Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la KK_Bosna » 01 avg 2014, 19:25

lolfgoptica je napisao/la:Pa iz tvoje hronologije događaja dalo se zaključiti da kriviš Haruna. Kada je rečeno Aco radi džabe nije se mislilo bukvalno vjerovatno već je to neki minimalac koji mu je isplaćen, tako da je tu obraz čist.
ne, ne, nije rijec ni o kakvom minimalcu vec da radi DZABE, znaci za 0,00 KM. ne okreci pricu na neke nebuloze. jedno je laz - ili je aco dobio 0 KM, ili je dobio nekoliko desetina hiljada, kako je kasnije harun iizjavljivao.
Da se razumijemo, ti naginjes na stranu Juke, a ja pokušavam da pronađem razlog zbog čega je nastala ova situacija ne kriveći ni jednu, a ni drugu stranu previše.
da se razumijemo, ja nisam ni na cijoj strani... ja sam na strani institucije koju ksbih i reprezentacija predstavljau, i od tog dvoje nije veci ni bitniji ni harun, ni mirza, ni gordic, ni pasalic, a ni nurkic. ti ocitoo mislis drukcije, tj da je harun veci od saveza i drzave jer kazes ovo:
Pod Savezom prvenstveno mislim na Haruna jer je taj čovjek uradio za košarku više nego iko u ovoj zemlji i on je kao javna ličnost podložna kritikama, ali smatram da ih nije zaslužio.

uostalom, evo i sada neko laze. harun ili jusuf, ne smijem tvrditi, ali jedna verzija price je da nalazi ne postoje, druga je da postoje...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 avg 2014, 19:34

kad vec dizete tog haruna toliko kao da kosarke u bosni nije bilo prije njega evo kako on rjesava probleme sa ljudima koji ga ne podrzavaju http://sportsport.ba/bh_kosarka/harun-m ... osna/65753" onclick="window.open(this.href);return false;

a jednom sam se ismijao nekoj izjavi kad je rekao nesto u smislu da je izborio prosirenje eurobasketa i da ce zato bih igrati iako nije prosla kvalifikacije... cini mi se da je prvenstvo u litvaniji bilo u pitanju.

u svakom slucaju jako jako lose odrađena ova situacija nekako u stilu napad je najbolja odbrana kao sto to u nasem savezu obicno i rade.
You are someone else I am still right here

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 avg 2014, 19:39

Meni nije jasno kako neko moze vjerovati u saopstenje saveza na cijem je celu Dino Konakovic.

Kako neko moze vjerovati i braniti ljude na celnim pozicijama u nasim savezima, kad znamo kakva se gamad tamo okupljaju. Ovo je opcenito za sve saveze, ne samo za kosarkaski?

U svakoj situaciji igrac vs nasi savezi, uvjek na pocetku stajem na stranu igraca, jer znam kakva goveda su u nasim savezima.

Nas "najbolji" savez vodi covjek protiv kojeg je podignuta krivicna prijava i vodi se postupak pred tuzilastvom BiH, a on se nije udostojio da izace pred javnost sa nekim saopstenjem. Sta tek ocekivati od saveza na cijem je celu Dino Konakovic.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 avg 2014, 19:41

Mozambik je napisao/la:Meni nije jasno kako neko moze vjerovati u saopstenje saveza na cijem je celu Dino Konakovic.

Kako neko moze vjerovati i braniti ljude na celnim pozicijama u nasim savezima, kad znamo kakva se gamad tamo okupljaju. Ovo je opcenito za sve saveze, ne samo za kosarkaski?

U svakoj situaciji igrac vs nasi savezi, uvjek na pocetku stajem na stranu igraca, jer znam kakva goveda su u nasim savezima.

