Kladim se da moje mišljenje dijeli barem 80 posto forumaša glede tvog postanja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zasto raspravu prebacujes na licni nivo ?madridist je napisao/la:Ponavljam radujem se tvojim postovima,još dok si bio onaj karinov sam te prestao uzimati za ozbiljno stoga postaj a ja ću s vremena na vrijeme ubacit pokoji koment.
Kladim se da moje mišljenje dijeli barem 80 posto forumaša glede tvog postanja.
Imaš pozdrav od LenBiasamadridist je napisao/la:Evo da ti objasnim:
midgo je korak do podizanja optuznice za ko zna kakve kriminalne radnje dok je Perez na čelu trenutnog prvaka evrope i na korak do investicije od pola milijarde eura u infrastrukturu kluba a posredno i grada Madrida.
Čovjek je na čelu multinacionalne kompanije koja zapošljava više od 100 000 ljdi i to radi više od 25 godina bez ijedne mrlje i sad kad mi neki rahitični forumaš u svojim nebuloznim razmišljanjima pokuša povuć paralelu izmedju te dvojice ne mogu a da ne predjem na lični nivo i istog proglasim poglupim mada su to prije mene već uradile desetine ako ne i stotine forumaša u legitimnoj kampanji izbora najglupana foruma.
A majke ti 'đe je on? Nije zar trajni fasov'o.Sveti je napisao/la: Imaš pozdrav od LenBiasa![]()
Bože sačuvaj.Sveti je napisao/la:Jestenešto je debelo zasro tam na nba temi
Bijeli bijeli hajmo svi u glas LenBias jedan je od nas xDSveti je napisao/la:Ma more jaštabias i ja smo stari haveri
odpozdravljamSveti je napisao/la: Imaš pozdrav od LenBiasa![]()
Kao sto sam i mislio, veze nemas o slucaju Messi al' vazno je srat i prat po temama i pravit' se sto veci madridista.madridist je napisao/la:Evo da ti objasnim:
midgo je korak do podizanja optuznice za ko zna kakve kriminalne radnje dok je Perez na čelu trenutnog prvaka evrope i na korak do investicije od pola milijarde eura u infrastrukturu kluba a posredno i grada Madrida.
Čovjek je na čelu multinacionalne kompanije koja zapošljava više od 100 000 ljdi i to radi više od 25 godina bez ijedne mrlje i sad kad mi neki rahitični forumaš u svojim nebuloznim razmišljanjima pokuša povuć paralelu izmedju te dvojice ne mogu a da ne predjem na lični nivo i istog proglasim poglupim mada su to prije mene već uradile desetine ako ne i stotine forumaša u legitimnoj kampanji izbora najglupana foruma.
Donnie Darko je napisao/la:Moramo ujediniti snage ovaj put i natjerati Svetog da vrati Becksa na avatar. Ovako forum jednostavno nema nikakvog smisla.
madridistima kao uvijek plasirane bajke poslije velikih transfera i oni povjerovaliAdidas demantuje rekordnu prodaju Jamesovih dresova
Renomirani proizvođač sportske opreme Adidas demantovao je informaciju da je madridski Real za samo tri dana prodao više od 400.000 dresova sa imenom novog fudbalera Jamesa Rodrigueza.
Kolumbijac, čiji je dolazak u “kraljevski klub” izazvao pravu pomamu među navijačima, ali informacija o prodaji dresova i zaradi od nekoliko desetina miliona eura je aposlutno pretjerana.
- Vidjeli smo tu vijest o prodaji velikog broja dresova sa Jamesovim imenom, ali ona nimalo ne odgovara istini, izjavio je predstavnik kompanije Adidas.
A inace na ovoj temi se uvijek vode kvalitetne raspraveDzoni je napisao/la:Vidim da ti je nedostajala ta prica od dresovima.
Tusite glupostima po 3-4 stranice,j3bali vas dresovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.