U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mladje selekcije
Joj moze li nekog ovog Tulica ubit da ga se vise rijesimo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Mladi danas odlicno igraju. Proslo prvo poluvrijeme a jos nismo primili gol od Luxemburga(inace ko nije upucen,to je jedna velesila u fudbalu).
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Onako usput ta velesila je uzela bod i prvoplasiranom na tabeli Welsu.neko_iz_mase je napisao/la:Mladi danas odlicno igraju. Proslo prvo poluvrijeme a jos nismo primili gol od Luxemburga(inace ko nije upucen,to je jedna velesila u fudbalu).

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nisam znao da je Lux tako jaki,,,bit ce dobro ako izvucemo 0-0,,, ipak smo izgubili kuci!!!!
uz takav potencijal igraca da nemozemo bolje igrati??? stvarno jadno!!!!

uz takav potencijal igraca da nemozemo bolje igrati??? stvarno jadno!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gdje gledate utakmicu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I jos kad se natakare ovi sto se Bilbija ne poziva a ovaj ni Luxemburgu umeljati ne moze.
Ali imam osjecaj da ce ovaj telekinezom da skonta i ono iz inata zabiti makar dva gola.I tako spasiti Tulicu jos jedno 5 -6 godina unistavanja mladih narastaja.
Onako usput Islandzani digli bod u po Njemacke na mlade mislim a Spanci se natezu ko gladni sra... sa Lihtenstajnom tek 1-0.Svi sad fudbala igraju, nema vise autsajdera.
Ali imam osjecaj da ce ovaj telekinezom da skonta i ono iz inata zabiti makar dva gola.I tako spasiti Tulicu jos jedno 5 -6 godina unistavanja mladih narastaja.
Onako usput Islandzani digli bod u po Njemacke na mlade mislim a Spanci se natezu ko gladni sra... sa Lihtenstajnom tek 1-0.Svi sad fudbala igraju, nema vise autsajdera.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 mar 2010, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije do igraca vec do MULCA Tulica..ama on je Dodin "igrac"-unazaditi BiH natom planu toalno i totalno je poniziti...
Nije do igraca,ima tu 2-3 momka koji znaju igrati..pored onoliko momaka po Evropi kji igraju za druge repke,on ansao zvati neke levate iz Cukarickog i Obilica..muko moja..ama jasta vec koknut ****!Fuj kako ans sramoti..kraj prvog dijela 0:0......
Nije do igraca,ima tu 2-3 momka koji znaju igrati..pored onoliko momaka po Evropi kji igraju za druge repke,on ansao zvati neke levate iz Cukarickog i Obilica..muko moja..ama jasta vec koknut ****!Fuj kako ans sramoti..kraj prvog dijela 0:0......
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A-ha. I onako usput,nad nama ispisali istoriju i ostvarili prvu pobjedu u gostima nakon 20 i kusur godina. Sveukupno drugu od kako postojeharishp je napisao/la:Onako usput ta velesila je uzela bod i prvoplasiranom na tabeli Welsu.neko_iz_mase je napisao/la:Mladi danas odlicno igraju. Proslo prvo poluvrijeme a jos nismo primili gol od Luxemburga(inace ko nije upucen,to je jedna velesila u fudbalu).

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Kad su seniori mogli Svajcarsku u po Milkelanda dobiti mogu i mladi Luxemburga nas.Inace Zec,Bilbija,Vranjes itd su tad igrali za dobre palije.neko_iz_mase je napisao/la:A-ha. I onako usput,nad nama ispisali istoriju i ostvarili prvu pobjedu u gostima nakon 20 i kusur godina. Sveukupno drugu od kako postojeharishp je napisao/la:Onako usput ta velesila je uzela bod i prvoplasiranom na tabeli Welsu.neko_iz_mase je napisao/la:Mladi danas odlicno igraju. Proslo prvo poluvrijeme a jos nismo primili gol od Luxemburga(inace ko nije upucen,to je jedna velesila u fudbalu).
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo upravo je jedan igrac lux dobio crveni to nam je sansa,, ,,, dobri su nam igraci samo smo kao riba bez glave moze da pliva ali nezna kuda!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
A kad smo vec kod mladjih selekcija, Spanija - Lihtenstajn 1:1 60. min. 

Tracy McGrady!!!
Situacija je vrlo zaebanamirzza je napisao/la:Gleda li ko tekmu? Kakva je situacija, mozemo li do gola?

Ako ih sad ne dobiju usranim maljem bi Tulica trebalo medju one pendjere na nosu.

A Spanija,Njemacka su isto kriminalni.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 mar 2010, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo jedan Lichtenstein 1-1 protiv spanije i to vani..hmmmm
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Luxemburg igra sa igracem manje od 52.-e minute...fasovo crveni neki njihov...i dalje dva krompira;)
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Nego da mi pocnemo srati po tom malju a?harishp je napisao/la:Situacija je vrlo zaebanamirzza je napisao/la:Gleda li ko tekmu? Kakva je situacija, mozemo li do gola?.Sad su ovi dobili crveni.
Ako ih sad ne dobiju usranim maljem bi Tulica trebalo medju one pendjere na nosu.
A Spanija,Njemacka su isto kriminalni.

Cuva Bog Zelju svog!
imal ko link da se moze vidjet malo...za mene je ovo sramota...jos pogotovo ako ne pobjede do kraja jer imaju igraca vise
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Sta bi Spanci onda rekli ili Svabe19TM87 je napisao/la:imal ko link da se moze vidjet malo...za mene je ovo sramota...jos pogotovo ako ne pobjede do kraja jer imaju igraca vise

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Al Spanija igra protiv Lichtensteinaharishp je napisao/la:Sta bi Spanci onda rekli ili Svabe19TM87 je napisao/la:imal ko link da se moze vidjet malo...za mene je ovo sramota...jos pogotovo ako ne pobjede do kraja jer imaju igraca viseOni jos na svom terenu igrali.

pa ja kad njemci i spanci lose odigraju onda se mozemo porediti sa njima, a kad spanci dobro odigraju eeee onda su to ipak spanci LOL i samo se vi zadovoljite ovim rezultatom 
i imal taj link neko

i imal taj link neko
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA