RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- hercegovac236
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
U koliko počinje tekma?
Hajmo Rođeni!!!!!
Hajmo Rođeni!!!!!
- hercegovac236
- Kontakt:
Svaka čast majstore. Nek je sa srećom.Mostarac1971 je napisao/la:Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee![]()
shaman7 je napisao/la:Ako ga zabije Dragojević, s gola na go , ne gine ti malom ime Andrijarodjak je napisao/la:nek je ziv zdrav i nek ukadi babu sto se tice drukanja za RodjeneMostarac1971 je napisao/la:Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee![]()
Odmah mu nadi ime onoga igraca koji danas donese pobjedu (ili bar nadimak) FORZAAAAA

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Moderator
- Kontakt:
Ima li da se gleda negdje tekma? Znam da je nešto bilo na stranici, Velež Tv .. il se varam 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
bilo prije,od prosle sezone nema,valjda ce opet biti,nadam seBenjo_AFC86 je napisao/la:Ima li da se gleda negdje tekma? Znam da je nešto bilo na stranici, Velež Tv .. il se varam
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- hercegovac236
- Kontakt:
Hoće li više taj gol? 

- Mostarac1971
- Kontakt:
Hvala vam raja... Hajmo Rodjeni naši dajte gol 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
Negdje kompletan sastav i klupa Rođenih u ovoj utakmici ?
- hercegovac236
- Kontakt:
Ko je god u Veležu zadužen za papirologiju treba, nakon ovoga debakla, automatski da dobije otkaz. Tek tada ćemo dokazati da smo spremni da budemo ozbiljan i organizovan klub.shaman7 je napisao/la:Negdje kompletan sastav i klupa Rođenih u ovoj utakmici ?
- hercegovac236
- Kontakt:
Bravo Anele
Sad će biti lakše

Sad će biti lakše
Samo nek je očepilo, i očekivao sam ovako nešto tek u drugom poluvremenu. Još jedan pred kraj i meni dosta 

shaman7 je napisao/la:Ako ga zabije Dragojević, s gola na go , ne gine ti malom ime Andrijarodjak je napisao/la:nek je ziv zdrav i nek ukadi babu sto se tice drukanja za RodjeneMostarac1971 je napisao/la:Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee![]()
Odmah mu nadi ime onoga igraca koji danas donese pobjedu (ili bar nadimak) FORZAAAAA
eto molom imena Aldin Dino

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
shaman7 je napisao/la:Ako ga zabije Dragojević, s gola na go , ne gine ti malom ime Andrijarodjak je napisao/la:
nek je ziv zdrav i nek ukadi babu sto se tice drukanja za RodjeneOdmah mu nadi ime onoga igraca koji danas donese pobjedu (ili bar nadimak) FORZAAAAA
eto molom imena Aldin Dino

Mali ce biti bačje strašni

- hercegovac236
- Kontakt:
Eno Oštri popi tricu u prvom nastupu! 

- Mostarac1971
- Kontakt:
- EdinDzekomo
- Kontakt:
E jeste se ozelili veleza..kaze komentator na bh radiju...hiljadu ljudi ima na stadionu hahah
e sto si me nasekiraoEdinDzekomo je napisao/la:E jeste se ozelili veleza..kaze komentator na bh radiju...hiljadu ljudi ima na stadionu hahah

- Mostarac1971
- Kontakt:
Čuj oželili lol a uja brnjašu okle si ti šljego u Rajvosa 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- hercegovac236
- Kontakt:
Dobro je. Tri boda su upisana. Idemo dalje. 

Registrovao sam se na ovaj forum davne 2008 godine i nemam nesto volju puno pisati na ovom forumu to se vidi po mojim postovima al kad sam vidio ovu tvoju nepismenost morao sam se javiti nakon toliko pauze, pa covjece koji si ti brnjas nepismeni nevjerovatno cuj "Ozelili " pa gdje to iskopa sine dragi ,a sad malo o najdrazem klubu Velezu najvaznije je dobit prvu utakmicu za samopouzdanje kad uzememo u obzir da nam pola ekipe nije igralo veoma bitna pobjeda za nase Rodjene nadam se nastavku serije protiv MladostiEdinDzekomo je napisao/la:E jeste se ozelili veleza..kaze komentator na bh radiju...hiljadu ljudi ima na stadionu hahah

Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.