FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 02 avg 2014, 22:19

plavipatriota je napisao/la:ima li šta od tih investitora, da pogura malo..
Do zime ce ti Tomic i Stanic investirati. Nakon njih Bajic i Sadikovic, i tako dalje i tako dalje... Kud ces bolje i ljepse.
DRUG NEBI TI PUNCA

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 02 avg 2014, 22:29

Mirza Varesanovic;
"Ja sam i prije utakmice rekao da bez obzira u kakvoj situaciji je Željo, Željo je Željo uvijek. Ja sam na klupi danas imao igrače od 16, 17, 18 godina. Nisam imao neko rješenje da sam mogao reagovati, nešto napraviti, da možemo podići nivo igre. Opet kažem, do prvog gola nismo izgledali loše. Nije to nešto bilo ekstra, ali je bilo dobro. S druge strane, bez obzira u kakvoj je situaciji, Željo je uvijek Željo.

Odlicna predstava danas! Sadikovic vec izgleda poprilicno rutinerski - asistencija u stilu Xavija. Memija odlican, Amir vec dobio prve minute. Colic u drugom poluvremenu puno bolji nego u prvom kao i Stanic, zadnja linija dosta dobro odradila posao, Bucan pretrcao jako puno, Hasanovic odradio posao, Jamak pokusavao nesto ali mora se priznati da se trudi i puno vise trci i da ide na svaku loptu. Bajic strasno napredovao na novoj poziciji svaka cast, Tomic borba prsa u prsa...Sta reci nego svaka cast Adzemu koji kao da cita ovaj forum i udovoljava svim nasim zeljama! :clap: :clap:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 02 avg 2014, 22:34

TMmanija2012 je napisao/la:Srce mi ko dzamija kad sam danas vidio onu nasu djecu..ono zelim i uzivam.Trpicu poraze nema veze,al kad vidim da nasa djeca igraju.Pohvale za sve,al Memija me fakat odusevio..slag na tortu sudar Adzema i Bajica.Idemo dalje..ima nesta u ovoj ekipi..samo sabura :thumbup: Volim te Zeljo
Meni je posebno drago zbog Memije, samo za neupućene je njegova današnja odlična igra iznenađenje, svi ljudi s kojima sam pričao, a koji se iole razumiju u ovaj sport, već odavno konstantno ponavljaju da Memija mora igrati. Memija može pokriti obadvije bekovske pozicije, stopera te zadnjeg veznog, i ja lično, mada već dugo pratim Memiju, sam prijatno iznenađen kako je danas odigrao kvalitetno na krilu. Memija dolazi iz normalne porodice, prilikom potpisa ugovora je rekao da bi, ako treba i džaba potpisao za Želju, tako da se ja iskreno nadam da će mali napraviti karijeru. Memija je naš novi Jahić.
Mali Amir :thumbup:
Krivo mi je što i Mekić nije još dobio priliku da pokaže koliko zna.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 avg 2014, 22:35

Izgeda da Stana i Benjo iz nekog razloga guse jedan drugog kada igraju na istoj strani. Ne znam sto ali su obojica proigrali kada je Stana otisao lijevo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 02 avg 2014, 22:36

Čekamo još Nuspahića, Vareu, Basu pa i Količića ;)

Pitao bih @pisca gdje je sad da nam ka'e kako se ne podmlađuje tim i kako se ne daje šansa mladim igračima, ali mora da je tuča sa @jahijom bila teška pa su obojica uzeli bolovanje i odmaraju od foruma
Ja te volim, volim Željo..

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 02 avg 2014, 22:40

plavipatriota je napisao/la:ima li šta od tih investitora, da pogura malo..
Prošle hefte su obavljeni razgovori, bumo videl :)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 avg 2014, 22:40

mavi je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Srce mi ko dzamija kad sam danas vidio onu nasu djecu..ono zelim i uzivam.Trpicu poraze nema veze,al kad vidim da nasa djeca igraju.Pohvale za sve,al Memija me fakat odusevio..slag na tortu sudar Adzema i Bajica.Idemo dalje..ima nesta u ovoj ekipi..samo sabura :thumbup: Volim te Zeljo
Meni je posebno drago zbog Memije, samo za neupućene je njegova današnja odlična igra iznenađenje, svi ljudi s kojima sam pričao, a koji se iole razumiju u ovaj sport, već odavno konstantno ponavljaju da Memija mora igrati. Memija može pokriti obadvije bekovske pozicije, stopera te zadnjeg veznog, i ja lično, mada već dugo pratim Memiju, sam prijatno iznenađen kako je danas odigrao kvalitetno na krilu. Memija dolazi iz normalne porodice, prilikom potpisa ugovora je rekao da bi, ako treba i džaba potpisao za Želju, tako da se ja iskreno nadam da će mali napraviti karijeru. Memija je naš novi Jahić.
Mali Amir :thumbup:
Krivo mi je što i Mekić nije još dobio priliku da pokaže koliko zna.
Bio sam prisutan jednom prilikom kada je neko priupitao njegovu majku da li ima ponudu da ide i sl, kaze zena to je na ljudima u upravi ako kazu da treba ici nek ide, ako treba da igra za juniore nek igra, nase nije da se mjesamo jer imaju ljudi koji bolje od nas poznaju fudbal. Prema tome sve je receno i ovim tvojim postom gore, a samo sam se nadovezao.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 02 avg 2014, 22:42

