Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la vrebac86 » 01 avg 2014, 21:30

robijas_Ri je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Hajduk izjavio da su danas Vrsajevic i Susic trenirali sa klubom punim intenzintetom. :crazy:
Dobro je, znaci da su spremni.
Ja se bio usikiro tko ce cuvati Balea :kafa: :kafa:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 avg 2014, 23:52

Sinoc citam komentar na drugom forumu kaze sutra ce te svi sjesti na guzicu kad cujete za kakav klub je potpisao Avdja jutros cim sam ust'o odma laptop mozzila search avdija ali nista..Daj reko kucaj Tin Sven nista samo izbacuje Hajduk Anela nisam ni trazio

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 avg 2014, 23:56

zgembo89 je napisao/la:Sinoc citam komentar na drugom forumu kaze sutra ce te svi sjesti na guzicu kad cujete za kakav klub je potpisao Avdja jutros cim sam ust'o odma laptop mozzila search avdija ali nista..Daj reko kucaj Tin Sven nista samo izbacuje Hajduk Anela nisam ni trazio
Pa ost'o čovjek u Hajduku, ja sam baš na guzicu pao kad sam čuo da je ostao, očekivao sam Premiership minimalno :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 avg 2014, 11:11

Prema Tuttomercatu Hajduk od Verone za njega trazi 3,5 miliona eura, dok Talijani daju oko 3 :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 avg 2014, 11:24

Adi_Zepce je napisao/la:Prema Tuttomercatu Hajduk od Verone za njega trazi 3,5 miliona eura, dok Talijani daju oko 3 :)
Ljudi su skroz propali i jedva se bore za to trece mjesto u HNL-u. Realno Split je jaci od njih a Lokomotiva je tu negdje ne slabija. Dinamo i Rijeka naravno neuporedivo bolji. Nadam se da ova pohlepa Hajduka nece ugroziti transfer. 3 miliona je i vise nego realna cijena i to samo zbog reprezentacije sigurne ne Hajduka i njihovog ispadanja u europi. Dobro da nisi trazili 5 miliona :crazy: :crazy: A koliko su oni ulozili u igraca.
Sad jos samo fali da naleti neki spor i ponudi 3,5 miliona, boli njih za igraca i BiH reprezentaciju samo da izvuku cim vise para.

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 02 avg 2014, 11:57

ma koja 3 miliona?? Da daju 2 miliona oni bi pristali... U takvoj su situaciji da se ne smiju ni s kim nadmudrivat... i 2 miliona bi oni uzeli i sutali se nogom u guzicu :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 avg 2014, 12:41

otkad Vrsajevic trpaju onom SIvasporu bilo bajg 500.000E pa onda 650.000 evo covjek jos nigdje nije mako..Sigurno da bi Hajduk dao Tin Svena za puno manji iznos od ta 3,5 miliona jer su ga i dobili dzaba tako da ne mogu zatezati..

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 02 avg 2014, 13:37

Hrvatski klubovi pa i Hajduk redovno prave transfere preko par miliona eura. Tako da nije nista cudno da pokusavaju izvuci sto vise, to sto nasi klubovi nisu u stanju dobiti ni 100 hiljada to je nas problem.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 avg 2014, 15:17

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Hrvatski klubovi pa i Hajduk redovno prave transfere preko par miliona eura. Tako da nije nista cudno da pokusavaju izvuci sto vise, to sto nasi klubovi nisu u stanju dobiti ni 100 hiljada to je nas problem.

Dinamo da i to je cinjenica, ostatak lige vrlo rijetko. Za Hajduk je to na zalost skoro pa i nemoguca misija. Zadnjih godina prodaje juniore, cesto i na silu. Na zalost.

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 02 avg 2014, 15:22

Još se nisu oglasili !? :hmmmmm:
slika

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 avg 2014, 15:29

dubrovnik je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Hrvatski klubovi pa i Hajduk redovno prave transfere preko par miliona eura. Tako da nije nista cudno da pokusavaju izvuci sto vise, to sto nasi klubovi nisu u stanju dobiti ni 100 hiljada to je nas problem.

