RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
@Veleždogroba, Vlada ne igra sutra zbog neke lakše povrede. Imamo tu širinu i moći ćemo da nadoknadimo u ovoj utakmici njegov izostanak. Nadam se da će sve da prođe u najboljem redu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Igraju li Haurdić, Djokić i ekipa? :S bilo bi yebeno kad ne bi igrali 

Ne, niko od ovih srbijanaca a ni Haurdić. Tako da će vjerovatno igrati:drakensang je napisao/la:Igraju li Haurdić, Djokić i ekipa? :S bilo bi yebeno kad ne bi igrali
Dragojević
Maletić - Škaljić - Zolj (Škahić) - Hodžić (Pejić)
Merzić - Zvonić - Kodro
Hebibović - Janković - Hajdarević
Valjda je Janković OK jer ga nije bilo zadnje dvije pripremne.
Uglavnom uprava se nije proslavila.
Ne znam, mozda bi Haurdic i mogao igrati, jer je nas drzavljanin, njemu ne treba boravisna dozvola. Ali opet, ako neko zna tacno ko nece moci igrati, neka napise.dime je napisao/la:Ne, niko od ovih srbijanaca a ni Haurdić. Tako da će vjerovatno igrati:drakensang je napisao/la:Igraju li Haurdić, Djokić i ekipa? :S bilo bi yebeno kad ne bi igrali
Dragojević
Merzić - Zvonić - Kodro
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- VigorMostarac
- Kontakt:
Mislim da je rano za bilo kakve komentare o upravi i igračkom kadru .
Jedina bitna stvar u ovom momentu jeste pozitivna atmosfera i pobjednicki mentalitet koji ekipa mislim da ima.
11 igrača koji istrći nebitno koji moraju dati sve od sebe i samo tako rezultat može doći.
Imamo 7 pobjeda u nizu iz prošle sezone i treba taj niz i nastaviti 1. u ovoj sezoni a 8 zaredom u prvenstvu.
Drina može biti težak protivnik,vjerovatno će igrati bunker pa na kontre ili prekide pokušati nešto.
Moramo probiti,moramo zabiti,moramo pobjediti.
ŽELIMO POBJEDU I ZAJEDNO DO NJE MOŽEMO DOĆI
NAVIJAĆI MOGU IMATI VELIKI UTJECAJ NA REZULTAT ZATO SVI NA STADION.

Jedina bitna stvar u ovom momentu jeste pozitivna atmosfera i pobjednicki mentalitet koji ekipa mislim da ima.
11 igrača koji istrći nebitno koji moraju dati sve od sebe i samo tako rezultat može doći.
Imamo 7 pobjeda u nizu iz prošle sezone i treba taj niz i nastaviti 1. u ovoj sezoni a 8 zaredom u prvenstvu.
Drina može biti težak protivnik,vjerovatno će igrati bunker pa na kontre ili prekide pokušati nešto.
Moramo probiti,moramo zabiti,moramo pobjediti.
ŽELIMO POBJEDU I ZAJEDNO DO NJE MOŽEMO DOĆI
NAVIJAĆI MOGU IMATI VELIKI UTJECAJ NA REZULTAT ZATO SVI NA STADION.