Sad bi pogodak bio da cijene ulaznica budu malo nize nego inace.

FredPerry123
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry123 » 02 avg 2014, 22:44

Kosorić je kod kornera bacio onu 'igračinu' pošteno
1921

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 02 avg 2014, 22:49

FredPerry123 je napisao/la:Kosorić je kod kornera bacio onu 'igračinu' pošteno
Uhh strasan potez :thumbup:

@Gio i Kasica, Mekica, Haskovica, Mujagica...
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2014, 22:51

gio10 je napisao/la:Čekamo još Nuspahića, Vareu, Basu pa i Količića ;)

Pitao bih @pisca gdje je sad da nam ka'e kako se ne podmlađuje tim i kako se ne daje šansa mladim igračima, ali mora da je tuča sa @jahijom bila teška pa su obojica uzeli bolovanje i odmaraju od foruma
Nemoj ga molim te prizivati da nam prlja temu.. :sick:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2014, 22:53

a ove što ne mogu dobiti šansu (stvarno ima dosta mladih momaka što su sad potpisali) na posudbu, pa makar i u prvu federacije. bolje da tamo igraju takmičarske utakmice nego ovdje prijateljske.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2014, 22:57

Vraca se Svracak
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 02 avg 2014, 23:01

Momci prije svega da vam cestitam na pobjedi i sjajnom navijanju svaka vam cast sto ste odali cast Harisu Selmanu ako moze pitanje da li su igraci na kraju utakmice skandirali njegovo ime i ako jesu ima li nekoo snimak molim vas
joj hamo vidi mu glave

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2014, 23:02

robben je napisao/la:Momci prije svega da vam cestitam na pobjedi i sjajnom navijanju svaka vam cast sto ste odali cast Harisu Selmanu ako moze pitanje da li su igraci na kraju utakmice skandirali njegovo ime i ako jesu ima li nekoo snimak molim vas
I igraci su skandirali na kraju a za snimak ne znam da li ima..

FredPerry123
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry123 » 02 avg 2014, 23:04

Svrale po starom :lol:
slika
1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2014, 23:06

svrale bi mog'o u vojkovićima završiti ako ovako nastavi...

EdinDzekomo
Kontakt:

Post Postao/la EdinDzekomo » 02 avg 2014, 23:07

FredPerry123 je napisao/la:Svrale po starom :lol:
slika
babo :lol:

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 02 avg 2014, 23:08

corleone87 je napisao/la:
robben je napisao/la:Momci prije svega da vam cestitam na pobjedi i sjajnom navijanju svaka vam cast sto ste odali cast Harisu Selmanu ako moze pitanje da li su igraci na kraju utakmice skandirali njegovo ime i ako jesu ima li nekoo snimak molim vas
I igraci su skandirali na kraju a za snimak ne znam da li ima..
Dobro druzee hvalaa ako slucajno nadzete taj snimak ako nije problem da postavite hvala unaprijed
joj hamo vidi mu glave

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 avg 2014, 23:09

E ovo danas je stvarno bilo dobro, a hoce li biti da se po jutru dan poznaje ili ono, prvi macici se u vodu bacaju(svi bi naravno voljeli ovo prvo), vrijeme ce pokazati.Nema potrebe dizati neku euforiju nakon jedne odigrane tekme, ali ovom Zelji treba pruziti zestoku podrsku kao nikada do sad, potencijala ima itekako, oscilacija ce biti sigurno, ali ne smijemo pljuvati po ovoj djeci ako ih lose krene.Nase je da dolazimo i da ih istrpimo, a nesto mi govori da ce nam oni donijeti mnogo vise radosti i zadovoljstva od prethodnih generacija.Idemo korak po korak strpljivo,bez euforije, megalomanskih ocekivanja i dizanja u zvijezde.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 17 gostiju.