Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Za Zeljkovica je istina, iz njegovih usta. Adzem ne racuna na njega i razocaran je.champions1921 je napisao/la:---------------------------Antolovic------------------------
Zelkjovic-------Kosoric---------Bogdanovic----Kvesic
-------------------Tomic----------Jamak-------------------
Bucan------------------Sadikovic-------------------Stanic
---------------------------Bajic-------------------------------
Ove bi ja stavio da sam na Adzemovom mjestu protiv Olimpika.. Interesuju me tri stvari.. Jeli istina da je Adzem rekao Zeljkovicu da vise ne racuna na njega? Cuo sam to od vise ljudi ali mi je nelogicno da igrac koji je bio medju boljim prosle sezone nema mjesta u prvih 11.. Drugo pitanje je vezano za Hasanovica koji je prosle sezone sasvim korektno odradjivao posao na zadnjem veznom a u nekim tekmama i na stoperu.. U kakvoj je formi ako neko zna i hoce li Adzem moci na njega racunati jer u suprotnom nam je pod hitno potreban zadnji vezni..
I trece, nevezano za ovo gore, pitanje kada ce godisnje biti pustene u prodaju?
Sto se tice sadikovica mislim da nije samo njegova krivica sto je lose odigrao protiv metalurga.. Ima dosta i do postavke igre koju je Adzem odredio u toj utakmici.. Dado ima odredjeni kvalitet ali mora jos dosta raditi kako na fizici tako i na karakteru..
Mi se mozemo slagati ili ne slagati sa Adzemovim odlukama ali na kraju krajeva on je trener i on odlucuje samim tim odgovara za eventualni dobar ili los rezultat.fedeltafrotta je napisao/la:zeljkovic nam je najbolji odbrambeni igrac, e moj adzeme
Dado ce igrati sigurno nekad to izgleda bolje nekad gore ali to je tako moramo istrpiti. Odluku da je kvalitet kojeg treba brusiti su donijeli " strucni ljudi" uostalom vec imamo ponudu za Dadu ne za neke velike pare ali ruku na srce i Zoli je trebalo vremena i utakmica pa sjecam se Stilica recimo i njemu je data sansa a veliki broj ljudi je pricao da nema kvalitet nego igra radi babe. Ovo je godina u kojoj cemo morati saburati.Cuspajz je napisao/la:po meni najveci promasaj ove ekipe je ovaj mali dado sadikovic ,jedostavno taj momak nema nista kvalitetno da bi se mogao prodati ,gledao sam ga i juniorima protiv zrinjskog zadnju tekmu ni tu ne istice se ali eto trpit ce se 5 godina ,siguran sam da kad bi otisao iz zelje ne bi mogao na probi proci kao ovaj belmin vila i slicni ,ovaj mali amir je za njeg mega talent i ako vec nekog treba trpiti nek bude on,zaista protiv brace sadikovic nemam nista ali oni su obojica u zelji iz nekih razloga bog zna kojih ,podsjecaju me na onog handžica i kopmaniju iz sar kojih su se rijesili na vrijeme oni,konkretno ovo napisano je za zadnjih 15 utakmica da nije ništa uradio osim ovog sretnog gola metalurgu ,na koševu je igrao smetalo polušpica nekog ili sta već ,smetao krilima veznim igračima svojim ubacivanjima nekim a zbog njega smo izgledali da imamo igraca manje na defanzivnom veznom pa su ljudi igrali kao barselona zadnjih 30 minuta kad su uvidjeli to,isto tako i benju čolića u 2 tim pa kad smrša 6 7 kila nek se nametne nije zeljo pofalićki da igraju igrači sa guzovima i stomačićima,ono sto raduje da nakon dugo vremena imamo 2 igraca koji mogu riješiti tekme 1 na 1 to su varea i ovaj nuspahic mali ,po emni ekipi fali ofanzivni i kvalitet defanzivni vezni da bude to to
Nisu samo papiri problem nespreman je sve i da ih ima ne bi igrao od pocetka.Head je napisao/la:Kad ce vam biti gotovi papiri za Vareu?
Ma negdje sam procitao onaj dan kad je potpisao da je bilo govora da nisu papiri gotovi ali i da je svakako nespreman.pile87 je napisao/la:Nisu samo papiri problem nespreman je sve i da ih ima ne bi igrao od pocetka.Head je napisao/la:Kad ce vam biti gotovi papiri za Vareu?
