Tako je to i ja govorim. Ali nikad sa njim Sarajevo nece proci neki normalan klub iz 3,4 pretkola. Da o grupama ne govorim. Vrhunski napadac je daleko najvaznija pozicija gdje se Sarajevo mora pojacati. Da su igrali Muslimovic, Komazec ili neki slican napadac ove utakmice, Sarajevo sigurno nebi izgubilo protiv Grka. Jer bi ti napadaci prenjeli pritisak na njihovu odbranu a i zabili bi koji gol. Pa i Benko ( koji se je spominjao ) je bolji napadac ne treba da se lazemo. Bio je najbolji napadac RIjeke ispred Krstanovica i Kramarica i otisao je u Kinu radi para. Kao kod nas Miske. Kada imas priliku u Evropi treba je iskoristiti objerucki a ne kao to nije nas cilj ove sezone. To uvijek treba da bude cilj ako nista drugo radi para i privlacenja boljih buducih igraca.Head je napisao/la:Bilbija je dobar napadac za nase lige.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Bibija samo staviti tik iza napadača. Krste mora u klasični špic a Bibi iza njega. Miloš iz njih. Okić i Dulja ..krila. Mislim da bi ovako bilo ubojitije bar 5% više.
Slazem se @Ajax, mislim ako cemo vec ispasti nema potrebe dovoditi tog igraca sad jer za nasu ligu Bilbija je odlican, eh sad ako bi kojim slucajem prosli Grke ja ne sumnjam da bi se doveo neko kvalitetan u napadu.
Bio je tu opcija Leon Benko ali je trazio nerealne uslove.
1946
-
- Kontakt:
Više se neće niko dovoditi a biče 2-3 igrača na zimskoj pauzo.
@rammo, ista pozicija u nedelju ??
@rammo, ista pozicija u nedelju ??
Onda nema druge nego da se Muslimovica dovede ali vec za 6 mjeseci u zimskom transfer roku. Tako da ima vremena da se uigra sa ekipom zbog kvalitetnih utakmica u Evropi. Benko sam i mislio da ce biti nerealan jer su jedini razlozi zbog kojih je napuastio Rijeku bile pare. I onda dolazimo do onoga sto meni nije jasno zasto se je odreklo Komazeca u situaciji kada se je nudio i bio je slobodan igrac. Jer niko ne garantuje da ce za 6 mjeseci naletit dobar napadac i da je slobodan. Ova nasa regija nije interesantna dobrim stranim igracima. Tako da ostaju samo ovi "nasi" iz bivse Yuge. Kao sto sam rekao Muslimovic bi bio idealan izbor po meni. Jos nesto bio bi jako pametan potez da se proba dogovoriti sa Rukavinom ( Dinamo ) i Alispahicem ( Rijeka ). Vjeruj mi radi se o igracinama ( za nase uslove ) a vjerovatno bi se ih Rijeka i DInamo rijesili za male pare jer imaju previse dobrih igraca a ovi treniraju sa B timovima . Mozda bi Rukavina bio dobar kao taj treci napadac vec sada. Mada ja sam siguran da bi se izborio jer je bio kod Vahe neko vrijeme prvi napadac Dinama.Head je napisao/la:Slazem se @Ajax, mislim ako cemo vec ispasti nema potrebe dovoditi tog igraca sad jer za nasu ligu Bilbija je odlican, eh sad ako bi kojim slucajem prosli Grke ja ne sumnjam da bi se doveo neko kvalitetan u napadu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 avg 2014, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li neko da postavi link tekme cijele da se opet pogleda. Nije valjda da nema
- firefirefirely
- Kontakt:
Tad se igralo dok ne date goEvolution87 je napisao/la: gol Arsenijavica protiv Celika duboko u sudijskoj nadoknadi.