VFC THE RELIGION
Postoje momenti kada se treba pohvaliti rad Uprave, ali i kada se treba dati jasno do znanja da postoji i nešto što se zove opravdana kritika. U slučaju "Srbijanaca u dresu Veleža" kao i riješavanja svih administrativnih prepreka a sve u cilju njihovog što bezbolnijeg izlaska na terene BH Premijer lige, Uprava je morala adekvatno i profesionalno reagovati što u ovom primjeru nije slučaj.
Da li se ovakvim greškama može gledati kroz prste isključivo ovisi od mišljenja pojedinca. Moje mišljenje je da je ovo tipični odraz neprofesionalizma (u ovom slučaju, ne generalno). Ovaj (ne) rad Uprave može direktno da ima uticaja na rezultat u utakmici koja slijedi. Nije se trebalo kockati. Isto tako, ne vjerujem da ovisimo o par pojedinaca ali ipak je apsurdno da problem kao što je papirologija onemogućava nastup igrača koji su trebali da nas vode ka zajedničkim ciljevima.
Da li se ovakvim greškama može gledati kroz prste isključivo ovisi od mišljenja pojedinca. Moje mišljenje je da je ovo tipični odraz neprofesionalizma (u ovom slučaju, ne generalno). Ovaj (ne) rad Uprave može direktno da ima uticaja na rezultat u utakmici koja slijedi. Nije se trebalo kockati. Isto tako, ne vjerujem da ovisimo o par pojedinaca ali ipak je apsurdno da problem kao što je papirologija onemogućava nastup igrača koji su trebali da nas vode ka zajedničkim ciljevima.
-
- Kontakt:
Velez igra formaciju 4-2-3-1dime je napisao/la:Ne, niko od ovih srbijanaca a ni Haurdić. Tako da će vjerovatno igrati:drakensang je napisao/la:Igraju li Haurdić, Djokić i ekipa? :S bilo bi yebeno kad ne bi igrali
Dragojević
Merzić - Zvonić - Kodro
Dragojevic
Maletic-Skaljic-Skahic(Zolj)-Pejic(Hodzic)
Merzic-Kodro
Hebibovic-Zvonic (Blagoje)-Hajdarevic
Jankovic(Mace)
Koliko znam i Blagojevic je onu zadnju prijateljsku igro 30ak minuta, mozda i on bude sutra u konkurenciji za sastav, a evo pise na oficijelnoj trojica stranaca nece igrat, a doveli smo ih vise Haudric,Popovic,Nikolic,Đokic.
Ako bude mogao igrati Blagoje on ce biti umjesto Zvonica. A koliko znam Mace ima sve papire, mozda on upadne u spic, a Janko umjesto Zvonkete ili Blagoja...
Po ovome sto sam ovdje napisao bila bi to opet veoma dobra ekipa, al necemo mi o tome to je posao gosp. Feje!
FORZA!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Nije baš profesionalno od naše uprave.
Mada, ako može Haurdić igrati, onda izostanak Popovića i Nikolića i nije baš neki hendikep. Barem prema onom što sam vidio protiv Sloge.
Bilo bi bitno da igra Janković (ali samo ako je spreman)i Blagojević makar trideset minuta.
Očekujem sutra tešku utakmicu, ne bi me iznenadilo ni da igramo neriješeno, mislim da ćemo tek od trećeg -četvrtog kola da budemo u punoj formi.
Mada, ako može Haurdić igrati, onda izostanak Popovića i Nikolića i nije baš neki hendikep. Barem prema onom što sam vidio protiv Sloge.
Bilo bi bitno da igra Janković (ali samo ako je spreman)i Blagojević makar trideset minuta.
Očekujem sutra tešku utakmicu, ne bi me iznenadilo ni da igramo neriješeno, mislim da ćemo tek od trećeg -četvrtog kola da budemo u punoj formi.
Pa na oficijalnoj pise da ni Haurdic nema pravo nastupa.
Rodjeni evo me tek sa sluzbenog puta iz Viteza i okoline, umorile su me majke mi moje, al nisam ni ja za bacit moze se jos koja godina odradit profesionalno prije nego okacim Trojan o klin.
Sretan svima Bajram sa zakasnjenjem, bio sam stvarno bez interneta pa nisam mogao da cestitam mojoj crvenoj braci koja slave, nadam se da se proveo fino, isao sam i ja kod raje predozirao sam se baklavom koja mi jos daje taj prirodni stimulans, bolja je od vijagre majke mi moje.
Nema sekiracije za sutrasnji mec, samo opusteno, sa jedan max dva dodira od noge uzeti ih u shevu i uzimaju se tri boda. Ovi ce se zabunkerisat i ako uspijemo to probiti na pocetku bice goleada, ako ne, samo smireno napadati, uce jedna to ti je kao sa glumicama, one mogu glumit par puta, ali iskusan napadac netreba da odustaje i kad tad ga zabije pod precku majke mi moje. Mislim da Feja zna vec recept za bunkerase i to ce se vidjeti vec sutra.
Pozdrav Crvena Braco!
Hajmo ruke gore zapjevajmo svi sad na teren izlaze nasi Rodjeni!
Mostar u srcu Velez do groba
Sretan svima Bajram sa zakasnjenjem, bio sam stvarno bez interneta pa nisam mogao da cestitam mojoj crvenoj braci koja slave, nadam se da se proveo fino, isao sam i ja kod raje predozirao sam se baklavom koja mi jos daje taj prirodni stimulans, bolja je od vijagre majke mi moje.
