FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

plavih11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plavih11 » 02 avg 2014, 12:16

fcsforever je napisao/la:Purić MORA OTIĆI..osloboditi mjesto i naravno, platu. Imamo mi na klupi još jednog kojoi mora otići. Za ovu dvojicu (samo da je dobre glave)..Trava je bio Messi, Xavi i Iniesta..zajedno
Kada imaš s nekim ugovor ne možeš ga otjerati zato što ti to hočeš, već mu moraš davati platu iako je slab a takvih imate dosta. Čuj da dovedete neko skupo pojačanje. Pa vi niste Grahovca iz Borca mogli dovesti jer niste imali para za njega, plafon vam je Okić i slični.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 02 avg 2014, 12:27

plavih11 je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Purić MORA OTIĆI..osloboditi mjesto i naravno, platu. Imamo mi na klupi još jednog kojoi mora otići. Za ovu dvojicu (samo da je dobre glave)..Trava je bio Messi, Xavi i Iniesta..zajedno
Kada imaš s nekim ugovor ne možeš ga otjerati zato što ti to hočeš, već mu moraš davati platu iako je slab a takvih imate dosta. Čuj da dovedete neko skupo pojačanje. Pa vi niste Grahovca iz Borca mogli dovesti jer niste imali para za njega, plafon vam je Okić i slični.

znas li ti n koju si temu dosao, temu najstabilnijeg kluba u BIH. oni imaju toliko para da dovedu bilbiju da ne igra pola godine a kad pocne da igra tjeraju ga. to nema ni u zanzibaru. samo ih treba pustii i pisati kako imju milione, ekipa ima najskuplja a pojacanja drama skupa.

ispodoraha
Kontakt:

Post Postao/la ispodoraha » 02 avg 2014, 12:31

Pitanje.Imam problema da udjem na fksinfo forum vec neko vrijeme. Dali neko ima slicnih problema ili zna do cega bi moglo biti. Hvala unaprjed

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 02 avg 2014, 12:35

ispodoraha je napisao/la:Pitanje.Imam problema da udjem na fksinfo forum vec neko vrijeme. Dali neko ima slicnih problema ili zna do cega bi moglo biti. Hvala unaprjed
Bilo ciscenje, trazi da te aktiviraju preko fb-a ili nek' te neko preporuci.
1946

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 avg 2014, 12:43

@Ajax

Rukavina je preskup, a nije neki igrac.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 avg 2014, 13:00

plavih11..
Znaš li ti da smo mi i Travančića otjerali...potpiso levat amaterski ugovor..i otišo. Dobro, vi ga pokušali dovesti ali GLAD buraz, glad..vama je plafon golgetet NT. Zvijer, the mashine itd. Ne brini ti, bolje je da gledate kako platu za maj isplatite...pitaj Sadikovića ....

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 02 avg 2014, 13:05

emirati je napisao/la:
plavih11 je napisao/la:

znas li ti n koju si temu dosao, temu najstabilnijeg kluba u BIH. oni imaju toliko para da dovedu bilbiju da ne igra pola godine a kad pocne da igra tjeraju ga. to nema ni u zanzibaru. samo ih treba pustii i pisati kako imju milione, ekipa ima najskuplja a pojacanja drama skupa.
Odavno jedna strumfeta koja visi na ovoj temi nije ovako nesto pametno napisala.

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 02 avg 2014, 13:07

fcsforever je napisao/la:plavih11..
Znaš li ti da smo mi i Travančića otjerali...potpiso levat amaterski ugovor..i otišo. Dobro, vi ga pokušali dovesti ali GLAD buraz, glad..vama je plafon golgetet NT. Zvijer, the mashine itd. Ne brini ti, bolje je da gledate kako platu za maj isplatite...pitaj Sadikovića ....

Nemoj zezati, jaku su oni ekipu sastavili, Joco Stokic, Bekric, Kajkut, pa onda onaj sto im je dosao iz ukrainske lige....