Mislim da ce Bajic igrati napadaca ni taj malac iz Hrvatske ( Basa ) nema jos papire. Bajic puno bolje izgleda na spicu nego na krilu koje je igrao prosle godine.Head je napisao/la:Ma negdje sam procitao onaj dan kad je potpisao da je bilo govora da nisu papiri gotovi ali i da je svakako nespreman.pile87 je napisao/la:Nisu samo papiri problem nespreman je sve i da ih ima ne bi igrao od pocetka.Head je napisao/la:Kad ce vam biti gotovi papiri za Vareu?
Hoce li vam opet Nedo u napad ili onaj malac iz Hrvatske?
ok je to sve pile ja bi volio da grijesim ali mislim da sam upravu,momak igra vec dugo i po meni ništa nije pokazao ali nadati se ,štila je uvijek bio majstor ,najveci znalac bh lige možda uz zeku turkovica i vagnera ikada ali radi brzine ,motorike trke igra u poljskoj a ne englskoj ,nadam se samo da ovo guranje nije razlog sto mu je menadzer onaj rus iz tuborga ,i dalje sam misljenja da je u 2 pol igrao hasanovic umjesto njeg da bi to dragačije bilopile87 je napisao/la:Dado ce igrati sigurno nekad to izgleda bolje nekad gore ali to je tako moramo istrpiti. Odluku da je kvalitet kojeg treba brusiti su donijeli " strucni ljudi" uostalom vec imamo ponudu za Dadu ne za neke velike pare ali ruku na srce i Zoli je trebalo vremena i utakmica pa sjecam se Stilica recimo i njemu je data sansa a veliki broj ljudi je pricao da nema kvalitet nego igra radi babe. Ovo je godina u kojoj cemo morati saburati.Cuspajz je napisao/la:po meni najveci promasaj ove ekipe je ovaj mali dado sadikovic ,jedostavno taj momak nema nista kvalitetno da bi se mogao prodati ,gledao sam ga i juniorima protiv zrinjskog zadnju tekmu ni tu ne istice se ali eto trpit ce se 5 godina ,siguran sam da kad bi otisao iz zelje ne bi mogao na probi proci kao ovaj belmin vila i slicni ,ovaj mali amir je za njeg mega talent i ako vec nekog treba trpiti nek bude on,zaista protiv brace sadikovic nemam nista ali oni su obojica u zelji iz nekih razloga bog zna kojih ,podsjecaju me na onog handžica i kopmaniju iz sar kojih su se rijesili na vrijeme oni,konkretno ovo napisano je za zadnjih 15 utakmica da nije ništa uradio osim ovog sretnog gola metalurgu ,na koševu je igrao smetalo polušpica nekog ili sta već ,smetao krilima veznim igračima svojim ubacivanjima nekim a zbog njega smo izgledali da imamo igraca manje na defanzivnom veznom pa su ljudi igrali kao barselona zadnjih 30 minuta kad su uvidjeli to,isto tako i benju čolića u 2 tim pa kad smrša 6 7 kila nek se nametne nije zeljo pofalićki da igraju igrači sa guzovima i stomačićima,ono sto raduje da nakon dugo vremena imamo 2 igraca koji mogu riješiti tekme 1 na 1 to su varea i ovaj nuspahic mali ,po emni ekipi fali ofanzivni i kvalitet defanzivni vezni da bude to to
Vjerovatno tako.Head je napisao/la:Znaci krila vam onda Stanic i Bucan. U vezi jos Sadikovic, Tomic i Hasanovic?
Po meni je on sansu koja mu je ukazana prosle godine sasvim dobro iskoristio, momak je u godinama kada treba poraditi na snazi i mislim da ce biti puno bolji igrac.Recimo duga lopta kakvu nema skoro niko u ekipi u debitnaskoj sezoni dao dva gola i imao asistenciju a odigrao samo pet utakmica citavih 90 minuta ostalo na kapaljku.Cuspajz je napisao/la: ok je to sve pile ja bi volio da grijesim ali mislim da sam upravu,momak igra vec dugo i po meni ništa nije pokazao ali nadati se ,štila je uvijek bio majstor ,najveci znalac bh lige možda uz zeku turkovica i vagnera ikada ali radi brzine ,motorike trke igra u poljskoj a ne englskoj i,nadam se samo da ovo guranje nije razlog sto mu je menadzer onaj rus iz tuborga ,i dalje sam misljenja da je u 2 pol igrao hasanovic umjesto njeg da bi to dragačije bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.