Nema sekiracije za sutrasnji mec, samo opusteno, sa jedan max dva dodira od noge uzeti ih u shevu i uzimaju se tri boda. Ovi ce se zabunkerisat i ako uspijemo to probiti na pocetku bice goleada, ako ne, samo smireno napadati, uce jedna to ti je kao sa glumicama, one mogu glumit par puta, ali iskusan napadac netreba da odustaje i kad tad ga zabije pod precku majke mi moje. Mislim da Feja zna vec recept za bunkerase i to ce se vidjeti vec sutra.
Pozdrav Crvena Braco!
Hajmo ruke gore zapjevajmo svi sad na teren izlaze nasi Rodjeni!
Mostar u srcu Velez do groba
Zadnja izmjena: Radovan, dana/u 01 avg 2014, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ipak nema ni Haurdica.
Prvo kolo donosi susret sa Drinom iz Zvornika u Vrapčićima, pa je tim povodom danas na Veležovom stadionu održana press konferencija. Novinarima su na raspolaganju bili trener Nedim Jusufbegović i kapiten Samir Merzić.
"Naš cilj je biti bolji nego prošle sezone i na tabeli ali i na terenu. Mi se ne možemo proglasiti favoritima u odnosu na ekipe koje su prošlu sezonu završile ispred nas. Mislim da to ne bi bilo realno. Naravno, kao što rekoh cilj nam je biti bolji nego prošle sezone, što znači i bolji plasman", kazao je trener Jusufbegović, koji je potom govorio o predstojećoj utakmici protiv Drine: "Nedostaju nam četvorica novajlija. Njihovu papirologiju još uvijek nismo kompletirali. To su Đokić, Popović, Nikolić i Haurdić. Imamo dosta problema oko sastava, ali ja vjerujem apsolutno u ove momke. Oni imaju kvalitet, a također su kvalitetno radili u proteklom periodu. Protivnik iako je novajlija u Premijer ligi zaslužuje respekt jer i oni posjeduju kvalitet. Analizirali smo njihovu igru, vidi se da imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca".
Samir Merzić je obećao borben i rastrčan Velež na svakoj utakmici pa i na sutrašnjoj protiv Drine.
"Pred nama je sezona u kojoj se u svakoj utakmici moramo dokazati. Drina jeste novajlija u ligi, ne možemo da je automatski podcjenimo. Naprotiv, bit će to još jedan težak meč, kao i uostalom i preostali u sezoni", mišljenje je Samira Merzića.
Nikola Janičijević ima problema sa povredom, Marsel Mace također nije registrovan, dok je u posljednji čas otpao i Admir Vladavić. Uz četvoricu novajlija, te od ranije odsutnog Jovana Blagojevića nesumnjivo je da je Jusufbegović na mukama pred sutrašnji meč.
Nema veze, koga nema, bez njega se moze i mora. Sutra ocekujem rutinski 2:0 aBd, Ani i Janko strijelci
Prvo kolo donosi susret sa Drinom iz Zvornika u Vrapčićima, pa je tim povodom danas na Veležovom stadionu održana press konferencija. Novinarima su na raspolaganju bili trener Nedim Jusufbegović i kapiten Samir Merzić.
"Naš cilj je biti bolji nego prošle sezone i na tabeli ali i na terenu. Mi se ne možemo proglasiti favoritima u odnosu na ekipe koje su prošlu sezonu završile ispred nas. Mislim da to ne bi bilo realno. Naravno, kao što rekoh cilj nam je biti bolji nego prošle sezone, što znači i bolji plasman", kazao je trener Jusufbegović, koji je potom govorio o predstojećoj utakmici protiv Drine: "Nedostaju nam četvorica novajlija. Njihovu papirologiju još uvijek nismo kompletirali. To su Đokić, Popović, Nikolić i Haurdić. Imamo dosta problema oko sastava, ali ja vjerujem apsolutno u ove momke. Oni imaju kvalitet, a također su kvalitetno radili u proteklom periodu. Protivnik iako je novajlija u Premijer ligi zaslužuje respekt jer i oni posjeduju kvalitet. Analizirali smo njihovu igru, vidi se da imaju nekoliko kvalitetnih pojedinaca".
Samir Merzić je obećao borben i rastrčan Velež na svakoj utakmici pa i na sutrašnjoj protiv Drine.
"Pred nama je sezona u kojoj se u svakoj utakmici moramo dokazati. Drina jeste novajlija u ligi, ne možemo da je automatski podcjenimo. Naprotiv, bit će to još jedan težak meč, kao i uostalom i preostali u sezoni", mišljenje je Samira Merzića.
Nikola Janičijević ima problema sa povredom, Marsel Mace također nije registrovan, dok je u posljednji čas otpao i Admir Vladavić. Uz četvoricu novajlija, te od ranije odsutnog Jovana Blagojevića nesumnjivo je da je Jusufbegović na mukama pred sutrašnji meč.
Nema veze, koga nema, bez njega se moze i mora. Sutra ocekujem rutinski 2:0 aBd, Ani i Janko strijelci

