ne, ne, nije rijec ni o kakvom minimalcu vec da radi DZABE, znaci za 0,00 KM. ne okreci pricu na neke nebuloze. jedno je laz - ili je aco dobio 0 KM, ili je dobio nekoliko desetina hiljada, kako je kasnije harun iizjavljivao.lolfgoptica je napisao/la:Pa iz tvoje hronologije događaja dalo se zaključiti da kriviš Haruna. Kada je rečeno Aco radi džabe nije se mislilo bukvalno vjerovatno već je to neki minimalac koji mu je isplaćen, tako da je tu obraz čist.
da se razumijemo, ja nisam ni na cijoj strani... ja sam na strani institucije koju ksbih i reprezentacija predstavljau, i od tog dvoje nije veci ni bitniji ni harun, ni mirza, ni gordic, ni pasalic, a ni nurkic. ti ocitoo mislis drukcije, tj da je harun veci od saveza i drzave jer kazes ovo:Da se razumijemo, ti naginjes na stranu Juke, a ja pokušavam da pronađem razlog zbog čega je nastala ova situacija ne kriveći ni jednu, a ni drugu stranu previše.
Pod Savezom prvenstveno mislim na Haruna jer je taj čovjek uradio za košarku više nego iko u ovoj zemlji i on je kao javna ličnost podložna kritikama, ali smatram da ih nije zaslužio.
uostalom, evo i sada neko laze. harun ili jusuf, ne smijem tvrditi, ali jedna verzija price je da nalazi ne postoje, druga je da postoje...