RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 01:05

EdinDzekomo je napisao/la:E jeste se ozelili veleza..kaze komentator na bh radiju...hiljadu ljudi ima na stadionu hahah
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Brato nismo se ozelili ali smo ozednili :lol: :lol: odo otvorit hladnu hajnu pacenik :wave: jedno tri milje na stadionu :salut:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 avg 2014, 01:29

RezervniGolman je napisao/la:
EdinDzekomo je napisao/la:E jeste se ozelili veleza..kaze komentator na bh radiju...hiljadu ljudi ima na stadionu hahah
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Brato nismo se ozelili ali smo ozednili :lol: :lol: odo otvorit hladnu hajnu pacenik :wave: jedno tri milje na stadionu :salut:
Elvis će od prodaje sokova u avgustu u Vrapčićima moć kupit vilu na moru :urnebes:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 01:40

vm22 je napisao/la:
Elvis će od prodaje sokova u avgustu u Vrapčićima moć kupit vilu na moru :urnebes:
Jest jest. Dobar 400% :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 03 avg 2014, 02:01

Bravo Rodjeni moji bez pola ekipe pobjeda. Bravo Feja. Čestitam crvenom bratu rodjenje sina nadam se da ćeš izabrati neko fino ime. Pozz

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 03 avg 2014, 04:00

Zadovoljan sa prvom pobjedom i osvojena 3 boda.Bio sam se uplasio kad sam vidio da nam skoro citav tim fali i tesko sam vjerovao da ce mo dobiti danas .Cestitam igracima i strucnom stabu na pobjedi,ali isto tako neko mora odgovarati za onaj propust vezano za papirologiju pa i ovu bruku sa brojem :crazy: ,sto kaze Damir Niksit ;To Nidje na svijetu nema :problem:

Nadam se da ce do naredne utakmice to uspjeti rijesiti sa papirologijom :roll:

FORZA RODJENI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 03 avg 2014, 04:37

Rodjeni otvoriše sezonu s pobjedom ali sam konto Šta baš da ga je Dragojević zabio :o Šalim se . Rodjeni Hvala vam Svima na čestitkama na Rodjenju mog i našeg Veležovca . A dao Sam mu ime ARNEL a Nek nosi nadimak DINO od Aldina Jel mere vako . :opaopa: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 03 avg 2014, 04:58

Radovan je napisao/la:
Ozelio sam ti se ja majke. Pozdravi je.
Hahaha A ja Sestre
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 03 avg 2014, 05:46

Ani iz utakmice u utakmice sve bolji. Definitivno naš najbolji igrač. Ako ovako nastavi, čeka ga strašna karijera. Zvonić loš standardno, čovjek lijepo presječe loptu i onda ne zna šta će sa njom. Golman mi je sav nekakav blesav, nadam se da će pokazati i kvalitet s obzirom da u prvoj utakmici i nije imao neke prilike da se dokaže. Škahić dobar, jedan kiks ali ga je i ispravio i onda onaj prodor mi se svidio, drama je ono fora. U jurišu ga jedva zaustaviše. Janković poprilično dobar, Blagojević kad je ušao pokazao još jednom da zna lopte i da mu malo treba da kreira priliku ili ugrozi gol protivnika. Škaljić normala siguran, sa Škahićem, čistio dosta kvalitetnih centaršuteva. Nisam odavno vidio da neka ekipa ima onako kvalitetne ubačaje u šesnaest, svaki je bio nezgodan ali srećom napad im nije bio na nivou. Hodžić pristojno odigrao, Dino je riješio utakmicu ali opet mi ne djeluje kao neko u koga možemo biti sigurni da će završiti kako treba bar 80% akcija. Pejić solidno odigrao, pokrivao normala nazad koliko je mogao a dosta je i naprijed aktivan bio, dok Maletić na momente. Nekad drama krene naprijed ali onda usere to s oklijevanjem a nazad nekad strašno zatvori a nekad isto prebijena mačka. Mika pravovremen i oštar, onako po meni. Janičijević ušao i u par kontakata s loptom pokazao da će se na njega u budućnosti moći računati. Dobro je valja, ima smisla i osjećaja. Bit će to isto dobar igrač, nešto poput Anija ako ne i bolji.

