Sto nam napadaci uzese sexy brojeve. 2 i 4 haha

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mozda su se furali na to koliko ce golova dati u polusezonisajo10 je napisao/la:Hvala na odgovoru drug!
Sto nam napadaci uzese sexy brojeve. 2 i 4 haha
15 marakadosada je napisao/la:mozda su se furali na to koliko ce golova dati u polusezonisajo10 je napisao/la:Hvala na odgovoru drug!
Sto nam napadaci uzese sexy brojeve. 2 i 4 haha![]()
koliko kosta onaj vas igrac Tomic,ako neko moze da mi odgovori....
Bogdanovic je u pet utakmica ispao vise puta nego Zeljkovic za sezonu, a na beku je Maikon za Colica tako da nekvalitet Zeljkovica u ovakvoj konkurenciji ne moze biti razlog njegovog ispadanja iz tima.bistrikboy je napisao/la:Jedini razlog sto je Zeljkovic ispao iz tima je sto Adzem ima dva zdrava oka i sto je vidio kao i svako normalan da smo protiv svake jace ekipe preko njega primili gol.
Dobro si čuoLudilo13 je napisao/la:Nego kakve su ovo price sto kruze u raji da imam nekog investitora u pripremi
Ne znam nista, bas kao i ovi supljaci poput tebe Aldine...emirati je napisao/la:sta ti znas nisi vidio dalje od kaknja, fol on nesto nista od tog, suplja...eki fol zna...ne zna gdje se kupuju karte za kosevo...
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam nista, bas kao i ovi supljaci poput tebe Aldine...emirati je napisao/la:sta ti znas nisi vidio dalje od kaknja, fol on nesto nista od tog, suplja...eki fol zna...ne zna gdje se kupuju karte za kosevo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.