Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Vrijedi i spomenuti da i Martinez sasvim solidno brani
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo momci !
Alexis zvjerka, Sanogo, Campbell, Ramsey, Chambers
Cazorla je fakat posto rahil.. Arteta je hadalj koji samo usporava igru.. Spanci u Arsenalu su nula, bar ovi sad..
Fantasticno je bilo!
Alexis zvjerka, Sanogo, Campbell, Ramsey, Chambers

Cazorla je fakat posto rahil.. Arteta je hadalj koji samo usporava igru.. Spanci u Arsenalu su nula, bar ovi sad..
Fantasticno je bilo!
odlicna utakmica,,malo slabije drugo pol,,ali sve u svemu odlicno,,ovako prtotiv monaka odigrati,,i ceka ih ista sudbina,,igraju odlicno,,
bellerin
campbel
rambo
chembers
ox
alexis
svi su bili odlicni i naravno
sanogo

bellerin

campbel

rambo

chembers

ox

alexis

svi su bili odlicni i naravno
sanogo

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Wenger on new signings: "Who is next? I don't know. There may be 1 more signing, maximum 2.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ako Vermalen ode bit će 2.Sad je jasno da će DM doć' jer Arteta ne smije imat NIKAKVU ulogu u ekipi
Flamini može s klupe pomoć itekako
Flamini može s klupe pomoć itekako
A.F.C. Bournemouth!
frankqqqqq je napisao/la:
![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ljudi gdje nam je NEDIM
fale njegovi komentari 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
I ne znam za vas al ja sam prezadovoljan igrom Chambersa, i ponašanjem na kraju tekme. Obiđe momčiluk po stadiona pa pozdravlja raju na Emiratesu. Odlično se postavlja, izuzetno pametan, ima odličnu dugu loptu, odličan klizeći start. Čak i ne bi bio loš za DMF-a al ja bi ga čuvao na štoperu.
I malog Dana Crowleya imamo u akademiji, mali će bit mašina u veznom redu 
To je toArsenal FC @Arsenal 5m
Wenger: "We have a lot of good English players here. Trust me, I will give you a good national team" #AFCvBEN

Sam Tighe @stighefootball 5m
Wenger on Joel: "he's not available for transfer. Not available for loan. I want to keep him." #afc
Ne znam cemu ovolika zajebancija oko Sanoga. Isti tip igraca kao Giroud. Naravno da likovi od 190 ne mogu imati jednaku kontroli lopte kao oni 10-15 cm nizi. Ali Wenger ocigledno zeli takvog napadaca. Mislim da ce dosta golova pasti na asistencije ove dvojice iduce sezone. Imaju dobro gradjenje lopte a iz drugog plana se ubacuju Theo, Alexis i Aaron. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Henry je sa haman 190 imao najbolju kontrolu lopte u univerzumu.
Henry je ispod 190 ovi su preko. I takav igrac je rijetkost. Trenutno jedino Ibrahimovica imas da je visok i da je majstor. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo kod nas da pohvalis jednog moras ispljuvati(i to dobro) drugog. Fakat dobro napisa Bega ovo je bas uzasno. Hajd kad ne ide, al' kad pljujes na 4-5:0 onda ne znam.
Celik!3,2,2.
frankqqqqq je napisao/la:I ne znam za vas al ja sam prezadovoljan igrom Chambersa, i ponašanjem na kraju tekme. Obiđe momčiluk po stadiona pa pozdravlja raju na Emiratesu. Odlično se postavlja, izuzetno pametan, ima odličnu dugu loptu, odličan klizeći start. Čak i ne bi bio loš za DMF-a al ja bi ga čuvao na štoperu.
To je toArsenal FC @Arsenal 5m
Wenger: "We have a lot of good English players here. Trust me, I will give you a good national team" #AFCvBENI malog Dana Crowleya imamo u akademiji, mali će bit mašina u veznom redu
Sam Tighe @stighefootball 5m
Wenger on Joel: "he's not available for transfer. Not available for loan. I want to keep him." #afc

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Joj nisam gledao cijelu utakmicu i sad gledam hajlajtse i ne vjerujem ocima hahahaha francuski hrast zabio 4 gola svaki od njih na prazan gol osim onog jednog kad se pozrtvovano bacio ispred golmana
Sva sreca ovo je samo prijateljska utakmica nadam se da nece dobijati sanse u Premiershipu...
Campbell potvrdio da ga se mora zadrzati u ono malo sto sam ga gledao a vidim kasnije je zabio i asistirao, i Belerina sto sam vidio bio je veoma dobar kao i Chambers na stoperu ok ove utakmica nisu sigurno neko sigurno mjerilo ali otprilike se moze vidjeti kvalitet nekih igraca. Dakle Belerin je potvrdio da je za panja JEnkinsona izmislio fudbal sigurno je da ce u buducnosti on biti desni bek a Chambers vjerovatno stoper...
I da, kakav je bio Alexis je li uopste ulazio? Debuchy?

Campbell potvrdio da ga se mora zadrzati u ono malo sto sam ga gledao a vidim kasnije je zabio i asistirao, i Belerina sto sam vidio bio je veoma dobar kao i Chambers na stoperu ok ove utakmica nisu sigurno neko sigurno mjerilo ali otprilike se moze vidjeti kvalitet nekih igraca. Dakle Belerin je potvrdio da je za panja JEnkinsona izmislio fudbal sigurno je da ce u buducnosti on biti desni bek a Chambers vjerovatno stoper...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
alexis usao 15-ak minuta odigrao i pokazao kako se ulazi u prostor,,i kako se nudi veznom redu,,pokusao par puta sa driblinzima,,i iamo jednu dobru asistenciju neznam tacno ko je pogodio stativu,,zvjerka je on i bit ce veliko pojacanje,,debuchy nije ulazio vjerovatno sutra dobija priliku protiv monaka,,a alexis je masina,,sutra bih trebao vise igrati mozda ce poceti tekmuBigBigBang je napisao/la:Joj nisam gledao cijelu utakmicu i sad gledam hajlajtse i ne vjerujem ocima hahahaha francuski hrast zabio 4 gola svaki od njih na prazan gol osim onog jednog kad se pozrtvovano bacio ispred golmana![]()
![]()
Sva sreca ovo je samo prijateljska utakmica nadam se da nece dobijati sanse u Premiershipu...

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Za mjerenje pulsa.isx je napisao/la:Oni crni stats grudnjaci, sad zasto sluze?frankqqqqq je napisao/la:Isx da nije mozda podmajica?
Prate kretnje igraca,promjene na njihovom tijelu(temperatura,puls,pritisak).Arsenal je medju prvima to uveo u svoj trenazni proces,zbog ucestalosti povreda.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.