Sve u svemu, bitna su 3 boda. Ima tu još igrača koji nisu igrali a predstavljaju pojačanja. Samo nek mi dobijamo, lako ćemo za sve ostalo.

OSMA !!! :cool:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 03 avg 2014, 10:10

vm22 je napisao/la:

Hahaha, a prodaje nakvu brlju, čir ti sprži ako ga imaš na želudcu. :urnebes:

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 03 avg 2014, 10:19

RedOne je napisao/la:Evo početak još jedne sezone dočekujemo bez našeg navijačkog foruma na kojem smo opušteno i mirno mogli komentarisati utakmice našeg voljenog kluba. Sve dok se nešto ne učini po tom pitanju, nastaviću pisati ovdje iako mi to baš i nije drago... Naravno, kao i svih prošlih sezona, sve vas molim da mi pomognete da izvještaje s naših utakmica dignem na nivo koji Velež zaslužuje svojim kritikama, sugestijama ili pohvalama :)

Premijera nove sezone u Vrapčićima protiv novajlije u ligi možda i nije bila onakva kakvu smo svi očekivali- lijepa, efikasna, borbena utakmica. Zapravo, kad bolje razmislim nije bila ni sjena partije kakvu smo ambiciozno očekivali od ovosezonske ekipe "rođenih". Premda se na otvaranju sezone može dosta toga tolerisati počev od teškog i sparnog vremena do iznenadno oslabljenog rostera, ne uspijevam se oteti dojmu da je ovoj igri nešto falilo. I dok je za pripremni period , pogotovo za prve dvije utakmice koje sam gledala to tolerantno i očekivano, ovime baš i nisam bila oduševljena. Opet mi je kao i u onim prvim utakmicama priprema nedostajala ona magija, onaj Fejin "touch" u igri. Da, bila je to solidna igra i da, bilo je tu lijepih šansi, ali nečega nema-sitnog veza u sredini, ubitačnih krila, ne znam... Sve mi je nekako izgledalo preobično... Utješna stvar je da je ova ekipa u stanju pobijediti drugu solidnu ekipu sa 70 % kapaciteta (nadam se da ovo nije bio maksimum ove ekipe).

Prvo poluvrijeme zaista nije vrijedno spomena kako po igri, ponašanaju cijele ekipe tako i po propuštenim šansama. Ovaj dio utakmice je zaista ličio na onaj Velež od prije par godina- svi igrači u napadu su našli sami svoje čuvare, stajali uz njih, pa su Škaljić i Škahić bili prisiljeni lopte ispucavati naslijepo naprijed. I to nikad nije bilo dobro... jer to nije naša igra. Nisam odavno gledala naše igrače koji su slabije otkriveni, statični i nepokretni... I u takvom sumraku bljesnula bi Anijeva kontra tek toliko da nas malo razmrda. Drina s druge strane nije igrala onaj bunkeraški fudbal kakav je specifičan za klubove iz manjih sredina koji se nadaju da će takvom odbranom uspjeti iznenaditi favorizovanog domaćina. Premda je neiskustvo i fizička insuficijentnost bila očita, Zvorničani su bili vrlo hrabri i svidjelo mi se kako igraju. Za njih će biti bodova ove sezone ako nastave u danas prikazanom tempu...

Drugo poluvrijeme- totalno druga priča. Dokaz toj tvrdnji je bio brzinski go Hajdarevića nakon proigravanja Maletića u samom početku. Tada se već lakše disalo i naša igra je dobijala svoje konture kako je vrijeme prolazilo, igrači Drine slabili a mi pravili presing po cijelom terenu. Lopta je išla puno brže, sredina se malo uključila u utakmicu, a rezultat toga je bilo nekoliko solidnih šansi. Drina se par puta trznula, ali su do prilika došli više našim greškama i nekim paničnim reakcijama nego nekim uigranim kombinacijama. Na kraju završeno neubjedljivo, blijedo i za zaborav-1:0. Ukratko, bodove piši, igru briši.