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 02 avg 2014, 13:09

ado-hz je napisao/la:Ima li neko da postavi link tekme cijele da se opet pogleda. Nije valjda da nema
Braćo dajte :roll:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 02 avg 2014, 13:23

vrhunac jedne gluposti koju covjek moze izvaliti. mi htjeli dovesti pjanduru u ekipu ali mu nismo ima li davati lovu kao sarajevo da loce po kafanama. aferim pametan momak. :)

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 avg 2014, 13:34

Sad nesto gledam, pa ovaj go Zete u Podgorici haman isti kao onaj iz 1998. , da ne spominjem ime da kome ne pozli :D :D

Imate finu ekipu, sigurno da ste jedni od favorita za osvajanje lige, nadam se da cete biti sampioni u septembru, a onda sve po starom kako smo navikli i mi i vi, a i citava drzava.
FKŽ !

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 02 avg 2014, 13:38

Šta ćete na našoj temi?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 avg 2014, 13:51

jbt igraju danas utakmicu a raspravljajju io platama, travancicu i sl.. bolest

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 avg 2014, 13:55

UltraSA je napisao/la:Šta ćete na našoj temi?
Ne postoji vaša, naša, moja, njihova tema.

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 02 avg 2014, 13:56

ovdje cu da pitam zasto se ljubitelji fk sarajeva na forumu redovno banuju , ako slucajno stave neku sliku na temi smijesne slike odmah ban dobiju ... iskljucenje s foruma ... pa ovi gori nego crveni kmeri ..

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 02 avg 2014, 14:10

Neutral je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:Šta ćete na našoj temi?
Ne postoji vaša, naša, moja, njihova tema.
pa ramo / ibrakovic konta da mu je ovo tan ostavio pa da moze naredivati i mazati oci tudim parama.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 avg 2014, 14:15

klupski budžet znači da su pare od KLUBA :wave:
PLATU ZA MAJ MOLIM!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 avg 2014, 14:18

joj hocemo devastirat zvijezdu sutra :o bit ce to da se na njima istresemo za sve ove dosadasnje fule i proomasaje i to ce biti naagovjestaj sta ocekuje sve ekipe na kosevu :)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 02 avg 2014, 14:21

rammstein je napisao/la:klupski budžet znači da su pare od KLUBA :wave:
PLATU ZA MAJ MOLIM!

ibrakovicu skontali smo odavno da imas 35 aktivni imena od forever pa na dalje, ali bar promijeni spiku nemoj s svakog iste gluposti pisati, skontaj malo bolje gluposti ako nista.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 02 avg 2014, 14:59

Ajax molio bih te da prestanes sa pricom o komazecu. Igrac koji se nije mogao nametnuti kao trece rjesenje u mariboru ne bi bio prevaga protiv grka i nije rjesenje sigurno za evrope vec gomilanje igraca slicnih kvaliteta krsti. Komazec je dobar igrac za nase lige, al nije to ono sto se trazi za evrope. Bilo je pregovora sa igracima koji su 2-3 klase iznad njega i takav ce se i dovesti vjerovatno na zimu.
Druga stvar i klasni igrac treba vremena da se uklopi dostigne zeljenu fizicku spremu itd.
Jedini nacin da napravis nesto u evropi je zadrzati kostur ekipe koji ce tu minimalno biti sezonu dvije i pojacanja koja ce doci prije pocetka priprema. Ostalo je sve pisanje uz vjetar. Konstanta je kljuc uspjeha. Cisti primjer svega je Dzemica. Dzemica je recimo napravio karijeru koju komazec nikad nece pa mu opet treba vremena. Za nasu ligu to su odmah pojacanja, ali za evropu nisu.
Mi smo za 6 mjeseci Tana puno uradili, sad se ovo treba lagano doraditi. Treba klasni spic, klasni golman i 1 kvalitetniji stoper. Ostalo je tu, i dosta mladih igraca koji ce vremenom napredovati. Nerazumijem samo kako su ljudi nezadovoljni i isto ko sa fm-a kupuju i prodaju/dovode igrace. U stvarnosti je to dosta drugacije. Imamo i mi dosta igraca kojih se moramo rjesavati, a to ne ide tako lako kad im das dobre i redovne ugovore.
Nisam optimista za drugu tekmu prvenstveno zbog iskustva grka. Al vjerujem da cemo se i dole pobit sa njima i to bi bilo to ove godine u evropi. Sad se okrenuti PL i kupu nasim primarnim ciljevima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”