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Kakvo nerjeseno druze,samo pobjeda dolazi u obzir.Imamo mi roster dovoljno sirok da prvih 11 sutra odgovori zadatku.Pa znas da je na svakoj pripremnoj tekmi razlicit igrac dao gol,pa onda nas sistem igre koji je ustvari kljucan za nase uspjehe.Pa svi momci su odlicno radili na pripremama i nema razloga za brigu.To sto papiri nisu uredni treba malo naribati odgovorne,to je zayebancija cista,ali sam ubjedjen da sutra Rodjeni otvaraju tricom,to nam je pod moranje a onda srediti te administrativne zayebancije i nastaviti sa pobjedama.Prva dva kola 6 bodova a onda svi na Kosevo pa sta nam Bog da.gost je napisao/la:Nije baš profesionalno od naše uprave.

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Znači 8 igrača nam sutra fali. Nije loše. Hoćemo li imati koga na klupu staviti?
ROĐENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ROĐENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
- hercegovac236
- Kontakt:
Malo previše igrača fali da bi se komforno osjećali
Ipak ne mislim da bi trebalo biti previše problema. I bez ovih 8 kvalitet je na našoj strani.
Nadam se da će ovih 11 koji istrču na teren dati sve od sebe i obradovati mnogobrojnu Crvenu Armiju.

Nadam se da će ovih 11 koji istrču na teren dati sve od sebe i obradovati mnogobrojnu Crvenu Armiju.
U nogometnoj igri neovisno o protivniku kvalitet nije uvijek = rezultat. Svi to znamo i riječ komfor ne treba da postoji. Bar ne kod igrača i stručnog štaba. A oni to savršeno dobro znaju. Vjerujem da je na njima pred ovu utakmicu sa nepoznatim protivnikom (nama navijačima) veliki pritisak s kojim će se, nadam se, moći nositi.
Samo radikalno skraćivanje rostera pred ovu utakmicu što zbog objektivnih što zbog drugih razloga s kojima smo već svi podobro upoznati čini ovu utakmicu jako teškom po nas. Naravno, daleko od toga da pripremam teren za potencijalni neuspjeh ali ipak, pred stručnim štabom je jako težak zadatak.
Vidim i na njihovom topicu da imaju problema sa sastavom. Nadam se da će se RAja pojaviti u velikom broju i da će ova prva prepreka biti uspješno apsolvirana.
Samo radikalno skraćivanje rostera pred ovu utakmicu što zbog objektivnih što zbog drugih razloga s kojima smo već svi podobro upoznati čini ovu utakmicu jako teškom po nas. Naravno, daleko od toga da pripremam teren za potencijalni neuspjeh ali ipak, pred stručnim štabom je jako težak zadatak.
Vidim i na njihovom topicu da imaju problema sa sastavom. Nadam se da će se RAja pojaviti u velikom broju i da će ova prva prepreka biti uspješno apsolvirana.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Krajnje ne profesionalno iskljucivo iz razloga sto smo prosle sezone prosipali bodove protiv ovih manjih bunkeraških ekipa tipa zrinski i mvo ali nema veze. Sutra đavoli svi na stadion. I ova ekipa koja istrci sutra je jaca od drine. Jest da ce biti malo teze jer fali 8 igraca ali ja ne sumnjam u 3 boda. Samo jako mostarski rođeni
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Đavolice hocemo forcat sutra 

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
sutra svi na tekmu--sretno ROĐENI --KAO I uVjEK Red ARMY KonjIc dolazi da bodri nase rođene
brkic1970 je napisao/la:sutra svi na tekmu--sretno ROĐENI --KAO I uVjEK Red ARMY KonjIc dolazi da bodri nase rođene
Odmorite u Jablanici, pa da skupa idemo

Forzza lezVe !!
RA Jablanica
Sretno rodjeni!!! Vec sam pisao da ste mi dragi i zelim da vam ova sezona bude godina uskrsnuca, i zelim vam uspjeh kako na rezultatskom tako i na infrstrukturalnom planu. I na kraju ocekujem potpunu mobilizaciju crvene armije da napunite onu tribinu iza gola da bude posjecenost kao u vrijeme kada ste se vratili u PL, i da konacno pokazete ko je Babo/Tata u Mostaru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.