Nemogu ti igrati i Biblija i Stojcev nego samo jedan od njih dvojice. Jedino ako Stojceva ili Bilbiju gurnes na lijevo krilo umjesto Duljevica. Po meni bi Bilbija trebao da bude prva zamjena Stojcevu ili Krsti u jacim utakmicama. Protiv losijih protivnika mogu poceti i BIlbija i Krste. Ako bi kojim slucajem Bilbija odigrao bolje od Krste onda ga moze zamjeniti kao jedini napadac protiv jacih timova. Vi ne razumijete da ce Krste i Biblija zajedno biti najvjerovatnije prejaki za Premijer ligu. Ali u Evropi ce biti opet jovo na novo. I tako non stop. Nece biti iskoraka a kvalifikacije za ligu prvaka su jos teze od ovih sadasnjih.fcsforever je napisao/la:Bibija samo staviti tik iza napadača. Krste mora u klasični špic a Bibi iza njega. Miloš iz njih. Okić i Dulja ..krila. Mislim da bi ovako bilo ubojitije bar 5% više.
---------------------- Velkoski ------------------------
Duljevic ------------ Stojcev ----------------- Sefko
--------- Radovac ------------- Cimirot --------------
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 avg 2014, 10:14, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
...i ona izmjena Okić out, Purić in...
Moj Trava što nisi malo bolji sa svojom glavom. Ti si bolan Messi za pola lige.
Moj Trava što nisi malo bolji sa svojom glavom. Ti si bolan Messi za pola lige.
Evo vam igraca za male pare a odlicnih.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako Alispahic samo povrati staru formu prekuco bi nasu ligu. On i Stojcev zajedno - nezaustavljivi

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako Alispahic samo povrati staru formu prekuco bi nasu ligu. On i Stojcev zajedno - nezaustavljivi

-
- Kontakt:
@ajax, vjerovatno Bibi odlazi iduče ljeto kada mu završava ugovor sa nama. Tako da ga vjerovatno nečemo gledati u euro kupovima. Zato sam i napisao da u zimskom prelaznom roku 2014/15...dovodimo 2-3 igrača
znaci ovi u fan shopu su bezobrazni sa ovom cijenom za dres... nidje vezee 70 KM...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
povrati staru formu
moze povratiti ako mu bude muke, jedino da vrati staru formu
sutra pocinje lige ovaj bi dovodio igrace, a strucnjaka povracenog 

-
- Kontakt:
a što su bezobrazni, jel treba da ti džaba dadnu ili za jedno 25 KM....pa da odmah u startu budu u minusu.
ne trazim nista besplatno, hvala Bogu mogu kupiti, ali skontaj za druge ljude, u danasnjem vaktu 70 KM ili ko nema clansku 90 je previse... da je 50 KM k'o i prosli put za clanove bilo bi sasvim o.k.fcsforever je napisao/la:a što su bezobrazni, jel treba da ti džaba dadnu ili za jedno 25 KM....pa da odmah u startu budu u minusu.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
- Kontakt:
emirati, aldine...zar nisi u korteu
ustvari ideš li ti uopšte na Otoku , danas ???
ustvari ideš li ti uopšte na Otoku , danas ???
@ fcsforever
Tek toliko da napomenem jer Rukavina i Alispahic treniraju sa juniorima. Ovaj transfer rok traje jos mjesec dana pa cisto ako ih je moguce angazovati za nekoliko puta manju cijenu od realne sto da ne. Vjerovatno ce sljedece godine biti vec kasno. Rukavina je bio igrac Panathinaikosa a Alispahic je bivsi reprezentativac i igrao je sasvim solidno u Rijeci do ove sezone. Ne znam sta mu bi ove godine ali svakako ima kvalitet i previse za nasu ligu. Potpuno razumjem zasto pojedini navijaci rivalskih klubova nebi zeljeli da momak pojaca Sarajevo. Cuj Alispahic nije dovoljno dobar za ovu jadnu livada ligu

Tek toliko da napomenem jer Rukavina i Alispahic treniraju sa juniorima. Ovaj transfer rok traje jos mjesec dana pa cisto ako ih je moguce angazovati za nekoliko puta manju cijenu od realne sto da ne. Vjerovatno ce sljedece godine biti vec kasno. Rukavina je bio igrac Panathinaikosa a Alispahic je bivsi reprezentativac i igrao je sasvim solidno u Rijeci do ove sezone. Ne znam sta mu bi ove godine ali svakako ima kvalitet i previse za nasu ligu. Potpuno razumjem zasto pojedini navijaci rivalskih klubova nebi zeljeli da momak pojaca Sarajevo. Cuj Alispahic nije dovoljno dobar za ovu jadnu livada ligu

-
- Kontakt:
Purić MORA OTIĆI..osloboditi mjesto i naravno, platu. Imamo mi na klupi još jednog kojoi mora otići. Za ovu dvojicu (samo da je dobre glave)..Trava je bio Messi, Xavi i Iniesta..zajedno
Ajax je napisao/la:@ fcsforever
Tek toliko da napomenem jer Rukavina i Alispahic treniraju sa juniorima. Ovaj transfer rok traje jos mjesec dana pa cisto ako ih je moguce angazovati za nekoliko puta manju cijenu od realne sto da ne. Vjerovatno ce sljedece godine biti vec kasno. Rukavina je bio igrac Panathinaikosa a Alispahic je bivsi reprezentativac i igrao je sasvim solidno u Rijeci do ove sezone. Ne znam sta mu bi ove godine ali svakako ima kvalitet i previse za nasu ligu. Potpuno razumjem zasto pojedini navijaci rivalskih klubova nebi zeljeli da momak pojaca Sarajevo. Cuj Alispahic nije dovoljno dobar za ovu jadnu livada ligu![]()
alispahić je prošle sezone od kada je došao kod nas bio toliko loš i smiješan da se to riječima ne da opisat. ja se ne sjećam kada sam gledao nekog igrača od kojeg se očekivalo toliko puno, a koji je dao toliko malo. na stranu to što se nije nazabijao golova ili podijelio asistencija, ali neke njegove reakcije na terenu, driblinzi i dodavanja su stvarno dno dna. kada on krene u dribling onda budi siguran da je to izgubljena lopta. toliko je beskrvan na terenu da se to nije dalo gledat, a svaki puta kada bi bio u prvoj postavi (a to je bilo jako često) svakom bi se navijaču na tribini dizao tlak na 500. čujem da je na treningu redovito bio najbolji, ali jedno su treninzi, a drugo utakmice. a na tim utakmicama bih imao dojam da se toliko usere da ne zna što će sa sobom. to je i razlog zašto trenira s juniorima i igra u 3. ligi. da se mene pita, dao bih vam ga ja i besplatno samo da ga odnesete, a takvo je mišljenje većine navijača, ako ne i svih. eto možda sam prekritičan što se njega tiče, ali to je nekakva klima koja se oko njega stvorila koju je on na sebe navukao prezentacijama na terenu. tako da stvarno ne vidim koja bi vama korist od njega bila.
a što se rukavine tiče ja nikada nisam shvaćao zašto se njega diže u nebesa. on je započeo karijeru u šibeniku gdje je u jednoj sezoni zabio ni više ni manje nego 8 golova (wow!). onda ga je kupio hajduk gdje je zabio tu i tamo koji gol i na kraju završio na klupi. kasnije ga je iz ne znam kojih razloga kupio panathinaikos, a tamo je on opet završio na klupi. onda ga je doveo dinamo, i tamo ga je opet čekala klupa. tako da je praktički ta njega prva sezona u šibeniku gdje je zabio 8 (osam) golova bila ujedno i njegova najplodnija. a i to je bilo prije nekih 5-6 godina. i naravno da je to glavni ralzog zašto i on trenutno trenira s juniorima i zašto ga nitko neče.
tako da sveukupni moj dojam je da vam se bolje kloniti i jednog i drugog jer sigurno neće biti jeftini, a šanse da se s njima zajebete su velike.
-
- Kontakt:
ako je tačno ovo što @jandro govori ( a što mu ne vjerovati) onda stvarno..sa ovom dvojicom bi samo problem imali. Njihove plate nisu male (sigurno) a zauzima ti mjesto. Evo čekamo Bilbiju da proradi...ne treba nam još takvih
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AuroraBorealis, bordobijeli, bordospartanac, jurisicduska, ronaldo99, svabonja, Tatamata1946 i 114 gostiju.