Nas "najbolji" savez vodi covjek protiv kojeg je podignuta krivicna prijava i vodi se postupak pred tuzilastvom BiH, a on se nije udostojio da izace pred javnost sa nekim saopstenjem. Sta tek ocekivati od saveza na cijem je celu Dino Konakovic.
A rodica Senita mu Press kontakt :clap:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2014, 19:45

kad neko hoce da zavede red i da se postuje savaz i drzavni dres ,da ne radi ko sta hoce,da odlazi s priprema kad ko zeli .opet ne valja sad svi pljuju po savezu , a kad su dzeko i jarani odlucili da se pripremaju u sarajevu a ne u zenici onda svi kazu vidi ovog saveza sta radi sve dopusta igracima .mora se znati red pa to u pitanju bio i teleteovic ,nurkic,dzeko ,spahic ili neko peti .obilo nam se u fudbalskoj reprezentaciji sto smo digli igrace u nebesa i da su ne dodirljivi i da su vaeci i od selektora i od reprezentacije .

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 avg 2014, 19:48

bordobijeli je napisao/la:kad neko hoce da zavede red i da se postuje savaz i drzavni dres ,da ne radi ko sta hoce,da odlazi s priprema kad ko zeli .opet ne valja sad svi pljuju po savezu , a kad su dzeko i jarani odlucili da se pripremaju u sarajevu a ne u zenici onda svi kazu vidi ovog saveza sta radi sve dopusta igracima .mora se znati red pa to u pitanju bio i teleteovic ,nurkic,dzeko ,spahic ili neko peti .obilo nam se u fudbalskoj reprezentaciji sto smo digli igrace u nebesa i da su ne dodirljivi i da su vaeci i od selektora i od reprezentacije .
nema brige opet ih ima vise od pola koji su kao ti i podrzace slijepo svaku odluku saveza bez obzira na cinjenice koje ukazuju na to da ovo sto se radi nije dobra odluka.
sigurno bi njima bilo super da su svi takvi i da samo klimaju glavama i govore da je sve super.
You are someone else I am still right here

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 avg 2014, 19:51

KK_Bosna je napisao/la:saga o aci:

pocetak: harun hvali acu na sva usta, istice kako radi dzabe

kraj: harun govori kako je aco dobio pare, uglavnom nimalo lijep kraj

epilog: ostali smo bez selektora koji nas je umalo odveo u drugi krug eurobasketa

saga o nurkicu:

pocetak:
Moj "mali" Juka, veliki igrač a još veći čovjek!
Za primjer svima nama kako se voli BiH!
Za primjer mnogima da BiH nije na prodaju!!

p.s.

Često se pitam da li je danas sve na prodaju i da li danas možeš kupiti sve?
Da li su ljudi zaista tako jeftini da je njih najlakše kupiti?
Imaju li cijenu obraz, karakter, ljubav, osmijeh, domovina...?
I taman kad pomislim da danas sve mozete kupiti, i da ni obraz, ni karakter, ni ljubav a ni domovina više ne vrijede ni polića para, onda u moj život uđe Juka!

I onda mi napravi problem i u glavi a i u životu.
Bezbroj telefonskih razgovorima, pritisaka i ubjeđivanja na relaciji Denver - Sarajevo i Dever - Živinice, pa Živinice - Sarajevo i Sarajevo - Živinice!
Zovu menadžeri Denvera Juku, pa mene, pa Juku, pa mene.. a onda Juka mene a ja njega... pritišću Juku, nude ugovor... zovu mene i ubjeđuju.. da ubjedim Juku...
I više nisam siguran ko koga šta ucjenjuje i ubjeđuje, nisam siguran ko je ovdje lud, ko zbunjen a ko normalan!

Jedino što znam da su menadzeri Denvera i američki menadzeri Juke dobro zbunjeni i ništa im nije jasno!
A nisam siguran i da je meni sve ovdje jasno!
Ne mogu ljudi iz NBA da vjeruju da Juka neće da potpiše milionski ugovor ako mu Denver neće dati da igra ne samo za seniorsku reprezentaciju BiH, već i za mladu U20!
Hoće Juka da igra sa seniorima ali i sa svojom rajom s kojom je prije dvije godine uzeo zlato i ušao među 16 najboljih u Evropi!

Ne mogu da vjeruju da neće Juka pare, odmor, more... već bi Juka treninge, utakmice, košarku za svoju BiH!

