Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Chat
ove sa portala ne mozes otvoriti ako ti je ukljucen ad blocker, a za ostalo ne znam. Meni je HS i sve je rega 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- BordoMahala
- Kontakt:
Ma nije ukljucen, ne mozes otvoriti klip nema sile, ko u neka davna vremena gledam klip kortea od juce i da bi pogledao moram ga otvoriti pa staviti pauzu da se ucita jedno 5, 10 minuta i to ga ucita na onoj najnizoj kvaliteti, sve kockice

- BordoMahala
- Kontakt:
Pretpostavljam da mislite na ovaj party u Slogi... Ako ti je 13,14 godina onda idi sa vrsnjacima, bice ti drama. Uzmes pivu i budes glavni u raji, a vrvi i od ovih utegnutih srednjoskolki i osnovnoskolki (ako se tako kaze i pisegio10 je napisao/la:Narin je napisao/la: gio,jel ideš sutra na ono čudo,što si stavio da ces ici?
Evo razmišljam dal' da idem, nagovara me jaran i jaranica a meni se ne ide nikako, znam da će tu biti dosta ove dječice i fufica tako da mi se ne ide, al' znaću poslije podne hoću li ići![]()
Ideš li ti?
Od ovih 800 što je stavilo da ide doći će 100

Idem u slogu čisto da vidim serul il će fkt biti bolje nego inače.Ako do pola 10 skontam da nije bolje idemo dalje 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rob do bagro
- Kontakt:
Hajmo momcovi vjezbat.
" onclick="window.open(this.href);return false;

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
sa njom da treniram budio bi se svako jutro u 5 ako trebarob do bagro je napisao/la:Hajmo momcovi vjezbat.![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Evolution87
- Kontakt:
ko organizuje?Kawhi je napisao/la:Idem u slogu čisto da vidim serul il će fkt biti bolje nego inače.Ako do pola 10 skontam da nije bolje idemo dalje
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
http://pokit.org/get/?986895f38fdabcb5d ... 6c55d5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Evolution87 je napisao/la:ko organizuje?Kawhi je napisao/la:Idem u slogu čisto da vidim serul il će fkt biti bolje nego inače.Ako do pola 10 skontam da nije bolje idemo dalje
Ako na ovo mislis
meni je prijatelj nahvalio slogu nenormalno.Kawhi je napisao/la:Idem u slogu čisto da vidim serul il će fkt biti bolje nego inače.Ako do pola 10 skontam da nije bolje idemo dalje
ali kaze on da je najbolje tamo oko 1 otici. a i rano je nekako u pola 10

Barim neku talijanku, necu da pisem na temi za to 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma problem je što uglavnom na tim partyima budu oni kojim je izlaz do pola 11,11.Kad dođeš u slogu poslije 12 bude dobro,al svugdje je poslije 12 dobrojasmin10 je napisao/la:meni je prijatelj nahvalio slogu nenormalno.Kawhi je napisao/la:Idem u slogu čisto da vidim serul il će fkt biti bolje nego inače.Ako do pola 10 skontam da nije bolje idemo dalje
ali kaze on da je najbolje tamo oko 1 otici. a i rano je nekako u pola 10

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Islo me samo tako, prelamao utakmnicu i imao inicijativu i pocne fb zezati kuknjava kuknjavaHattrick123 je napisao/la:imate li vi trenutno problema sa fb?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ovo se ja aktivirao nakon što sam 10-ak dana bio deaktiviran pa zatrokiralo zbog previše posjeta mom profilu.Hattrick123 je napisao/la:imate li vi trenutno problema sa fb?

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni ne radi, rekli mi da dođem kasnijeHattrick123 je napisao/la:imate li vi trenutno problema sa fb?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
hahaha a i ja sam nesto cackao u onim opcijama pa reko da nisam sta ujebo hahahaUnknown Genius je napisao/la:Ovo se ja aktivirao nakon što sam 10-ak dana bio deaktiviran pa zatrokiralo zbog previše posjeta mom profilu.Hattrick123 je napisao/la:imate li vi trenutno problema sa fb?
FORZA MILAN
Yebi se Markuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, blokirao si me na zakucavanju

- Unknown Genius
- Kontakt:
Hej, ne znam da li ste primijetili, ali fb nešto ne radi...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.