Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Cekam samo nas za 70 mara
, kakva su ocekivanja, zna li neko sastav

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
#LFC v AC Milan - Mignolet Kelly Toure Coates Robinson Lucas Allen Henderson Sterling Ibe. Rickie Lambertmukitmovac je napisao/la:Cekam samo nas za 70 mara, kakva su ocekivanja, zna li neko sastav
Oj sastavaaaaaaaaaaaaaaaanerkolfc je napisao/la:#LFC v AC Milan - Mignolet Kelly Toure Coates Robinson Lucas Allen Henderson Sterling Ibe. Rickie Lambertmukitmovac je napisao/la:Cekam samo nas za 70 mara, kakva su ocekivanja, zna li neko sastav
U odbrani Coates najbolji igrac

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Nista Bogami, sad zavisi i Milan hoce li on sa drugim timomnerkolfc je napisao/la:#LFC v AC Milan - Mignolet Kelly Toure Coates Robinson Lucas Allen Henderson Sterling Ibe. Rickie Lambertmukitmovac je napisao/la:Cekam samo nas za 70 mara, kakva su ocekivanja, zna li neko sastav
Liverpool !
Liverpool !
ma daaaj nemoguce da ovako los sastav izvede od prve
pa i ja sam stavio 5 KM, zadnje od bajrama na nas 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Gotova stvar. Napokon osvjezenje na desnom beku. Pokazi se mali, potreban nam je neko ko ne ispada non stop na toj strani.James Pearce - Manquillo will join on a 2-year loan but #LFC do have the option to make the move permanent next summer for around £5m.
Agger, Markovic, Sturridge i Flanagan zbog povrede nece igrati.
-
- Kontakt:
Hahaha brate ako je ovo sastav lezi spavaj, haj sto cemo se iznervirati, nego se jos necemo naspavatigaston je napisao/la:ma daaaj nemoguce da ovako los sastav izvede od prvepa i ja sam stavio 5 KM, zadnje od bajrama na nas

Liverpool !
Liverpool !
Kolo brat kapiten
Bit ce veselo nocas na dvije teme, ne zna se ko ima ludje forumase

Bit ce veselo nocas na dvije teme, ne zna se ko ima ludje forumase

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa i Sturridge

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
gledam ovog Isca,lego bi nam ko budali samar 

Jel tekma u pola 1 ili u pola 2
Ja mislim da je u pola 1 pa makargaston je napisao/la:Jel tekma u pola 1 ili u pola 2

- IlPrincipe
- Kontakt:
- donCorleone1892
- Kontakt:
Coates najbolji defanzivac, veza ne liči ni na sta, ova dva tokmaka će samo gušiti Hendu, nadam se da je danas dobar dan za Allena jer protiv Citya mu nije bio a on inače igra toplo hladno. Napad mi samo ulijeva nadu sa brzinama Ibeom i Sterlingom a valjda i Riki napokon proradinerkolfc je napisao/la:#LFC v AC Milan - Mignolet Kelly Toure Coates Robinson Lucas Allen Henderson Sterling Ibe. Rickie Lambertmukitmovac je napisao/la:Cekam samo nas za 70 mara, kakva su ocekivanja, zna li neko sastav

A daj ba, pa nije valjda ovo sastav fkt? Jos mi samo vi ostali. Daj to Englesko finale vise bar u rekreativnom modu. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma fali tu Skrtel, Sakho, Can, Coutinho, Sturridge i Lazar. U finalu cemo biti kompletni, nadam se 

nemora nista da znaci i arsenal je danas igrao u izmjenjenom sastavu ali nije im bio problem prebiti benfiku,,tako cete i vi veceras slomiti milana,,oni ni sa najjacom ekipom nemogu biti favoriti,,,,ipak dolaze iz italijeRooney88 je napisao/la:A daj ba, pa nije valjda ovo sastav fkt? Jos mi samo vi ostali. Daj to Englesko finale vise bar u rekreativnom modu.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kao i Enrique i FlanoOtelo je napisao/la:Ma fali tu Skrtel, Sakho, Can, Coutinho, Sturridge i Lazar. U finalu cemo biti kompletni, nadam se
Gdje ces mi to reci?topnik1 je napisao/la:nemora nista da znaci i arsenal je danas igrao u izmjenjenom sastavu ali nije im bio problem prebiti benfiku,,tako cete i vi veceras slomiti milana,,oni ni sa najjacom ekipom nemogu biti favoriti,,,,ipak dolaze iz italijeRooney88 je napisao/la:A daj ba, pa nije valjda ovo sastav fkt? Jos mi samo vi ostali. Daj to Englesko finale vise bar u rekreativnom modu.opusteno samo,,

Mah sto se sastava tice ja sam ocekivao i Lallanu - povreda, kontam da vidim kakav je Can kad i on u bolnici evo pisu, Markovic ne znam ni sam gdje je, Stu-a mijenja Lambert dok se jos navikavam da Suarez nije clan LfC-a izgleda jer sam ga prvih par sekundi trazio u prvih 11.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ja fakatgaston je napisao/la:Kao i Enrique i FlanoOtelo je napisao/la:Ma fali tu Skrtel, Sakho, Can, Coutinho, Sturridge i Lazar. U finalu cemo biti kompletni, nadam se

Jos malo pa citava postava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.