Ja se bio usikiro tko ce cuvati Balearobijas_Ri je napisao/la:Dobro je, znaci da su spremni.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Hajduk izjavio da su danas Vrsajevic i Susic trenirali sa klubom punim intenzintetom.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja se bio usikiro tko ce cuvati Balearobijas_Ri je napisao/la:Dobro je, znaci da su spremni.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Hajduk izjavio da su danas Vrsajevic i Susic trenirali sa klubom punim intenzintetom.

Pa ost'o čovjek u Hajduku, ja sam baš na guzicu pao kad sam čuo da je ostao, očekivao sam Premiership minimalnozgembo89 je napisao/la:Sinoc citam komentar na drugom forumu kaze sutra ce te svi sjesti na guzicu kad cujete za kakav klub je potpisao Avdja jutros cim sam ust'o odma laptop mozzila search avdija ali nista..Daj reko kucaj Tin Sven nista samo izbacuje Hajduk Anela nisam ni trazio

Ljudi su skroz propali i jedva se bore za to trece mjesto u HNL-u. Realno Split je jaci od njih a Lokomotiva je tu negdje ne slabija. Dinamo i Rijeka naravno neuporedivo bolji. Nadam se da ova pohlepa Hajduka nece ugroziti transfer. 3 miliona je i vise nego realna cijena i to samo zbog reprezentacije sigurne ne Hajduka i njihovog ispadanja u europi. Dobro da nisi trazili 5 milionaAdi_Zepce je napisao/la:Prema Tuttomercatu Hajduk od Verone za njega trazi 3,5 miliona eura, dok Talijani daju oko 3

A koliko su oni ulozili u igraca.
 A koliko su oni ulozili u igraca.
Dinamo da i to je cinjenica, ostatak lige vrlo rijetko. Za Hajduk je to na zalost skoro pa i nemoguca misija. Zadnjih godina prodaje juniore, cesto i na silu. Na zalost.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Hrvatski klubovi pa i Hajduk redovno prave transfere preko par miliona eura. Tako da nije nista cudno da pokusavaju izvuci sto vise, to sto nasi klubovi nisu u stanju dobiti ni 100 hiljada to je nas problem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

NIkola kalinic Hajduk > Blackburn (7m)dubrovnik je napisao/la:Dinamo da i to je cinjenica, ostatak lige vrlo rijetko. Za Hajduk je to na zalost skoro pa i nemoguca misija. Zadnjih godina prodaje juniore, cesto i na silu. Na zalost.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Hrvatski klubovi pa i Hajduk redovno prave transfere preko par miliona eura. Tako da nije nista cudno da pokusavaju izvuci sto vise, to sto nasi klubovi nisu u stanju dobiti ni 100 hiljada to je nas problem.
Zadnjih 5 sezona slušam istu priču i uvik nekako završimo isprid tog atomskog Splita.Ajax je napisao/la:
Ljudi su skroz propali i jedva se bore za to trece mjesto u HNL-u. Realno Split je jaci od njih a Lokomotiva je tu negdje ne slabija. Dinamo i Rijeka naravno neuporedivo bolji.
.

Mario Pasalic je prije godinu dana presao iz juniora a ostatak Hajdukovih igraca je prodan jako davno. Navoditi Delaca je slicno kao i spominjati Modica kao produkt BIH liga. Hajduk je malog Pasalica htio prodati po svaku cijenu. Mali je odbio prvi transfer u Italiju iako je Hajduk inzistirao na njemu. Slicno se sada dogadja sa malim Vlasicem.Vecina od ovih igraca je prodana prije 3-4 godine a neki i prije 10 godina. Nije ti neki argument jer se moja izjava odnosila na zadnje vrijeme.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:NIkola kalinic Hajduk > Blackburn (7m)dubrovnik je napisao/la:Dinamo da i to je cinjenica, ostatak lige vrlo rijetko. Za Hajduk je to na zalost skoro pa i nemoguca misija. Zadnjih godina prodaje juniore, cesto i na silu. Na zalost.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Hrvatski klubovi pa i Hajduk redovno prave transfere preko par miliona eura. Tako da nije nista cudno da pokusavaju izvuci sto vise, to sto nasi klubovi nisu u stanju dobiti ni 100 hiljada to je nas problem.
Senijad Ibricic Hajduk > Lokomotiva (5m)
Ante Rebic Rijeka > Fiorentina (4.5m)
Niko Kranjcar Hajduk > Portsmouth (4.5m)
Ivan Strinic Hajduk > Dnipro (4m)
Ante Vukusic Hajduk > Pescara (3.8m)
Matej delac Inter Z > Chelsea (3m)
Ante Rukavina Hajduk > Panathinaikos (2.8m)
Mario Pasalic hajduk > Chelsea (2.5m)
Drago Grbic Hajduk > Trabanzspor (2.5m)
........
Svi ovdje na forumu su vidjeli kad se počelo pričati o njemu da na transfermarktu pored njegovog imena stoji Germania Sportagentur... I stajala je sve do onog trenutka dok se nisu počele po novinama pisati istine o Germaniji i igračima koji su gurnuti u repku,preko te iste agencije... I svi su se šprdali prije par mjeseci kad su sklonuli naziv agencije Tine Sušića na transfermarktuemir79 je napisao/la:Jos jedna potvrda ko je menadzer Tine Susica i ko ga zastupa, ah ja sta znaju ljudi u Hrvatskoj
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Covjece pa procitaj danasnju Dalmaciju uz Susica je u prici i Mikijev sin(nisam siguran je li i junior). Ponavljam ti na moju zalost, danasnji Hajduk ce prodati svakog juniora za prvu solidnu ponudu koja dodje. Za milion i najvece dragulje iz skole Hajduka. A znaj da Hajdukovi mladji uzrasti dominiraju Hrvatskim nogometom. To je propast a imas i na danasnjem Indexu pricu o tome. Hajduk zadnje 2 godine igra sa juniorima i tesko mi je za povjerovati da im Verona daje 3 miliona i da se oni gode. Vrsajevica bi prodali za milion i festu jos napravili. Ali ajde neka bude po tvome. Radosevic junior, ubacen od Stimca u repku i prodan.Nije pravo ni zaigro za Hajduk.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:pa dobro to su samo najveci transferi. Ali ima hajduk i u "zadnje vrijeme" 3-4 transfer u milionima.
Pasalica smo spomenuli, Vukusic predprosle za jedno ~4m, Radosevic isto predprosle za 2m, Sharbini predprosle za 2m
Ipak bi se slozio sa OP da se moze reci da redovno prodaju igrace za milione, i necudi me da bi pokusavali svaki milion ili pola miliona izvuci.
Prvo Transfermarkt je povjerljiv izvor informacija samo djecurliji, ozbiljnom covjeku sigurno NE.harisfloridsdorf je napisao/la:Svi ovdje na forumu su vidjeli kad se počelo pričati o njemu da na transfermarktu pored njegovog imena stoji Germania Sportagentur... I stajala je sve do onog trenutka dok se nisu počele po novinama pisati istine o Germaniji i igračima koji su gurnuti u repku,preko te iste agencije... I svi su se šprdali prije par mjeseci kad su sklonuli naziv agencije Tine Sušića na transfermarktuemir79 je napisao/la:Jos jedna potvrda ko je menadzer Tine Susica i ko ga zastupa, ah ja sta znaju ljudi u Hrvatskoj
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
A ti ionako ne možeš skontat da je to mazanje očiju... Da tvoj Babo ima agenciju i da si ti igrač na prodaju,jel stvarno misliš da bi te prepustio komšijinoj agenciji i da on zaradi na tebi ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.