odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
a nema covjek vise komentara na ovog lika gore, strava koliko je opsjednut s onim sta ja kazem...
swag nek fura ko hoce, meni se ne sviđa, al' volim se fino obuc ko i svako normalan.
@greivis
swag nek fura ko hoce, meni se ne sviđa, al' volim se fino obuc ko i svako normalan.
@greivis

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
haters gona hate hahGreivis je napisao/la:Puno ljubomornih likova ovdje.

Pustiću sunce da topi ljubav!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo ja prvi ne bih svasta obukao. Pa ne bih ni taj swag fazon furao
Samo mjera. Kosulja, polo majica, normalne tole, normalne šuze 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

@Bosniacum

starke+blijede farmerke+crna majica+karirana košulja

Pustiću sunce da topi ljubav!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Svako ima svoj ukus, neko fura swag neko classy fazon
Ja sam više za ovaj drugi naravno ali je velika razlika između pojmova **** i swag

Ja sam više za ovaj drugi naravno ali je velika razlika između pojmova **** i swag

Sto je najgore svaka osoba koju znam i koja fura onaj swag je obicni picic, pa ono muskarca nije vidjelo. Dajem glavu da cura povisi ton na njega da bi isti poceo plakati, o samaru da ne govorim. Znaci svi swagovi su obicne picke koji se stide pokazati svoju muskost i utjehu traze u tom nakaradnom stilu..
Uvijek je bila razlika izmedju muskarca i obicne placipicke.
1946
- samo_lijevo
- Kontakt:
donCorleone1892 je napisao/la: ko kaze da su mu gore siroke ?
nisam ja nikoga ovdje etiketirao.
Odjeca,kao i sve druge stvari,imaju svoja pravila i projektovane dimenzije.kako se krenulo obavezno ce se prisivati feder na nogavicama da bi se lakse skidale pantalone.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Opisa ti menehoshafka je napisao/la:starke+blijede farmerke+crna majica+karirana košulja![]()
![]()
![]()

Btw. ja ne shvatam kako muskarac moze nositi uske hlace

Jel imaju onu cunu ili ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta ima zajebani?Head je napisao/la:Sto je najgore svaka osoba koju znam i koja fura onaj swag je obicni picic, pa ono muskarca nije vidjelo. Dajem glavu da cura povisi ton na njega da bi isti poceo plakati, o samaru da ne govorim. Znaci svi swagovi su obicne picke koji se stide pokazati svoju muskost i utjehu traze u tom nakaradnom stilu..
I ne nosim ovaj swag samo da se zna. Ali ova ljubomora vasa je smijesna.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Head je napisao/la:Sto je najgore svaka osoba koju znam i koja fura onaj swag je obicni picic, pa ono muskarca nije vidjelo. Dajem glavu da cura povisi ton na njega da bi isti poceo plakati, o samaru da ne govorim. Znaci svi swagovi su obicne picke koji se stide pokazati svoju muskost i utjehu traze u tom nakaradnom stilu..

Ja te volim, volim Željo..
- donCorleone1892
- Kontakt:

Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 02 avg 2014, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
U biti boli me kuki kako se ko oblaci, ali su mi ovi tutoriali boli glava 

Al onaj lik je zavrnuo nogavice, stavio roze znjore i neke bez patike, sta vec
I onda sam na preskoke gledao kako hoda u nekim za

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- donCorleone1892
- Kontakt:
To je i meni smetalo čitavo vrijeme, uhelači fine patike sa rozim pertlamaOtelo je napisao/la:Al onaj lik je zavrnuo nogavice, stavio roze znjore i neke bez patike, sta vec![]()

pa ljudi zaradjuju na budalama, ne znam cemu toliko cudjenje istimDonnie Darko je napisao/la:U biti boli me kuki kako se ko oblaci, ali su mi ovi tutoriali boli glava
meni su vise smijesni ovi likovi kojima smeta svaki moguci vid oblacenja osim onog sto oni furaju
jer eto to sto oni furaju, je jedino ispravno, a svi ostali grijese i mekusci su, **** te logiko
da se razumijemo ne volim ni ja swag ni hipstere ali ko sam ja da nekom odredjujem kako da se oblaci
nosaj ono u cemu se ti osjecas udobno, a ljudi, pa oni ce uvijek pricati, pogotovo ovi isfrustrirani kojima sve u zivotu smeta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Cipele ne volim, od obuće samo ovako neke pliće patike, bilo ljeto zima uvijek patike

Hlače onako standard volim, ne široke, a ne ni uske