Taktički je Feja bio prisiljen na neku"džumbus" taktiku kakva se viđa u pripremnim utakmicama. U početku je počelo nešto kao 4-1-2-3, poslije se prešaltalo na neki 4-2-1-3, poslije više nisam ni pratila. Zamantalo mi se :D :roll: Uglavnom, izvjesno je bilo da danas nije bilo pravog špica, pa su u toku utakmice na tom mjestu bili i Janka i Dino i Džoni (Janičijević) i Zvona- skoro svi osim Dragojevića :D Prvo poluvrijeme Feja zasigurno nije izmislio da se svaka druga lopta vraća stoperima koji bi onda tražili nekog slobodnog. Veliki dio odgovornosti za ovaj besmisao snosi današnji par iz veznog reda Zvonić i Zolj koji nisu nikako znali šta bi s loptom pa bi izabrali uvijek najgore rješenje. Bekovi su u 2. dijelu dali veliki obol dobroj igri (iako nisu bili baš na bekovskim mjestima već više u sredini), dok u 1.dijelu i nisu imali nekog posla pa se nisu ni pokazali. Nakon što je Feja malo promiješao karte i stavio Maletu na krilo s lijeve strane (?), a cijelu desnu stranu pustio Aniju i poslije Hodži ubacili smo u brzinu više i pozitivno završili ovu za nas tešku utakmicu. Pojedinačno je to izgledalo ovako:

Dragojević- Nije imao nekog posla pa ne znam ni kako bi ga ocijenila. U par situacija mi je dobro zasmetalo što se pokušavao proigravati u kritičnim situacijama. Neće mu "svako jutro biti dobro jutro"...
Pejić- Zasluženo je na toj poziciji. U napadu je prilično poletan i brz i izvođač je svih mogućih i nemogućih prekida. U odbrani dobar-radilica i ima mjesto u prvih 11.
Maletić- Danas je bio jako koristan i rastrčan. Premda je on većinu utakmica takav, pored ostalih igrača se to i ne vidi. Danas proigrao Dinu za go, a imao i još par dobrih probijanja. Vrlo dobro.
Škaljić- Onako rutinerski.
Škahić- Nije loš, samo me njegove panične reakcije podsjećaju na Mahinića. Jednom takvom, umalo nismo primili go. Međutim, pošto mu je ovo debi, a on će vjerovatno biti na klupi, nije ovo bilo loše. Za jednog stopera zna lopte, ostalo će doći samo po sebi...
Zvonić- "Reverse four :lol: " Ma to je bio Zvonke iz starih dana :facepalm: Onaj njegov promašaj će sigurno biti na novogodišnjem "Watts-u" na Eurosportu. Nevjerovatno...
Zolj- Njegova je sreća pa nije odavno igrao na mjestu veznog i da ima sačuvano mjesto na stoperu gdje je jako solidan u kombinaciji sa Škaljićem. Za današnju "predstavu" bih ga par kola "ohladila" na klupi.
Merzić- Koliko je mogao do povrede bio je dobar. Najbolji u vezi. Nije ni njega baš lopta htjela, ali je dobio par nezgodnih udaraca pa recimo da je do izmjene bio rovit i samim tim nemam mu šta prigovoriti.
Hajdarević- Istina, dao je go, ali je cijelu utakmicu odigrao u svom stilu. Eksplozivno, brzo, požrtvovno, ali nažalost često jako beskorisno. U svakom slučaju, on je igrač za jedan period utakmice-ne za 90 minuta.
Hebibović- Ani je mašina i najbolji igrač u današnjoj ekipi. Kad on ima loptu, postoji 90 % šansa da će protivničkom golmanu biti jako "vruće". Nije bitno da li će mu Feja dati cijelu stranu ili samo krilnu, on će "preorati" cijeli teren i biti koristan svima koji ga prate. Tako mi je drago da je ostao u Veležu.
Janković- 9 pa čak ni ona lažna nije njegova pozicija, a osim toga bio je i povrijeđen tako da je njegov učinak bio vrlo prosječan. Kad se on vrati u punom sjaju biće drama...
Izmjene: Blagojević, Janičijević i Hodžić su bili prilično dobri. Posebno me pozitivno iznenadio Janičijević koji bi se uskoro mogao ugurati u prvih 11.

