Nista, blago vama.ANTIFA ! je napisao/la:Ne znam u cemu je problem u vezi togaLillard je napisao/la:I sto se nek iljute sto ih zovemo "Titini sinovi"... Pa pogle im temu, cast izuzecima
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo jako danas! Sretno momci!
FORZA ZRINJA
FORZA ZRINJA
Ajmooooooooooooo!!
Novi nek se dokažu pošto imamo par izostanaka, a ostali neka pokažu zašto smo
bili prvaci!
Samo hrabro i očekujem bar jedan bod a nadam se da ćemo uzeti sva 3!
Novi nek se dokažu pošto imamo par izostanaka, a ostali neka pokažu zašto smo
bili prvaci!
Samo hrabro i očekujem bar jedan bod a nadam se da ćemo uzeti sva 3!
koja sramota jbte.. čuj nisu mogli osigurati uslove za gostujuce navijače.. netreba ni igrati utakmicu...
#SuningOUT
Yeboga i Foca i sve.. Kakav odron... 

-
- Kontakt:
Zašto kasni utakmice pola sata ? znaš li ?Lillard je napisao/la:Yeboga i Foca i sve.. Kakav odron...
Problem je sto ne mogu primiti gostujuce navijace. J... ovu ligu
vec ti je @jericho napisao. kao nisu omogucili mjesta za gostujuce navijace tako nesto.. cut cemo kad pocne valjda za 4 minuta na radiju..marioo8888 je napisao/la:Zašto kasni utakmice pola sata ? znaš li ?Lillard je napisao/la:Yeboga i Foca i sve.. Kakav odron...
-
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:vec ti je @jericho napisao. kao nisu omogucili mjesta za gostujuce navijace tako nesto.. cut cemo kad pocne valjda za 4 minuta na radiju..marioo8888 je napisao/la:Zašto kasni utakmice pola sata ? znaš li ?Lillard je napisao/la:Yeboga i Foca i sve.. Kakav odron...
Kozja liga...
Zbog loše organizacije i zbog toga što se nisu ostvarili uvjeti za smještaj gostujućih navijača Ultrasa, utakmica kasni i trebala bi početi uskoro. Navijači Zrinjskog vraćeni su za Mostar jer ih nisu imali gdje smjestit.
evo našo sam,FUJ i ništa drugo,momci odvajaju sebi od usta da otiđu gledat svoj klub i onda im se ovo događa.
-
- Kontakt:
Imali smo već dvije prilike,od toga jedna završila na stativi ........ šteta valjalo je odma povest,ali ne sumnjam u pobjedu
sramota je što smo uopće prihvatili igrati utakmicu bez prisustva naše publike...
#SuningOUT
Jbte, momci odu u Focu pogledat utakmicu i vrate ih nazad. O yebote liga i 

Evo poluvrijeme u Foči, ja sam na stadionu. Obje ekipe su zasrale. Slavija jer (očekivano) nije mogla obezbjediti goste, a vaši navijači jer nisu na vrijeme obavjestili Slaviju da će doći ovoliki broj navijača. Delegat nije htio da se utakmica održi, ali je uprava Zrinjskog pristala.
Ne kuzim takvu odluku uprave ako je to istina
Pappy je napisao/la:Delegat nije htio da se utakmica održi, ali je uprava Zrinjskog pristala.

#SuningOUT
Hajde Zrinjski, imam dvicu 

Sto se tice tekme, Zrinjski ima inicijativu, Slavija imala najbolju priliku, ali je Ratko nemoguće skinuo. Stojanović stativu za vas.
jel kraj?Pappy je napisao/la:Sto se tice tekme, Zrinjski ima inicijativu, Slavija imala najbolju priliku, ali je Ratko nemoguće skinuo. Stojanović stativu za vas.
-
- Kontakt:
pastore je napisao/la:jel kraj?Pappy je napisao/la:Sto se tice tekme, Zrinjski ima inicijativu, Slavija imala najbolju priliku, ali je Ratko nemoguće skinuo. Stojanović stativu za vas.
EVo taman završi,čist penal nam nije suđen kažu
-
- Kontakt:
Ne znam šta bi rekao,nisam zadovoljan,sada moraju uzet Drinu u Zvorniku,kako god znaju i umiju,2 ili 1 bod iz prve dvije utakmice bi bio poražavajući,ali 4 su već prihvatljiva,HOĆEMO POBJEDU U ZVORNIKU !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.