FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

IlProfessore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IlProfessore » 02 avg 2014, 01:31

k3lla je napisao/la:nedelja pola 11 ujutru prijateljska sa Famosom iz Hrasnice :D
gdje?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 02 avg 2014, 02:26

IlProfessore je napisao/la:
k3lla je napisao/la:nedelja pola 11 ujutru prijateljska sa Famosom iz Hrasnice :D
gdje?
Grbavica
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

Ikos

Post Postao/la Ikos » 02 avg 2014, 03:33

Fidelito je napisao/la:
Ludilo13 je napisao/la:Nego kakve su ovo price sto kruze u raji da imam nekog investitora u pripremi ;)
Dobro si čuo ;)
Kruzi nekoliko prica... ako se obistini ijedna bice super

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 avg 2014, 07:37

Ikos je napisao/la:
Fidelito je napisao/la:
Ludilo13 je napisao/la:Nego kakve su ovo price sto kruze u raji da imam nekog investitora u pripremi ;)
Dobro si čuo ;)
Kruzi nekoliko prica... ako se obistini ijedna bice super
Koje price? Samo mi nemojte udarit pricu "nije za foruma ili mozda propadne ako ista kazemo"..

Ako Dzeko potpise novi ugovor sa Cityjem imamo li ista od toga i koliko?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 02 avg 2014, 08:13

Dobro si čuo ;)[/quote]
Kruzi nekoliko prica... ako se obistini ijedna bice super[/quote]

Koje price? Samo mi nemojte udarit pricu "nije za foruma ili mozda propadne ako ista kazemo"..

Ako Dzeko potpise novi ugovor sa Cityjem imamo li ista od toga i koliko?[/quote]

Dzeko Amara casti sa 100 eura, a za Lutvu dvije velike koske.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 avg 2014, 08:16

Potez dana, pada dama!

slika
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 02 avg 2014, 08:38

Vozdra plavoj braci. Ovo je moj prvi post.
A posto sam iz fine familije i lijepo vaspitan moram da pozdravim i kone, i da vide da mi mislimo na njih. Evo malo sam im pomogao sa textom njihove himne. Sta ces ljudi ne znaju pa im moramo, ko prave komsije, pomagat.

Mi nismo Divovi

Tajnu ljubavi svugdje smo trazili,
A ona samo tamo, u plavom domu zivi,
Tajna ljubavi na Grbavici stanuje
sa Zeljom spava, sa njim se budi, sa njim putuje

Mi smo Pitari, macke su nam plijen,
to nam je rucak, u jufku zavijen

Ponesi graha serpu, I pitu futavu,
Tako ce biti vjetra za nasu zastavu,
nasa kuknjava, ori se ko grom,
zasto smo uvijek donji, uvijek za Zeljom

Mi smo pitari, opet smo bili plijen
Opet nam svaki san od Zelje ponisten

Sanjam famfare, slavlje najvece
Al’ opet nam Zeljo komplekse namece
Stadion Kosevo, I jedan utrpan,
Stalo nam srce onda, onda na Zubandan

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 avg 2014, 08:41

Valter je napisao/la:Dobro si čuo ;)
Kruzi nekoliko prica... ako se obistini ijedna bice super[/quote]

Ako Dzeko potpise novi ugovor sa Cityjem imamo li ista od toga i koliko?[/quote]

Dzeko Amara casti sa 100 eura, a za Lutvu dvije velike koske.[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ako neces dati normalan odgovor molim te postedi me ovakvih komentara. Hvala.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 avg 2014, 10:14

SVI NA OTOKU
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

asko75

Post Postao/la asko75 » 02 avg 2014, 10:15

Danas nam je pobjeda više nego potrebna već sljedeće kolo očekujem da imamo kompletan igrački kadar na raspolaganju i derbi je svakako trebao bi stadion dobrano biti ispunjen, fino vrijeme i odigrati pravo naški napadački i kako to Željo zna.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 02 avg 2014, 10:28

Ko ne voli Željuuuuuuuu, jadna mu maaaaaaaaaajkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hajde Željo pobjedi!
Ja te volim, volim Željo..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 avg 2014, 10:40