Druže Pastrmka :salut: , forcala sam naravno. Malo više sam pisala i gledala igrače, ali eto...

Hahaha, dobro kažeš, zvonke će završit na Watts-u, promašaji godine. :mrgreen:
Svaka čast za izvještaj legendo! :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 avg 2014, 10:55

Počela izgradnja terena sa vještačkom travom

Dugo priželjkivani radovi na izgradnji pomoćnog terena sa vještačkom travom od danas su i zvanično krenuli. Velež, klub koji spada u kategoriju rijetkih klubova koji su doživjeli progonstvo iz svog višedecenijskog doma od 1995. godine krenuo je praktično sa nule. Generacije ljudi koji su u proteklom periodu bili dio Veleža ugradili su sebe u ovaj klub, te su polako od običnog fabričkog igrališta nastale tri tribine, svlačionice po UEFA standardima.... Jačanje Veleža nastavljeno je i danas. Jedna od „najvećih boljki“ Veleža je bila adekvatan pomoćni teren. Međutim, tom problemu od danas dolazi i kraj.

-Velež je klub koji ima tu sudbinu da pravi tri puta sebi svoj dom. Danas krećemo sa izgradnjom terena sa vještačkom travom, projektom koji predstavlja temelj još stabilnije budućnosti našeg kluba. Sretan sam i ponosan u ovom trenutku, kao i vjerujem svaki čovjek koji je bio dio uprave Veleža proteklih 20-tak godina i svaki navijač koji je svojom donacijom klubu pomogao da od igrališta Predionice napravimo uslovan teren na kojem možemo igrati, kaže direktor kluba Sedin Tanović.

Projekat izgradnje pomoćnog terena finansira se sa više strana. U njemu učestvuju UEFA, Grad Mostar i Velež. Najveći dio iznosa, oko 250.000 KM, odnosi se na sredstva koja je Velež obavezan da prikupi. Dio sredstava u iznosu od oko 50 % je već osiguran zahvaljujući prijateljima kluba i sponzorima. Radovi su krenuli, optimizam da će se okončati u roku 90-100 dana je i više nego prisutan. Radove na igradnji terena izvest će mostarska građevinska kompanija „MIP“ sa svojim kooperantima.

-Polovinu sredstava klub je već osigurao. Vjerujem da ćemo uspijeti osigurati i ova preostala sredstva koja definitivno za ekonomsko stanje našeg društva i samog grada nisu uopšte mala. Međutim, cilj nam je da u Vrapčićima Velež ima moderan kamp sa dva terena, sa sobama za igrače, teretanom, pratećim objektima, dakle svim onim što podrazumjeva moderan kamp jednog kluba. U prošloj godini mi smo konačno i pravno regulisali status kluba na ovoj lokaciji, te smo od grada na 40 godina dobili korištenje ove nekretnine. Ono što raduje, u akciju su se već uključili navijači iz SAD i Evrope. Oni su prikupili određena sredstva i željeli su pomoći i uključiti se u izgradnju. Mi smo ih direktno uputili na izvođača radova kojem su oni i uplatili novac. Naši prijatelji iz Burse su najavili da će se uključiti i pomoći izgradnju terena. Vjerujem da će se još navijača i prijatelja kluba uključiti u ovo, jer zaista izgradnja modernog kampa je temelj kluba kakav po tradiciji i jeste Velež, naglašava Tanović.

Uz ambicije vezane za teren i rezultatski učinak ekipe, jedan od osnovnih ciljeva Uprave Veleža je da osigura adekvatne uslove za rad kluba. Izgradnjom kampa to će postati realnost. Vjerovatno će gradske i kantonalne vlasti u skoroj budućnosti i krenuti u realizaciju izgradnje modernog stadiona u Sjevernom logoru, za koji je određena i lokacija regulacionim planom. Izgradnjom stadiona po strogim kriterijima UEFA, kamp Veleža još više bi dobio na značaju.

fkvelez.ba

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 avg 2014, 11:19

Što se tiče jučerašnje utakmice,najvažnije je da su apsolvirana tri boda.Prva utakmica,imperativ pobjede,nedostatak 8 igrača,30C i vlaga od 65%(ala Manaus)...sve su to faktori koji su utjecali što nismo gledali neku extra utakmicu i što nismo pobjedili sa većom razlikom.Najvažniji su bodovi jer nebrojeno puta do sada smo igrali lijepo i dopadljivo a prosipali bodove.Idemo dalje.Kad se vrate svi ovi igrači,biće to druga priča.U slučaju pobjede nad MVO skinućemo veliki teret sa leđa i onda u Sarajevo rasterećeno ali ne sa bijelom zastavom.
To je to.

