NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- anonymous001
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Goran Marković i Borislav Topić su novi igrači u Jedinstvu ...
dobili smo strašna dva pojačanja!
Ajd napisi nesto vise o njima. Ne pratim ovu ligu dugo pa me zanima.anonymous001 je napisao/la:Goran Marković i Borislav Topić su novi igrači u Jedinstvu ...
- anonymous001
- Kontakt:
kucaj na google brate .nerkolfc je napisao/la:Ajd napisi nesto vise o njima. Ne pratim ovu ligu dugo pa me zanima.anonymous001 je napisao/la:Goran Marković i Borislav Topić su novi igrači u Jedinstvu ...
igrali su u Srbiji,Premijer Ligi BiH pa vani isto .. beton su !
Markovic jos nije stigao ali treba stici u ovo koji dan.Topic je dosao iz Rudar Prijedora inace odlican igrac,Markovic je iz Beograda igrao 2010 godine za Zelju i Zrinjski.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Svi su otpisali Jedinstvooo mmmm bice gustooo 

Mi smo najopasniji kad nas svi otpisudeni91 je napisao/la:Svi su otpisali Jedinstvooo mmmm bice gustooo

Pozdrav raji iz Bihaća..
JA sam uvijek gotivio Bihać i Jedinstvo,lijep grad i dobri ljudi, ovo govorim nevezano za Nuspahića koji je došao u moj klub, i zaista mi je žao što ne izborite plasman u PL.
Ne znam s kojim igračkim kadrom raspolažete ove godine al nadam se da će te se do samog kraja boriti za ulazak u PL.
Nemojte zaboraviti da u Manijacima i Željezničaru imate podršku!
JA sam uvijek gotivio Bihać i Jedinstvo,lijep grad i dobri ljudi, ovo govorim nevezano za Nuspahića koji je došao u moj klub, i zaista mi je žao što ne izborite plasman u PL.
Ne znam s kojim igračkim kadrom raspolažete ove godine al nadam se da će te se do samog kraja boriti za ulazak u PL.
Hvala grug, vidjet cemo sad protiv GOSK-a prvu utakmicu doslo 10 novih igraca...Velahalve je napisao/la:Pozdrav raji iz Bihaća..

Velahalve je napisao/la:Pozdrav raji iz Bihaća..

Topić novi igrač Jedinstva, čeka se Goran Marković
Nogometni klub Jedinstvo nastavlja se pojačavati za predstojeću sezonu. Nakon Popare, Sinanovića, Šiljega, Hodžića, Vile, Hasanhodžića, Milenkovića i Rovčanina, tim iz Bihaća dogovorio je saradnju sa još dvojicom novih fudbalera.
Dres bihaćkog prvoligaša zadužio je 30-godišnji Borislav Topić koji nastupa na poziciji zadnjeg veznog. Topić je posljednji angažman imao u Novom Pazaru, a još je nastupao za Rudar Prijedor, BSK Borču i rumunski Targu Mures.
U toku sedmice u Bihać bi trebao stići i nekadašnji bek Željezničara Goran Marković koji je već postigao dogovor sa čelnicima Jedinstva.
Ovaj 28-godišnji srbijanski internacionalac, pored Željezničara, u karijeri je još nosio dresove Zrinjskog, Čukaričkog i Radnika iz Bijeljine. Po vokaciji je desni bek, koji jednako dobro može igrati i na poziciji zadnjeg veznog.
Sportsport.ba
Nogometni klub Jedinstvo nastavlja se pojačavati za predstojeću sezonu. Nakon Popare, Sinanovića, Šiljega, Hodžića, Vile, Hasanhodžića, Milenkovića i Rovčanina, tim iz Bihaća dogovorio je saradnju sa još dvojicom novih fudbalera.
Dres bihaćkog prvoligaša zadužio je 30-godišnji Borislav Topić koji nastupa na poziciji zadnjeg veznog. Topić je posljednji angažman imao u Novom Pazaru, a još je nastupao za Rudar Prijedor, BSK Borču i rumunski Targu Mures.
U toku sedmice u Bihać bi trebao stići i nekadašnji bek Željezničara Goran Marković koji je već postigao dogovor sa čelnicima Jedinstva.
Ovaj 28-godišnji srbijanski internacionalac, pored Željezničara, u karijeri je još nosio dresove Zrinjskog, Čukaričkog i Radnika iz Bijeljine. Po vokaciji je desni bek, koji jednako dobro može igrati i na poziciji zadnjeg veznog.
Sportsport.ba
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- anonymous001
- Kontakt:
Goran Marković je novi igrač Jedinstva ...
Radi se o iskusnom nogometašu, koji igra na poziciji desnog beka ili zadnjeg veznog. Nastupao je u redovima sarajevskog Željezničara, Zrinjskog, Čukaričkog i Radnika iz Bijeljine.