I taman kad su amerikanci malo svarili igranje za seniore onda upitnici iznad glave a zašto da igra za mlade????
Ne mogu da skontaju da Juka neće da ostavi svoju raju i da hoće da pomogne da uzmu medalju!
Hoće Juka s svojom rajom opet među 16 najboljih u Evropi!

A ja ne znam kako da amerikancima objasnim, šta znači biti raja.
Ne znam kako da im objasnim da se raja nikad ne ostavlja bez obzira ko zove pa makar to bio i NBA!

Ne znam zaista, a znam ga od prije tri godine kad je još bio pravo dijete, da li je Juka stvarno lud?!

Ne znam da li je lud, ali znam da ga se ne može kupiti novcem, znam da voli svoje saigrače iz mlade reprezentacije, znam da voli da pobjeđuje, znam da voli košarku i znam da ludo voli ovu ludu BiH!

A valjda ako zaista volis ovu ludu BiH onda i jesi lud!

p.p.s.
A znam i to da bi bio baš ponosan da mi je sin!!

p.p.p.s.
Respect svim našim reprezentativcima koji se odriču svojih privatnih života, porodica, odmora... puno puta i po cijenu zdravlja, preko bola... da bi igrali i branili boje BiH!
kraj:?

epilog: deja vu? (iskreno se nadam da nije)

Bravo,to je ono sto sam pisao neki dan o Harunu!.Haruna sam cjenio do onog momenta dok nije javno uveo Konakovica u Savez,mislim ovaj je se tu vrtio,ali sada je zauzeo mjesto u savezu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2014, 19:57

fera je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:kad neko hoce da zavede red i da se postuje savaz i drzavni dres ,da ne radi ko sta hoce,da odlazi s priprema kad ko zeli .opet ne valja sad svi pljuju po savezu , a kad su dzeko i jarani odlucili da se pripremaju u sarajevu a ne u zenici onda svi kazu vidi ovog saveza sta radi sve dopusta igracima .mora se znati red pa to u pitanju bio i teleteovic ,nurkic,dzeko ,spahic ili neko peti .obilo nam se u fudbalskoj reprezentaciji sto smo digli igrace u nebesa i da su ne dodirljivi i da su vaeci i od selektora i od reprezentacije .
nema brige opet ih ima vise od pola koji su kao ti i podrzace slijepo svaku odluku saveza bez obzira na cinjenice koje ukazuju na to da ovo sto se radi nije dobra odluka.
sigurno bi njima bilo super da su svi takvi i da samo klimaju glavama i govore da je sve super.
ne bi se slozio da je vecina na strani saveza meni se cine da vecina podrzava juku ,i ja ga podrzavam i zelim da bude nas najbolji igrac i da dugo igra za repku .al ovdje se radi o necemu drugom a to je o postovanju pravila reprezentacije i dresa BIH a ocito je da mi na ovim prostorima to nismo navikli .ja samo zelim da juka igra za reprezentaciju i sve jedno mi je ko vodi savaez dino ,suljo ,marko ili ivan to me ne interesuje .

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 01 avg 2014, 20:02

Dragi moji forumasi, (posebno mislim na one koji imaju primjedbe na Juku) Znate li da je: Juka iz ove drzave otisao prije svoje 15 godine i da zvanicno u ovoj drzavi nije sutnuo niti jednu loptu u nekom od nasih klubova; # Juka imao strahovite probleme u Laskom zato sto se izjasnio da zeli nositi BiH dres i da je rekao da mu je svetinja; #Juka sjedio na juniorskoj klupi Laskog zbog prethodnog a u avgustu iste godine bio MVP na Evrposkom juniorskom prvensvu # Juka dosao u BiH i nije igrao ljetnu ligu za Denver da bi pomogao U 20 koja siguran sam ne bi izborila plasman u polufinale da nije bilo imenovanog; # da se u prvi put u prvoj rundi Drafta pomenulo ime BiH zahvaljujuci njemu# Da je bio ostavio nepotpusan milionski ugovor da bi igrao za reprezentaciju i jos mnogo toga bih mogao pisati ali necu jer sam siguran da je Jusuf skinuo vise znojavih dresova za reprezentaciju nego sto ste vi potrsili KM da bi gledali kosarkaske utakmice. Zbog toga vas molim da imate u vidu bar ove sekvence prilikom buducih komentara. Sta bi mi htjeli da mozda kazemo ne vjeruj ti sebi nego vjeruj nama a kad se ne dao bog ozbiljnije povrijedis sta cemo ti mi.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2014, 20:11

