvoj cetvrtini su tek tako izbrisali jedno slobodno bacanje polutka. a sada su francuzi ubacivali poene i slobodna bacanja bez da izmedju pise da smo pravili neke faulove ili turnovere. ali eto, valjda nestignu sve upisati koliko nas brzo trpaju.
dok ja pisem francuzi su povecali prednost na +16, kraj trece cetvrtine. aleksic je prekinuo na kraju njihovu seriju od 13-0.
bajic se nije sjetio da uzme time-out, a ljudi nas trpaju i trpaju
"Frajer" definitivno nije normalan--

- ultrassa1921
- Kontakt:
krivo mi je radi malog Hadzica sto nije dobijao priliku,pa koliko-toliko,mogao je on pomoci ovoj ekipi,evo udje i dade tricu,ali bit ce prilike sljedece godine aBd 

Manijaci Zeljini
svaka ekipa je imala igrace koji su samo sjedili na klupi, a imaju puno veci i bolji izbor igraca nego mi. a realno nije hadzic odigrao nesto spektakularno zadnje godine, ubo je poneku tricu i to je to bilo.
na kraju smo izgubili 68-52. sutra igramo sa crnogorcima koji su danas izgubili 10 razlike od rusa, ali nije im igrao popovic. tako da je on odmoran za sutra.
na kraju smo izgubili 68-52. sutra igramo sa crnogorcima koji su danas izgubili 10 razlike od rusa, ali nije im igrao popovic. tako da je on odmoran za sutra.
Eto toliko od Hadzica koji citavo prvenstvo sjedi na klupi. Bravo mali
Ostajem na MUTE

Ostajem na MUTE

Lazar Mutic nece igrati na prvenstvu u Latviji? Jel to znaci da se opet ide preko Drine...?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Tek kad se pogleda ko igra U 18 B divzije i ko se opet neće vratiti u A diviziju, skonta se koliki je rezultat što smo stabilan "prvoligaš". Finale igraju Ukrajina i Njemačka, a A diviziju opet neće igrati Izrael i Slovenija (što mi je posebno drago).
Nista se jos ne zna za njega, jer mu je otac dao cvrste garancije da ce igrati za nas... mozda se I pojavi.. Srbiju su odbili I malac I otac... ne vjerujem da ce vise kretati po njega... slicno kao I sa Sikirasem...sajo10 je napisao/la:Lazar Mutic nece igrati na prvenstvu u Latviji? Jel to znaci da se opet ide preko Drine...?
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Pa dobro ako je vec njih odbio trebo je onda dosad doc kod nas na pripreme..Prvenstvo ce uskoro..MrMuscle je napisao/la:Nista se jos ne zna za njega, jer mu je otac dao cvrste garancije da ce igrati za nas... mozda se I pojavi.. Srbiju su odbili I malac I otac... ne vjerujem da ce vise kretati po njega... slicno kao I sa Sikirasem...sajo10 je napisao/la:Lazar Mutic nece igrati na prvenstvu u Latviji? Jel to znaci da se opet ide preko Drine...?
Al ja nisam napisao ni da ce doci..Lotus je napisao/la:Pa dobro ako je vec njih odbio trebo je onda dosad doc kod nas na pripreme..Prvenstvo ce uskoro..MrMuscle je napisao/la:Nista se jos ne zna za njega, jer mu je otac dao cvrste garancije da ce igrati za nas... mozda se I pojavi.. Srbiju su odbili I malac I otac... ne vjerujem da ce vise kretati po njega... slicno kao I sa Sikirasem...sajo10 je napisao/la:Lazar Mutic nece igrati na prvenstvu u Latviji? Jel to znaci da se opet ide preko Drine...?

I Loncar jedno vrijeme nije htio igrati za Hrvate, pa se predomislio I javio im da hoce... dakle oni nece ici po njega jer ih je vec odbio, vec ce cekati da se on njima javi (naravno ako htjedne igrati za njih)...

Jbg dvosjekli mac... tako je bilo I sa Sikirasem, al su nasi bili agresivniji tada, sad su malo pasivniji u vezi Mutica...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Znam da je bila prica da je Harun pricao sa ocem od Lazara i vise se nista nije spominjalo..
vidjelo dijete s kim ima posla i pobjegloLotus je napisao/la:Znam da je bila prica da je Harun pricao sa ocem od Lazara i vise se nista nije spominjalo..

opet se ovaj crni popovic razigrao...
You are someone else I am still right here
Ovaj Popovic kad igra protiv nas kao da sutira u bazen 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- elninho_resTO
- Kontakt:
Igramo bez Atica,Polutka i Aleksica...Red je da ostali dobiju sansu
FKt ovaj Popovic neka ozbiljna masina
FKt ovaj Popovic neka ozbiljna masina
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sad ja znam sto je Baja igro ostale tekme bez Hadzica..cuvo ga za zadnju ahahahahhaahhaahahah
Lotus je napisao/la:Sad ja znam sto je Baja igro ostale tekme bez Hadzica..cuvo ga za zadnju ahahahahhaahhaahahah

Valjda ce neko naci razumno i logicno objasnjenje...predpostavljam!
Jesmo mi jedini pobijedili Tursku?
Samo naprijed Saraj'vo!
pobjedila je i srbija u drugim grupama, i to ih oderali oko +25 na kraju bilo. a ovi sad njih lagano u finaluTele33 je napisao/la:Jesmo mi jedini pobijedili Tursku?

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.