Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mukitmovac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mukitmovac » 02 avg 2014, 23:27

Cekam samo nas za 70 mara ;), kakva su ocekivanja, zna li neko sastav
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 avg 2014, 23:29

mukitmovac je napisao/la:Cekam samo nas za 70 mara ;), kakva su ocekivanja, zna li neko sastav
#LFC v AC Milan - Mignolet Kelly Toure Coates Robinson Lucas Allen Henderson Sterling Ibe. Rickie Lambert

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 avg 2014, 23:30

nerkolfc je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:Cekam samo nas za 70 mara ;), kakva su ocekivanja, zna li neko sastav
#LFC v AC Milan - Mignolet Kelly Toure Coates Robinson Lucas Allen Henderson Sterling Ibe. Rickie Lambert
Oj sastavaaaaaaaaaaaaaaaa

U odbrani Coates najbolji igrac :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 02 avg 2014, 23:33

nerkolfc je napisao/la:
Nista Bogami, sad zavisi i Milan hoce li on sa drugim timom
Liverpool !

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 avg 2014, 23:38

ma daaaj nemoguce da ovako los sastav izvede od prve :x pa i ja sam stavio 5 KM, zadnje od bajrama na nas :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 avg 2014, 23:39

James Pearce - Manquillo will join on a 2-year loan but #LFC do have the option to make the move permanent next summer for around £5m.
Gotova stvar. Napokon osvjezenje na desnom beku. Pokazi se mali, potreban nam je neko ko ne ispada non stop na toj strani.

Agger, Markovic, Sturridge i Flanagan zbog povrede nece igrati.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 02 avg 2014, 23:40

gaston je napisao/la:ma daaaj nemoguce da ovako los sastav izvede od prve :x pa i ja sam stavio 5 KM, zadnje od bajrama na nas :mrgreen:
Hahaha brate ako je ovo sastav lezi spavaj, haj sto cemo se iznervirati, nego se jos necemo naspavati :lol:
Liverpool !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 avg 2014, 23:44

Kolo brat kapiten :rol:

Bit ce veselo nocas na dvije teme, ne zna se ko ima ludje forumase :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 avg 2014, 23:45

Pa i Sturridge :cry: :cry: :plac: :plac:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

lfc96boy
Kontakt:

Post Postao/la lfc96boy » 02 avg 2014, 23:46

gledam ovog Isca,lego bi nam ko budali samar :salut:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 avg 2014, 23:54

Jel tekma u pola 1 ili u pola 2

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 avg 2014, 23:56

gaston je napisao/la:Jel tekma u pola 1 ili u pola 2
Ja mislim da je u pola 1 pa makar :) Neb' sastavi izasli 3 sata ranije.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 avg 2014, 00:01

:thumbup: :thumbup:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 03 avg 2014, 00:03

nerkolfc je napisao/la:
Coates najbolji defanzivac, veza ne liči ni na sta, ova dva tokmaka će samo gušiti Hendu, nadam se da je danas dobar dan za Allena jer protiv Citya mu nije bio a on inače igra toplo hladno. Napad mi samo ulijeva nadu sa brzinama Ibeom i Sterlingom a valjda i Riki napokon proradi :pray:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 avg 2014, 00:08

A daj ba, pa nije valjda ovo sastav fkt? Jos mi samo vi ostali. Daj to Englesko finale vise bar u rekreativnom modu. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 avg 2014, 00:11

Ma fali tu Skrtel, Sakho, Can, Coutinho, Sturridge i Lazar. U finalu cemo biti kompletni, nadam se :salut:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 avg 2014, 00:13

Rooney88 je napisao/la:A daj ba, pa nije valjda ovo sastav fkt? Jos mi samo vi ostali. Daj to Englesko finale vise bar u rekreativnom modu. :mrgreen:
nemora nista da znaci i arsenal je danas igrao u izmjenjenom sastavu ali nije im bio problem prebiti benfiku,,tako cete i vi veceras slomiti milana,,oni ni sa najjacom ekipom nemogu biti favoriti,,,,ipak dolaze iz italije :urnebes: opusteno samo,, :thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 avg 2014, 00:15

Otelo je napisao/la:Ma fali tu Skrtel, Sakho, Can, Coutinho, Sturridge i Lazar. U finalu cemo biti kompletni, nadam se :salut:
Kao i Enrique i Flano

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 avg 2014, 00:17

topnik1 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:A daj ba, pa nije valjda ovo sastav fkt? Jos mi samo vi ostali. Daj to Englesko finale vise bar u rekreativnom modu. :mrgreen:
nemora nista da znaci i arsenal je danas igrao u izmjenjenom sastavu ali nije im bio problem prebiti benfiku,,tako cete i vi veceras slomiti milana,,oni ni sa najjacom ekipom nemogu biti favoriti,,,,ipak dolaze iz italije :urnebes: opusteno samo,, :thumbup:
Gdje ces mi to reci? :mrgreen:

Mah sto se sastava tice ja sam ocekivao i Lallanu - povreda, kontam da vidim kakav je Can kad i on u bolnici evo pisu, Markovic ne znam ni sam gdje je, Stu-a mijenja Lambert dok se jos navikavam da Suarez nije clan LfC-a izgleda jer sam ga prvih par sekundi trazio u prvih 11. :crazy:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 avg 2014, 00:19

gaston je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ma fali tu Skrtel, Sakho, Can, Coutinho, Sturridge i Lazar. U finalu cemo biti kompletni, nadam se :salut:
Kao i Enrique i Flano
Ja fakat :crazy:

Jos malo pa citava postava :opaopa:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.