Ramirez5 je napisao/la:Dragi moji forumasi, (posebno mislim na one koji imaju primjedbe na Juku) Znate li da je: Juka iz ove drzave otisao prije svoje 15 godine i da zvanicno u ovoj drzavi nije sutnuo niti jednu loptu u nekom od nasih klubova; # Juka imao strahovite probleme u Laskom zato sto se izjasnio da zeli nositi BiH dres i da je rekao da mu je svetinja; #Juka sjedio na juniorskoj klupi Laskog zbog prethodnog a u avgustu iste godine bio MVP na Evrposkom juniorskom prvensvu # Juka dosao u BiH i nije igrao ljetnu ligu za Denver da bi pomogao U 20 koja siguran sam ne bi izborila plasman u polufinale da nije bilo imenovanog; # da se u prvi put u prvoj rundi Drafta pomenulo ime BiH zahvaljujuci njemu# Da je bio ostavio nepotpusan milionski ugovor da bi igrao za reprezentaciju i jos mnogo toga bih mogao pisati ali necu jer sam siguran da je Jusuf skinuo vise znojavih dresova za reprezentaciju nego sto ste vi potrsili KM da bi gledali kosarkaske utakmice. Zbog toga vas molim da imate u vidu bar ove sekvence prilikom buducih komentara. Sta bi mi htjeli da mozda kazemo ne vjeruj ti sebi nego vjeruj nama a kad se ne dao bog ozbiljnije povrijedis sta cemo ti mi.
evo ja sam pisao da podrzavam odluku saveza ,odnosno to da podrzavam odluku da zavedu red i disciplinu .pa bio to u pitanju Nurkic, Teletovic ili Šutalo ili Buza .hocu da kazem da nije bitno o kome se radi svi trebaju da postuju reprezentaciju pa i tog doktora u reprezentaciji

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 01 avg 2014, 20:40

Slazem se da treba postojati disciplina za sve igrace i to je u redu, ako nece tako kako kaze selektor neka ide svojim putem. Medjutim ovdje pljuste kritike na racun momka koji svaki puta osavlja srce na terenu za svoju dravu (a koja ruku na srce nije ulozila niti 1KM u njegov razvoj mada to u ovom slucaju nije ni vazno. Mene iritira ova izjava iz Saveza mada i sami kazu da bilo kakve sankcije ne vaze za NBA igrace. Zbog cega takva izjava kad ne pije vode. I na kraju sve vlasti koje su regrutirale bilo kakvom vrstom prisile na kraju su gubili. Ja se samo bojim da su ovim potezom udaljili ovog dragulja od nase reprezentacije

asko75

Post Postao/la asko75 » 01 avg 2014, 20:51

Ja da sam ko on bio samo bi napisao da me više nikad ne kontaktiraju jer neću igrati u reprezentaciji kojoj igrači pozajmljuju novac za učešća u utakmicama i prvenstvima, da ću potražiti normalnu reprezentaciju koja će me cjeniti koja će imati pare, a ja kvalitetan pasoš zauzvrat, i još bi napisao nek vas nosi sve đavo glupe.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 avg 2014, 21:10