Dinamo da i to je cinjenica, ostatak lige vrlo rijetko. Za Hajduk je to na zalost skoro pa i nemoguca misija. Zadnjih godina prodaje juniore, cesto i na silu. Na zalost.
NIkola kalinic Hajduk > Blackburn (7m)
Senijad Ibricic Hajduk > Lokomotiva (5m)
Ante Rebic Rijeka > Fiorentina (4.5m)
Niko Kranjcar Hajduk > Portsmouth (4.5m)
Ivan Strinic Hajduk > Dnipro (4m)
Ante Vukusic Hajduk > Pescara (3.8m)
Matej delac Inter Z > Chelsea (3m)
Ante Rukavina Hajduk > Panathinaikos (2.8m)
Mario Pasalic hajduk > Chelsea (2.5m)
Drago Grbic Hajduk > Trabanzspor (2.5m)
........

HST
Kontakt:

Post Postao/la HST » 02 avg 2014, 15:59

Ajax je napisao/la:
Ljudi su skroz propali i jedva se bore za to trece mjesto u HNL-u. Realno Split je jaci od njih a Lokomotiva je tu negdje ne slabija. Dinamo i Rijeka naravno neuporedivo bolji.
.
Zadnjih 5 sezona slušam istu priču i uvik nekako završimo isprid tog atomskog Splita.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 avg 2014, 16:31

Jos jedna potvrda ko je menadzer Tine Susica i ko ga zastupa, ah ja sta znaju ljudi u Hrvatskoj :mrgreen:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 avg 2014, 17:15

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:

NIkola kalinic Hajduk > Blackburn (7m)
Senijad Ibricic Hajduk > Lokomotiva (5m)
Ante Rebic Rijeka > Fiorentina (4.5m)
Niko Kranjcar Hajduk > Portsmouth (4.5m)
Ivan Strinic Hajduk > Dnipro (4m)
Ante Vukusic Hajduk > Pescara (3.8m)
Matej delac Inter Z > Chelsea (3m)
Ante Rukavina Hajduk > Panathinaikos (2.8m)
Mario Pasalic hajduk > Chelsea (2.5m)
Drago Grbic Hajduk > Trabanzspor (2.5m)
........
Mario Pasalic je prije godinu dana presao iz juniora a ostatak Hajdukovih igraca je prodan jako davno. Navoditi Delaca je slicno kao i spominjati Modica kao produkt BIH liga. Hajduk je malog Pasalica htio prodati po svaku cijenu. Mali je odbio prvi transfer u Italiju iako je Hajduk inzistirao na njemu. Slicno se sada dogadja sa malim Vlasicem.Vecina od ovih igraca je prodana prije 3-4 godine a neki i prije 10 godina. Nije ti neki argument jer se moja izjava odnosila na zadnje vrijeme.

harisfloridsdorf
Kontakt:

Post Postao/la harisfloridsdorf » 02 avg 2014, 17:16

emir79 je napisao/la:Jos jedna potvrda ko je menadzer Tine Susica i ko ga zastupa, ah ja sta znaju ljudi u Hrvatskoj :mrgreen:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi ovdje na forumu su vidjeli kad se počelo pričati o njemu da na transfermarktu pored njegovog imena stoji Germania Sportagentur... I stajala je sve do onog trenutka dok se nisu počele po novinama pisati istine o Germaniji i igračima koji su gurnuti u repku,preko te iste agencije... I svi su se šprdali prije par mjeseci kad su sklonuli naziv agencije Tine Sušića na transfermarktu :D

A ti ionako ne možeš skontat da je to mazanje očiju... Da tvoj Babo ima agenciju i da si ti igrač na prodaju,jel stvarno misliš da bi te prepustio komšijinoj agenciji i da on zaradi na tebi ... :D

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 avg 2014, 17:26

pa dobro to su samo najveci transferi. Ali ima hajduk i u "zadnje vrijeme" 3-4 transfer u milionima.

Pasalica smo spomenuli, Vukusic predprosle za jedno ~4m, Radosevic isto predprosle za 2m, Sharbini predprosle za 2m

Ipak bi se slozio sa OP da se moze reci da redovno prodaju igrace za milione, i necudi me da bi pokusavali svaki milion ili pola miliona izvuci.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 avg 2014, 17:34

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:pa dobro to su samo najveci transferi. Ali ima hajduk i u "zadnje vrijeme" 3-4 transfer u milionima.