Svanulooo jeee :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2014, 11:04

champions1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Prejudicirate stvari sa ovim komentarima vezano za Zeljkovica.Adzem ga nije otpisao,nema razloga za to. Cinjenica je da je Zeljkovic slabo odigrao utakmice protiv Lovcena.Druga je cinjenica da Adzem ima visoko misljenje o Kosoricu.
U toj konstelaciji Zeljkovic je naredne dvije utakmice otisao na klupu.Ali,sigurno ostaje u najuzoj konkurenciji za prvu postavu. Ja se nadam i ocekujem da ce vec sutra poceti utakmicu. Trebamo se i mi i igraci navikavati da niko nije pretplacen na mjesto u prvoj postavi.Bar sad imamo poduplana sva mjesta,i neka svako ko ne ispuni zadatke ide malo na klupu.
E to sto Adzem ima previsoko misljenje o Kosoricu a Zeljkovic mu ne valja je kostalo Zelju minimum 140.000 eura i to u vrijeme kada nam je svaki dinar ko kuca velik.. Da sam na Amarovom mjestu automatski bi mu urucio otkaz posle te utakmice jer trener koji ne zna sacuvati 2:0 pola sata do kraja protiv jedne ispodprosjecne ekipe i koji je po svemu sudeci ocajno fizicki spremio ekipu ni u kom slucaju nije trener za nas klub..
i zeljković je protiv lovćena imao dovoljno ispada da niko sa nekom sigurnošću ne može reći da bismo prošli da je igrao on. zadnjih 35 minuta protiv metalurga je jednostavno cijela ekipa prestala igrati i mi nismo imali igrača u konkurenciji za nastup da možeš reći "da je on igrao prošli bismo".

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 02 avg 2014, 11:33

Čestitamo rođendan Refiku Šabanadžoviću

http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... icu/10694/" onclick="window.open(this.href);return false;

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 02 avg 2014, 11:50

ChWilla je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Prejudicirate stvari sa ovim komentarima vezano za Zeljkovica.Adzem ga nije otpisao,nema razloga za to. Cinjenica je da je Zeljkovic slabo odigrao utakmice protiv Lovcena.Druga je cinjenica da Adzem ima visoko misljenje o Kosoricu.
U toj konstelaciji Zeljkovic je naredne dvije utakmice otisao na klupu.Ali,sigurno ostaje u najuzoj konkurenciji za prvu postavu. Ja se nadam i ocekujem da ce vec sutra poceti utakmicu. Trebamo se i mi i igraci navikavati da niko nije pretplacen na mjesto u prvoj postavi.Bar sad imamo poduplana sva mjesta,i neka svako ko ne ispuni zadatke ide malo na klupu.
E to sto Adzem ima previsoko misljenje o Kosoricu a Zeljkovic mu ne valja je kostalo Zelju minimum 140.000 eura i to u vrijeme kada nam je svaki dinar ko kuca velik.. Da sam na Amarovom mjestu automatski bi mu urucio otkaz posle te utakmice jer trener koji ne zna sacuvati 2:0 pola sata do kraja protiv jedne ispodprosjecne ekipe i koji je po svemu sudeci ocajno fizicki spremio ekipu ni u kom slucaju nije trener za nas klub..
i zeljković je protiv lovćena imao dovoljno ispada da niko sa nekom sigurnošću ne može reći da bismo prošli da je igrao on. zadnjih 35 minuta protiv metalurga je jednostavno cijela ekipa prestala igrati i mi nismo imali igrača u konkurenciji za nastup da možeš reći "da je on igrao prošli bismo".
Cinjenica je da protiv Lovcena u dvije tekme nismo primili gol i da nam nisu napravili dvije sanse kako treba, dok smo od Metalurga primili dva gola kod kojih je Kosoric direktni krivac.. Ni Bogdanovic nije nista bolje odigrao.. Da se razumijemo, obojica ce imati moju podrsku kada igraju ali mislim da je Zeljkovic trenutno, uzimajuci u obzir sve njegove mane, bolje rjesenje i od Kosorica i od Bogdanovica..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 avg 2014, 11:53

a isto je činjenica da lovćen na koševu najbukvalnije nije ni pokušao dati gol, a tamo je dobio crveni u 12. minuti.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 02 avg 2014, 11:54

Evo jedna mala molba :D

Drug hoce da gleda utakmicu ali nije u drzavi, pa ako neko moze da napravi link BHT-a puno bi mu znacilo.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 02 avg 2014, 12:07

Dnevni avaz 02.08.2014
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 02 avg 2014, 12:20

plavalokomotiva je napisao/la:Evo jedna mala molba :D

Drug hoce da gleda utakmicu ali nije u drzavi, pa ako neko moze da napravi link BHT-a puno bi mu znacilo.
imas link bht-a na njihovoj stranici
FKŽ !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 avg 2014, 12:48

gol za golom eto nove pobjede.... :cool:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: edinedin i 23 gosta.