bordobijeli je napisao/la:
Ramirez5 je napisao/la:Dragi moji forumasi, (posebno mislim na one koji imaju primjedbe na Juku) Znate li da je: Juka iz ove drzave otisao prije svoje 15 godine i da zvanicno u ovoj drzavi nije sutnuo niti jednu loptu u nekom od nasih klubova; # Juka imao strahovite probleme u Laskom zato sto se izjasnio da zeli nositi BiH dres i da je rekao da mu je svetinja; #Juka sjedio na juniorskoj klupi Laskog zbog prethodnog a u avgustu iste godine bio MVP na Evrposkom juniorskom prvensvu # Juka dosao u BiH i nije igrao ljetnu ligu za Denver da bi pomogao U 20 koja siguran sam ne bi izborila plasman u polufinale da nije bilo imenovanog; # da se u prvi put u prvoj rundi Drafta pomenulo ime BiH zahvaljujuci njemu# Da je bio ostavio nepotpusan milionski ugovor da bi igrao za reprezentaciju i jos mnogo toga bih mogao pisati ali necu jer sam siguran da je Jusuf skinuo vise znojavih dresova za reprezentaciju nego sto ste vi potrsili KM da bi gledali kosarkaske utakmice. Zbog toga vas molim da imate u vidu bar ove sekvence prilikom buducih komentara. Sta bi mi htjeli da mozda kazemo ne vjeruj ti sebi nego vjeruj nama a kad se ne dao bog ozbiljnije povrijedis sta cemo ti mi.
evo ja sam pisao da podrzavam odluku saveza ,odnosno to da podrzavam odluku da zavedu red i disciplinu .pa bio to u pitanju Nurkic, Teletovic ili Šutalo ili Buza .hocu da kazem da nije bitno o kome se radi svi trebaju da postuju reprezentaciju pa i tog doktora u reprezentaciji
Ti ne zelis dobro nasoj repki :oops: :oops: drugog opisa nemam!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2014, 21:15

vrebac86 zivio ti meni :bih: .juka nam treba to svako zna al disciplina i postovanje je prije svega .ja ne sumnjam da juka nije premoren i povrijedjen al mogao je ovo i drugacije uraditi .

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 avg 2014, 21:23

bordobijeli je napisao/la:vrebac86 zivio ti meni :bih: .juka nam treba to svako zna al disciplina i postovanje je prije svega .ja ne sumnjam da juka nije premoren i povrijedjen al mogao je ovo i drugacije uraditi .
Mogao je i savez drugcije reagovat.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 avg 2014, 21:28

bordobijeli je napisao/la:vrebac86 zivio ti meni :bih: .juka nam treba to svako zna al disciplina i postovanje je prije svega .ja ne sumnjam da juka nije premoren i povrijedjen al mogao je ovo i drugacije uraditi .
Da mogao je ali KS BiH je to trebao dalekooooooooooooooooooooo bolje odraditi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2014, 21:31

Mozambik je napisao/la:
Mogao je i savez drugcije reagovat.
da jest ,prije svega mislim da mu se mogla dozirati minutaza na u 20 turniru dobijali smo po 40 razlike utakmice.tu je mozda i ivanovic treba s abazom biti u nekom dogovoru da odmore momka da bude spreman za A selekciju .

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 01 avg 2014, 21:45

Ma savez ima pravo na kritiku, ali također i oni onda moraju da trpe istu.
A voli bih da ih pitam:
- na koji način se vrši zapošljavanje u savezu, jer putem javnog konkursa sigurno nije, pa pitam po čemu je to direktor reprezentacije kvalitetniji od nekog drugog osim što je nečiji prijatelj?
- koliki je to budžet saveza, koliki su prihodi i od koga (koliko daje država direktno, a koliko indirekto od javnih preduzeća, a koliko sposobnošću samih uposlenika saveza od marketinga, projekata)?
- kada će biti formirana seniorska ženska reprezentacija?
- dali postoji 3-5.godišnji plan saveza?
- na koji način se misli pomoći da dodje do oporavka domaće košarke, kako to savez vidi?
- treba pohvaliti rad saveza u mladjim kategorijama, mada i tu ima problema, ali svska čast za to.
-kako se neki igrači pojavljuju na pripremama, a da nisu bili ni na širem spisku(milošević), dali je tačno da je amerikanac platio 20.000 da nebi bio pokrenut postupak protiv njega, kao što je bio slučaj i sa bremerom ili kako se već zvao?
-zašto se vodi rat izmedju sparsa i saveza, jesuli posrijedi lični obračuni i animoziteti ili su sparsovci ne zahvalni?
- pogledali predsjednik teletovića u oči nakon što ga je onako častio u sloveniji?
-kako to da pomoćnik duška otkaže dva dana prije početka priprema, i to meilom?
- pitao bih ove koji osudjuju jusufa, da su oni zaduženi kao on ( 800.000€) za otkup ugovora je dao juka, a nisu osigurani u reprezentaciji, dali bi oni rizikovali?
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2014, 21:50

kim je napisao/la:Ma savez ima pravo na kritiku, ali također i oni onda moraju da trpe istu.
A voli bih da ih pitam:
- na koji način se vrši zapošljavanje u savezu, jer putem javnog konkursa sigurno nije, pa pitam po čemu je to direktor reprezentacije kvalitetniji od nekog drugog osim što je nečiji prijatelj?
- koliki je to budžet saveza, koliki su prihodi i od koga (koliko daje država direktno, a koliko indirekto od javnih preduzeća, a koliko sposobnošću samih uposlenika saveza od marketinga, projekata)?
- kada će biti formirana seniorska ženska reprezentacija?
- dali postoji 3-5.godišnji plan saveza?
- na koji način se misli pomoći da dodje do oporavka domaće košarke, kako to savez vidi?
- treba pohvaliti rad saveza u mladjim kategorijama, mada i tu ima problema, ali svska čast za to.
-kako se neki igrači pojavljuju na pripremama, a da nisu bili ni na širem spisku(milošević), dali je tačno da je amerikanac platio 20.000 da nebi bio pokrenut postupak protiv njega, kao što je bio slučaj i sa bremerom ili kako se već zvao?
-zašto se vodi rat izmedju sparsa i saveza, jesuli posrijedi lični obračuni i animoziteti ili su sparsovci ne zahvalni?
- pogledali predsjednik teletovića u oči nakon što ga je onako častio u sloveniji?
-kako to da pomoćnik duška otkaže dva dana prije početka priprema, i to meilom?
- pitao bih ove koji osudjuju jusufa, da su oni zaduženi kao on ( 800.000€) za otkup ugovora je dao juka, a nisu osigurani u reprezentaciji, dali bi oni rizikovali?
e druze ovo su bas profesionalna pitanja i ovo je bas za savez da oni odgovore ,mislim da ovdje neces naci odgovore na ova pitanja .

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 avg 2014, 21:56

KK_Bosna je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:napisano je na osnovu procitanog saopstenja.
Sada u vase teorije sta je bilo/kako je bilo ja necu da ulazim.Ja samo zakljucujem na osnovu onoga sto pise na papiru.
znaci bespogovorno vjerujes saopstenju saveza, a juki niti rijeci? ili te ne zanima jukina verzija? a ako si procitao jukinu i verziju saveza mislim da ne bi mogao donijeti neki suvisao zakljucak jer su u totalnoj suprotnosti
Nurkic nije ni izdao saopcenje kada smo mi o tome pisali.
Ali evo sada kada pogledam obje strane opet mi neke stvari koje je uradio Jusuf nisu na profesionalnom nivou.

Kakav je to odnos da ne posaljes nalaze na uvid?
Postoji i nalaz magnetne rezonance, koji dokazuje ozbiljnost povrede i koji sam na eventualni zahtjev zahtjev spreman poslati liječničkoj službi KS BiH, ili liječnicima po njihovom izboru.
nije ba ovo prcij. nego reprezentacija,kako da ti neko vjeruje kada mu ti ne posaljes dokaz na uvid.

ovi iz saveza rekose da je trazio slobodan dan za privatne probleme i obaveze oko novog kluba.Ja ne proticah da je on nesto to demantovao.I sta bi ti sada uzeo kao relevantno?

i nisam ja protiv momka,niti ja branim savez.Ja pojma nemam o kosarci,ali za mene momak nije postupio profesionalno.Ipak nije on mahalski igrac,nije mala stvar koje je on postigao.Najbolje bi bilo da se ovo nije ni desilo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.