Pasalica smo spomenuli, Vukusic predprosle za jedno ~4m, Radosevic isto predprosle za 2m, Sharbini predprosle za 2m

Ipak bi se slozio sa OP da se moze reci da redovno prodaju igrace za milione, i necudi me da bi pokusavali svaki milion ili pola miliona izvuci.
Covjece pa procitaj danasnju Dalmaciju uz Susica je u prici i Mikijev sin(nisam siguran je li i junior). Ponavljam ti na moju zalost, danasnji Hajduk ce prodati svakog juniora za prvu solidnu ponudu koja dodje. Za milion i najvece dragulje iz skole Hajduka. A znaj da Hajdukovi mladji uzrasti dominiraju Hrvatskim nogometom. To je propast a imas i na danasnjem Indexu pricu o tome. Hajduk zadnje 2 godine igra sa juniorima i tesko mi je za povjerovati da im Verona daje 3 miliona i da se oni gode. Vrsajevica bi prodali za milion i festu jos napravili. Ali ajde neka bude po tvome. Radosevic junior, ubacen od Stimca u repku i prodan.Nije pravo ni zaigro za Hajduk.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 02 avg 2014, 17:51

Ma znam da su u krizi i prodaju talente i sve zivo. Znam da bi Avdiju dali za milion prije nego sto mozes reci keks. Bas sam na njegovoj temi prije mjesec napisao da ako se sad ne proda, nakon SP-a i u ovim godinama nikad i nece. Ali vidim da imaju iskustva sa tim prodavanjem igraca u velike lige i vjerovatno su naucili koju sa tim cjenkanjem. Ipak je to jedna velika pijaca. Pogotov ako misle da su ovi bas zapeli za Tinceka. Nebi me cudilo da ne skoce odmah na prvu ponudu nego da se ono ko fol nebi rijesili igraca ispod njihove cjece, da probaju izvuci svaki dolar.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 avg 2014, 18:11

Hajduk je imao iskustva u prodaji a sada sve manje i manje. Zadnjih par godina propadaju u svim pogledima. Jedna Rijeka je za njih gigant. Split nista losiji. Oni vide najvjerovatnije Susica kao zlatnu koku ( kao nekad Kalinica i Ibricica ) i probati ce izvuci zadnji euro pa makar ugrozili posao. Oni bi bili najsretniji da neki klub iz npr. Kazastana ponudi 4 miliona. Odma bi **** Veronu itd. Njima je samo do para jer zele na svaki moguci nacin da se priblize Rijeci a to nece ici bez para. A nece ni sa ovih 4 mil. ali to je sada druga prica. Sto se tice Avdije pisalo je da je neki spor ponudio prije SP pola miliona eura a oni su ih odbili. Oni su se ponadali da ce poslje SP biti bar milion. Vrijeme ce pokazati dali su pogrijesili ili ne.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 avg 2014, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 02 avg 2014, 18:27

harisfloridsdorf je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Jos jedna potvrda ko je menadzer Tine Susica i ko ga zastupa, ah ja sta znaju ljudi u Hrvatskoj :mrgreen:

Svi ovdje na forumu su vidjeli kad se počelo pričati o njemu da na transfermarktu pored njegovog imena stoji Germania Sportagentur... I stajala je sve do onog trenutka dok se nisu počele po novinama pisati istine o Germaniji i igračima koji su gurnuti u repku,preko te iste agencije... I svi su se šprdali prije par mjeseci kad su sklonuli naziv agencije Tine Sušića na transfermarktu :D

A ti ionako ne možeš skontat da je to mazanje očiju... Da tvoj Babo ima agenciju i da si ti igrač na prodaju,jel stvarno misliš da bi te prepustio komšijinoj agenciji i da on zaradi na tebi ... :D
Prvo Transfermarkt je povjerljiv izvor informacija samo djecurliji, ozbiljnom covjeku sigurno NE.
Drugo, odavno se zna da Tinu zastupa Milan Rapajic.
Trece, Sead Susic nema nikakvu agenciju, nego radi za nju , koja je u vlasnistvu Darka Smoljana.
Cetvrto, da moj babo ima agenciju, ako bi vidio da za moju buducnost postoji bolja opcija, sigurno bi me prepustio, a vjerujem i tvoj tebe, zar ne?

A koliko je povjerljiva transfermarkt, mislim da si sam sebi i odgovorio, stavljanje i sklanjanje imena Tine Susica ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505 i 31 gost.