A sad ono što me je jutros strašno razveselilo,ova vijest iz kluba,o pomoćnom igralištu.Konačno,dobićemo i to što će biti veliki plus za naš klub a naročito za mlađe selekcije.

A tek ova vijest,da se nije odustalo od Sjevernog :bih: :bow:
O tome cijelo vrijeme pišem,igrati u Vrapčićima pa makar i narednih 10 godina a polako graditi naš hram u Sjevernom.U međuvremenu nastaviti sa šminkanjem stadiona u Vrapčićima koji nam u budućnost,kad se akobogda izgradi novi u Sjevernom,može služiti kao kamp,kao karantena,a mogu ga nastaviti koristiti mlađi uzrasti.

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
AlemC85 je napisao/la:
Uz ambicije vezane za teren i rezultatski učinak ekipe, jedan od osnovnih ciljeva Uprave Veleža je da osigura adekvatne uslove za rad kluba. Izgradnjom kampa to će postati realnost. Vjerovatno će gradske i kantonalne vlasti u skoroj budućnosti i krenuti u realizaciju izgradnje modernog stadiona u Sjevernom logoru, za koji je određena i lokacija regulacionim planom. Izgradnjom stadiona po strogim kriterijima UEFA, kamp Veleža još više bi dobio na značaju.

fkvelez.ba
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 avg 2014, 11:23

Pod dojmom sam još,nevezano za Velež ali vezano za ove planove.
Ugostiti reprezentaciju na novom stadionu,to je ovaj grad zaslužio,da imi steknemo ravnopravnu kandidaturu za domaćinstvo.
Trnci me prođu na samu pomisao,delirij :bih:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 11:27

Fine vijesti :clap: :clap: :clap:
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 11:30

tepsija je napisao/la:Pod dojmom sam još,nevezano za Velež ali vezano za ove planove.
Ugostiti reprezentaciju na novom stadionu,to je ovaj grad zaslužio,da imi steknemo ravnopravnu kandidaturu za domaćinstvo.
Trnci me prođu na samu pomisao,delirij :bih:
Tepsija nema reprezentaciji. Sjebat ce travu Rođenim :urnebes: :urnebes: salim se. Ma normala. U svom gradu i svojoj drzavi :bih:
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 avg 2014, 11:31

RAja moja fina,draga,evo da dam mali osvrt na jucerasnju tekmu.Mada se nikad u zivotu jos nisam naucio gledati Velez normalno i ono hladno.Uvjek neka doza adrenalina ko da igramo sa Dormundom a ne protiv nekih malih Bosanskih ekipa.
Kao prvo nakon saznanja da 8 igraca nema pravo nastupa nimalo mi ugodno nije bilo.Druga stvar uvjek na otvaranju prvenstva mozes ocekivati nesigurnost i kikseve kakve kasnije rijetko gledas.Treca stvar pritisak kojeg smo sami sebi nametnuli ambicijama podrazumjeva da u ovakvim mecevima nesmijes kiksati.I na sve to dodas da smo juce odigrali protiv protivnika koji je iznenadjujuce dobro odigro dobar dio susreta.
Izdvojio bih par imena koji su na mene ostavili ostavili onako dobar utisak.Ani je nas Garet Bale,momak moze odma u puno jacu ligu definitivno.Skahic i Hodzic vrlo pouzdani i sigurno smo sa njima profitirali u ovom prelaznom roku.Odusevili su me centarsutevi nasega Peje,svaki je bio ostar i precizan,njega bih ostavio u svakoj varijanti u prvih 11.Nas vezni red juce nije bio na visini zadatka,nezelim prozivati pojadince ali imamo mi bolje sigurno,koji ce vec u iducem kolu zaigrati.I u onakvom sastavu mi smo juce gledali ali istina samo na momente vrhunsku kombinatoriku i par sjajnih akcija.Fascinira fizicka sprema nasih momaka i naravno nas sjajni sef Feja koji je izmjesao karte u drugom poluvremenu i odma postigao premoc i u igri i u rezultatu.
Kad znamo da u onom sastavu nismo ni na treningu odigrali nijedan mec moramo biti zadovoljni igrom i rezultatom.Ovu utakmicu odmah arhivirati i spreati se za MVO.treba ih svatiti vrlo ozbiljno,u sta nimalo nesumnjam i upisati novu pobjedu.Treba ici tekmu po tekmu izvlaciti pouke iz svake predhodne i sa puno samopouzdanja grabiti naprijed.
Jos bih se samo osvrnuo na posjetu,kako i napisah sinoc ja sam zadovoljan,naravno uvjek moze bolje,ali smo vidjeli pomak pogotovo na dedari.Najveci nam je problem iza gola mada su juce momci vrlo korktno odradili tekmu.Ali ostaje cinjenica da tamo imamo najvise prostora za napredak.
RAja moja draga nastavimo ovako i dalje,tiha voda brijegove valja,nas ce Velez biti bolji iz tekme u tekmu a mi vjerujem nakraju jako zadovoljni.Ja poceo stekati lovu za Evropu 2015.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 11:40

Vlada,Haurdic,Pop i Nikolic kad upadnu koja ce to kombinatorika bit prema naprijed. Jos kad se tu nadoda Gareth Hebibovic :P Janko i Blagoje (100% spreman) das perverzion :cool:
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 avg 2014, 11:48

RezervniGolman je napisao/la:Vlada,Haurdic,Pop i Nikolic kad upadnu koja ce to kombinatorika bit prema naprijed. Jos kad se tu nadoda Gareth Hebibovic :P Janko i Blagoje (100% spreman) das perverzion :cool:
Bice to vrhunski brat moj siguran sam.Kako i napisah samo laganini,bicemo bolji iz tekme u tekmu.Jos kad procitah Tepsijin post,izgradnja stadiona u Sjevernom abd bice vrhunac Mostarskog fudbala u novijoj historiji i temelj i garancija vrhunskog Veleza u buducnosti.Yebo loptu bez Veleza,to je bola nepojmljivo,to je ko gledati Partizanski film bez Bate Zivoinovica :urnebes: :urnebes:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 11:50

09.08.2014 CINESTAR PREMIJERA FILMA

DAS MOSTAR VELEŽ FICKEN NOJNIŠE RUPIŠE"

Svi ste pozvani. Divče dvojni C hemija i kokice gratis kod Elvisa :urnebes: :urnebes: :urnebes:

JUUUUHHUUUUUUU IDEMO MOSTARSKI ROĐENI HOPALA :opaopa: :opaopa: :opaopa:
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 11:56

rodjenisa je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Vlada,Haurdic,Pop i Nikolic kad upadnu koja ce to kombinatorika bit prema naprijed. Jos kad se tu nadoda Gareth Hebibovic :P Janko i Blagoje (100% spreman) das perverzion :cool:
Bice to vrhunski brat moj siguran sam.Kako i napisah samo laganini,bicemo bolji iz tekme u tekmu.Jos kad procitah Tepsijin post,izgradnja stadiona u Sjevernom abd bice vrhunac Mostarskog fudbala u novijoj historiji i temelj i garancija vrhunskog Veleza u buducnosti.Yebo loptu bez Veleza,to je bola nepojmljivo,to je ko gledati Partizanski film bez Bate Zivoinovica :urnebes: :urnebes:
Jedino Velez RAja i Stari Most drze onaj mostarluk u gradu. Akobogda brat moj ugledamo i pocetak gradnje naseg novog stadiona. Svaki do sada smo mi izgradili,mi mostarska raja,obicna radnicka klasa ali prepuna ljubavi prema svom klubu. Nema te ljubavi nigdje brat moj. Akobogda i ovaj cetvrti cemo napravit i niko nas nece sprijeciti a ovaj sadasnji cemo ostaviti nasoj dijeci da na njemu treniraju i kale se. Forzaaa
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.