jel se ja varam il si ti donedavno bio optimistican i zadovoljan po pitanju liverpoolaBigAndy je napisao/la:I tako ostasmo bez najboljeg igraca a ne dovedosmo dostojnu zamjenu. Nadam se da su vlasnici i Brendan svjesni opasnosti ispadanja iz top4 sljedece godine da ne govorim o borbi za titulu. Bolje im je sad iskesat 40 50 milki za nekog extra igraca nego da pretrpe gubitak neigranja LP i lovu koje to donosi.
Manite mi se te suplje nece da dodje ovaj u Livepul itd. Oko para se sve vrti u danasnjem fudbalu. Lafo Reus nece da ide iz BVB a htio je u Barsu...
Ukoliko ne dovedemo jos najmanje 2 3 kvalitetna pojacanja ostaje jedino da se nadamo cudu i da svi odigraju izvan svojih mogucnosti.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
Optimistican sam ja i dalje jer imamo odlicnog trenera koji radi cuda i nadam se da ce jedan od igraca koje trenutno imamo bljesnuti.fera je napisao/la:jel se ja varam il si ti donedavno bio optimistican i zadovoljan po pitanju liverpoolaBigAndy je napisao/la:I tako ostasmo bez najboljeg igraca a ne dovedosmo dostojnu zamjenu. Nadam se da su vlasnici i Brendan svjesni opasnosti ispadanja iz top4 sljedece godine da ne govorim o borbi za titulu. Bolje im je sad iskesat 40 50 milki za nekog extra igraca nego da pretrpe gubitak neigranja LP i lovu koje to donosi.
Manite mi se te suplje nece da dodje ovaj u Livepul itd. Oko para se sve vrti u danasnjem fudbalu. Lafo Reus nece da ide iz BVB a htio je u Barsu...
Ukoliko ne dovedemo jos najmanje 2 3 kvalitetna pojacanja ostaje jedino da se nadamo cudu i da svi odigraju izvan svojih mogucnosti.
Samo ne shvatam tu politiku vlasnika prema Rodgersu. Zasto nece da ga podrze kad svaka budala vidi da radi sjajan posao. I njima je u interesu da Livepul ponovo postane sila a bez velikih pojacanja tesko da cemo ista osvojiti a to je neprihvatljivo za klub kakav je Liverpul. Tu su i pare od prodaje Suareza. Bice vise para od sponzora zbog LP. Sve bi to bilo ok da se drugi nisu dobro pojacali. Pa i Everton je ove sezone probio rekord po pitanju transfera a zadrzao najbolje igrace...
Mozda drze jos u tajnosti taj neki veliki transfer. Pa kad smo dali za Carrola 35 mil zasto ne bi dali sada i vise za nekoga ciji su kvaliteti dobro poznati...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Bit ce pojacanja u Januaru. Ako nista oni sto stadionsku travu kose.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Koliko je raja luda za Reusom, samo bi od prodaje dresova otplatili pola transfera!Sage je napisao/la:Bit ce pojacanja u Januaru. Ako nista oni sto stadionsku travu kose.
I ja sam jedan od tih jer ga vec 2 godine prizeljkujem

Nazalost mozemo se samo nadati...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
E moj ti, ne znaju pos'o izgleda ovi Liverpoolovi proleteri.
Memento Mori...
Memento Mori...
Sto je ovdje tihoooooo...
Ima li sta novo za Morena i Manquila?
Nadam se da ce bar ovaj drugi doci...
Ima li sta novo za Morena i Manquila?
Nadam se da ce bar ovaj drugi doci...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Zatisje pred buru 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ko je taj Manquilo, jel ga neko gledao ?
Kako god, ne moze bit veca taraba od Johnsona
Kako god, ne moze bit veca taraba od Johnsona

ZZ
Samo tri utakmice odigrao u ligi za Atletiko prosle godine.
Ofanzivno je dosta bolji nego defanzivno, tako da ce se uklopiti
U skoku i duelu je jak, uklizuje ko da sutra ne postoji.
Dobro probija stranu, ali su mu centarsutevi losi i izgleda nekako isprepadano. Ne ko Ali Sisoko, onog niko ne moze nadmasiti, ali to je taj princip. Jedino sto se njemu moze i oprostiti, nema ni 20 godina.
Gradjom je ko Glen. Mozda visi 3-4 cm.
Ofanzivno je dosta bolji nego defanzivno, tako da ce se uklopiti

U skoku i duelu je jak, uklizuje ko da sutra ne postoji.
Dobro probija stranu, ali su mu centarsutevi losi i izgleda nekako isprepadano. Ne ko Ali Sisoko, onog niko ne moze nadmasiti, ali to je taj princip. Jedino sto se njemu moze i oprostiti, nema ni 20 godina.
Gradjom je ko Glen. Mozda visi 3-4 cm.
Ja se više radujem Manquillu nego Morenu 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Radovo se ti ili ne, tesko da cemo mi ikoga dovesti 

zasto ne liverpool ako bude stvarno zelio morena oni ce njega dovesti,,a i manqilio nije nedostupan nasi su ga htjeli na posudbu,,znaci realno imate reiting da dovodite najboolje,,,a imate i pare samo je pitanje koliko ste zagrizli za ta dva igracaOTNYS_YNWA je napisao/la:Radovo se ti ili ne, tesko da cemo mi ikoga dovesti

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ko da gledam balotellija na Anfield.. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Moze jedino doci na tribine, na terenu nam nije potreban 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Imal sta za Rols Rojsa?
Memento Mori...
Memento Mori...
Ceka se dolazak Dortmunta na Anfield tako da sve bude u jednom trosku
Arye bi morao ici u jednom avionu, Reus u drugom, Dortmunt u trecem a ovako ce svi skupa

Arye bi morao ici u jednom avionu, Reus u drugom, Dortmunt u trecem a ovako ce svi skupa
Re: Odg: Liverpool FC
To ja stalno govorim, sa onakvim Glenom uci u sezonu je propast.gaston je napisao/la:Ja se više radujem Manquillu nego Morenu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- donCorleone1892
- Kontakt:
GuardianLiverpool's chief executive, Ian Ayre, has travelled to Spain in an attempt to end the impasse over Alberto Moreno's proposed transfer from Sevilla and finalise Javier Manquillo's move to Anfield.
MetroLiverpool are believed to be readying an £18m bid for Paris Saint-Germain's Ezequiel Lavezzi, amid reports he's set to leave the French club.
međutim Lavezzi želi u Juve

Ako Dortmund dovede Ljajića ili nekog drugog na toj pozicija onda se može očekivati da Reus bude prodan.Liverpool and Manchester United will step up their interest in Borussia Dortmund star Marco Reus after the German club identified a replacement for the winger.
According to The Daily Express, Dortmund are considering signing Roma's Adem Ljajic to take Reus' place at the Bundesliga outfit following reports that the 22-year-old is unhappy in Italy.
- the scouser
- Kontakt:
Evo naši odbili ponudu Trabzona za Koloa, ne znam šta planiraju sa toliko stopera
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.