Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne znam cemu forsiranje formacije za koju ti fali hladno 6 igraca da bi bila full efikasna napred i nazad,4 na sredini i 2 napadaca 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
M vidis da je Carlo mislim vec u Cardiffu.
I njemu je dopizdilo ovo setkanje po Americi. Svaki dan u avion, mjenjanje hotela, terena, kampova.
I njemu je dopizdilo ovo setkanje po Americi. Svaki dan u avion, mjenjanje hotela, terena, kampova.
Ja cu saburti jos dok ne bude cijeli tim na okupu,ako nastavi ovo smece od formacije igrati bacicu mu bombu kuknjava
Inace ,navijaci

Inace ,navijaci

Zadnja izmjena: suhi, dana/u 02 avg 2014, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sta je suhi , ocemol opstat u Primeri...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovako to obicno bude kada se sudare velikani makar i u prijateljskoj i na drugom kontinentu, svi zele biti dio spektakla. Rezultat nek` bude u drugom planu. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma yebo to ,necu da gledam smaranje od igre,dosta mi prosle sezoneRaul_64 je napisao/la:Sta je suhi , ocemol opstat u Primeri...

Pa gdje ces gledat predsezonu , to je samo prljava droga..
A bit ce lijepa na Bernabeu i na nekim gostovanjima -.-
Ostalo Italia style i idemo po sve kupove TM*
ps. sjeti se kako je izgledalo lose prosle sezone kada Carlo protiv Francuza(PSG/Lyona) je uigravao Angela u sredini a Ronalda kao drugog napadaca , na kraju smo tom formacijom uzeli titulu
A bit ce lijepa na Bernabeu i na nekim gostovanjima -.-
Ostalo Italia style i idemo po sve kupove TM*

ps. sjeti se kako je izgledalo lose prosle sezone kada Carlo protiv Francuza(PSG/Lyona) je uigravao Angela u sredini a Ronalda kao drugog napadaca , na kraju smo tom formacijom uzeli titulu

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pero intervenisao, moraju Ameri vidjeti Ronu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakva procjena Ikera 

Iker popio vidio trojicu i krenuo na ong desno, cista lutrija.
nevezano uopšte za ovu nebitnu utakmicu i posjetu - nego ovi jenkiji baš ne znaju napraviti lijep stadionsuhi je napisao/la:Ja cu saburti jos dok ne bude cijeli tim na okupu,ako nastavi ovo smece od formacije igrati bacicu mu bombu kuknjava
Inace ,navijaci![]()

pogledaj ti njima ovala za 100 milja ... stadion ko tepsija.
Odlicna forma pred prvi kup 

Ma dobro je to sve,brzo ce se oni zagrijat.suhi je napisao/la:Odlicna forma pred prvi kup
Jos kad se u tim vrati Ronaldo,prikljuci James,Kroos...
Benzema takodje.
I najbitniji khediraDzoni je napisao/la:Ma dobro je to sve,brzo ce se oni zagrijat.suhi je napisao/la:Odlicna forma pred prvi kup
Benzema takodje.

Sumnjam da ce iko osim ronalda igrati ovaj prvi cup,12og cini mi se.
Šta je reć' pa ste izgubili? 

Da smo igrali protiv Nice mozda bi izvukli i XmandraX je napisao/la:Šta je reć' pa ste izgubili?

Jest,kup je 12og a sedam dana poslije supercup i Atletico Madrid.suhi je napisao/la:I najbitniji khediraDzoni je napisao/la:Ma dobro je to sve,brzo ce se oni zagrijat.suhi je napisao/la:Odlicna forma pred prvi kup
Benzema takodje.![]()
Sumnjam da ce iko osim ronalda igrati ovaj prvi cup,12og cini mi se.
Ne moze bit bitniji od Benzeme.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kikser nastavlja da se sramoti... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.