RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ajde Veleeeeeež zabij gooooooo zabij goo da pijeeemoooooo!
Pozz raja nije ni mene bilo zadnjih dana, nadam se sutra pobjedi iako mi nije drago za ove ovolike izostanke. Nadat se da će to Feja posložit nekako pa neka bude 1-0 i ja zadovoljan.
Pozz raja nije ni mene bilo zadnjih dana, nadam se sutra pobjedi iako mi nije drago za ove ovolike izostanke. Nadat se da će to Feja posložit nekako pa neka bude 1-0 i ja zadovoljan.
rog te neyebo,nismo jos ni poceli prvenstvo odmah sekiracija
Kakav idiot moras biti da ne uradis ono za sta si placen,to jest da radi tog necijeg neznanja ili nerada mozemo lagano izgubiti bodove na domacem terenu koji kasnije mogu biti i presudni,ovo je krajnje neprofesionalno
. A i ovo sto kazu za Vladu da je malo povrijedjen
vjerujem da je isti problem(papirologija)kao i sa ostalim igracima koji ne mogu igrati samo sto hoce malo da razvodne problem da ne bi bilo puno buke
.Za ovo neko mora preuzeti odgovornost
Sto se tice same utakmice(odmah su mi se pokakili u ceif pa mi se i ne komentarise ,goni ih u qrac
) mislim da opet imamo donekle solidan sastav ali vise nisam ubjedjen u pobjedu.Nadajmo se uspjehu ali bit ce tesko.Ja zadovoljan i sa pola- nula,samo da se krene pozitivno.
SVI U VRAPCICE FORZAAAAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIII

Sto se tice same utakmice(odmah su mi se pokakili u ceif pa mi se i ne komentarise ,goni ih u qrac

SVI U VRAPCICE FORZAAAAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- RezervniGolman
- Kontakt:
IDEMO MOSTARSKI ROĐENI DANAS
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
JURIIIIIIIŠŠŠ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
JURIIIIIIIŠŠŠ
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Nakon nepuna 3 mjeseca i pobjede nad drugim u gradu,evo nam nove tekme ovaj put protiv prvog iz RS.S obzirom na ljubav prema crvenoj boji meni nema razlike medju nasim protivnicima,svi su mi isti,sve ih gledam kao potencijalne zrtve.Tako i danas,cast Drini ali bodovi ostaju u Mostaru.Jedino po cemu bi ih izdvojio je to da nam dolaze nakon duze pauze i na otvaranje prvenstva u kojem imamo jasan cilj,izlazak u Evropu.Bez obzira na ove administrativne probleme nadam se da cemo danas svjedociti jednom agresivnom i motivisanom Velezu,zeljnog da nam svima pokaze da ambicije koje imamo nisu plod pustih zelja nego zaista realne i ostvarive.
Mene kao i uvjek kad igraju moji Rodjeni puca neka pozitivna nerva i jedva cekam da se smjestim na tribinu i pocne tekma.Nadam se da cu vas danas vidjeti u velikom broju moja braco crvena,da zajedno uzivamo i porucimo nasim Rodjenima da smo uz njih kao i uvjek dosada.Onako uz pjesmu:
VI STE NASA PRVA LJUBAV RODJENI ALEA LEEEE

Mene kao i uvjek kad igraju moji Rodjeni puca neka pozitivna nerva i jedva cekam da se smjestim na tribinu i pocne tekma.Nadam se da cu vas danas vidjeti u velikom broju moja braco crvena,da zajedno uzivamo i porucimo nasim Rodjenima da smo uz njih kao i uvjek dosada.Onako uz pjesmu:
VI STE NASA PRVA LJUBAV RODJENI ALEA LEEEE

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Sretno danas. Sretno u ostatku prvenstva i da Rođene gledamo u Evropi aBd 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ledena hajna,stari grad,zentanje gospodja i mladih mama ispod kacvi u iscekivanju tekme. Neprocjenjivo
IDEMO ROĐENI PO TRI BODA
FORZAAAAAA
IDEMO ROĐENI PO TRI BODA
FORZAAAAAA
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Hvala @Zumirani na lijepim željama.
HAJMO RUKE GORE ZAPJEVAJMO SVI
SAD NA TEREN IZLAZE NAŠI ROĐENI!!
HAJMO RUKE GORE ZAPJEVAJMO SVI

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- franklampard8
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Vidim da ce nam danas faliti dosta igraca, ali pobjeda nebi smjela doci u pitanje.
Kakvo je vrijeme u Mostaru, hoce li biti kise?
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- pravnik1981
- Kontakt:
Kakva kisa...40+el-fighter je napisao/la:Vidim da ce nam danas faliti dosta igraca, ali pobjeda nebi smjela doci u pitanje.
FORZA VELEŽ

- Mostarac1971
- Kontakt:
Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981
- Mostarac1971
- Kontakt:
Čestitke Rođeni, da zajedno sa tvojim sinom doživimo mnogo lijepih trenutaka uz našeg Veleža! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Mostarac1971
- Kontakt:
Normala Brato , Hvala na čestitkama i do novih pobjeda naših Rodjenih 

Čestitam brate crveni nek je živ i zdrav,i da naši danas poklone pobjedu tvom sinu .Mostarac1971 je napisao/la:Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Mostarac1971
- Kontakt:
Hvala Care , pobjediće u što ne sumnjam da neće pokloniti tu pobjedu mom sinu.
-
- Kontakt:
vi nas sviju ubjeđivaste da Oštri može samo u inostranstvo. Vidim da ste se negdje zahebali , debelo
nek je ziv zdrav i nek ukadi babu sto se tice drukanja za RodjeneMostarac1971 je napisao/la:Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ako ga zabije Dragojević, s gola na go , ne gine ti malom ime Andrijarodjak je napisao/la:nek je ziv zdrav i nek ukadi babu sto se tice drukanja za RodjeneMostarac1971 je napisao/la:Raja Moja fina Rodjeni moji danas smo dobili još jednog Rodjenog na tribinama da forca . Juče mi se rodio sin juče se rodio Veležovac . Idemo ludo idemo jako da za Velež navijamo Ale ale ale Volimooooo tebe Mostareee![]()
Odmah mu nadi ime onoga igraca koji danas donese pobjedu (ili bar nadimak) FORZAAAAA

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.