Radi se o iskusnom nogometašu, koji igra na poziciji desnog beka ili zadnjeg veznog. Nastupao je u redovima sarajevskog Željezničara, Zrinjskog, Čukaričkog i Radnika iz Bijeljine.

-
- Kontakt:
Ove godine Jedinstvo ulazi 100 %,od svih ekipa iz Prve Federalne vi ste doveli najzvučnija i najkvalitenija pojačanja.Puno sreće,pozdrav iz Tuzle

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
- anonymous001
- Kontakt:
ma ne vjerujem jer nema kod nas para kao prosle sezone a ovo je skroz druga ekipa. bio je totalni raspad sistema sto se tice igrackog kadra ali opet ja se nadam da grijesim i da ce nas ovi decki sve iznenaditi !intercontinental je napisao/la:Ove godine Jedinstvo ulazi 100 %,od svih ekipa iz Prve Federalne vi ste doveli najzvučnija i najkvalitenija pojačanja.Puno sreće,pozdrav iz Tuzle![]()
Od boljih pojacanja tu su Markovic, Topic, Rovcanin i donekle Popara, mada ni ovaj Sinanovic nije los igrac, nadam se samo da ce Halilovic vratiti onu staru formu kakvu je imao prije 3-4 godine.
Bice to jedna solidna ekipa koja bi trebala biti medju 5-6 ekipa, ali bojim se da necemo postici nesto vise od toga.
Bice to jedna solidna ekipa koja bi trebala biti medju 5-6 ekipa, ali bojim se da necemo postici nesto vise od toga.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Moderator
- Kontakt:
E jerane usra i sefa i stanicu sa tim postom...intercontinental je napisao/la:Ove godine Jedinstvo ulazi 100 %,od svih ekipa iz Prve Federalne vi ste doveli najzvučnija i najkvalitenija pojačanja.Puno sreće,pozdrav iz Tuzle![]()

-
- Kontakt:
Izvini druže zaboravio sam na Gračanlije,ipak je najbolji golman Prve Federalne sada u Gračanici.GracanicaAA je napisao/la:E jerane usra i sefa i stanicu sa tim postom...intercontinental je napisao/la:Ove godine Jedinstvo ulazi 100 %,od svih ekipa iz Prve Federalne vi ste doveli najzvučnija i najkvalitenija pojačanja.Puno sreće,pozdrav iz Tuzle![]()
![]()
Znači Bišćani očekuje vas opet okršaj sa Tuzlanskim kantonom
USK vs TK again

u transu pjesma nek zagrmi
Nesto kontam nije ova nasa ekipa toliko losa koliko smo mislili,sad sa Markovicem i Topicem sigurno mnogi nece sa nama lako na kraj izaci.U PL ne vjerujem da cemo uci ali opet nikad se nezna,i mozda cak cekamo iducu sezonu da Krajina udje u 1 federalnu pa da nam bude lakse uci.To je barem neko moje misljenje 

-
- Kontakt:
A ma prvi dio sezone odigrati kako god mognemo, namučiti se, ali držati priključak za prvim ekipama. Samo da nas krene prva 2-3 kola i to je to, idemo onda lakše..
Vjerovati u ovu ekipu, nadati se da mogu nešto uraditi, a onda na polusezoni pojačati premije, dovesti 2-3 igrača jača i napasti i PL. Ako bi ova ekipa bila slabija pa bili negdje na sredini do polusezone, onda se spremati za sljedeću sezonu, pa pokušati.
Vjerovati u ovu ekipu, nadati se da mogu nešto uraditi, a onda na polusezoni pojačati premije, dovesti 2-3 igrača jača i napasti i PL. Ako bi ova ekipa bila slabija pa bili negdje na sredini do polusezone, onda se spremati za sljedeću sezonu, pa pokušati.
Druze tesko ce biti Emdzu nagovoriti da poveca transu prema Jedinstvu, ali je on nezainteresovan za bilo sta. Jedina opcija su izbori i moguca pobjeda zelenih pa bi onda imali i od kantona pomoc. Dok zavisimo od politike nema od nas nista 

Upravo zbog izbora ce on i ulozit u Jedinstvo,jer tu su mu najveci bonusitropic je napisao/la:Druze tesko ce biti Emdzu nagovoriti da poveca transu prema Jedinstvu, ali je on nezainteresovan za bilo sta. Jedina opcija su izbori i moguca pobjeda zelenih pa bi onda imali i od kantona pomoc. Dok zavisimo od politike nema od nas nista

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.