Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Jusufeeee!!!! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ima intervju prosle godine, a ako si pratio situaciju sve je jasno ko dan. Od heroja do zlocinca, kako je htio ogromne pare kako ovo kako ono.semir01 je napisao/la:fera sto ce Harun za ovo preuzimati krivicu![]()
![]()
![]()
moja majko kakvo razmisljanje pfffff
Bh sport u cemu je savez pljuvao Acu![]()
mislim da je vise Aco pljuvao nas....
To su stvari koje ostaju iza zatvorenih vrata, jednostavno se dzentlemenski kaze, nisu nam se podudarili interesi i cao, a ovako licimo na NS koji je svakako cirkus.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trebo se makar javi i reci da nece da igra i gotovo....vako uzo dan i onda se javio da ga bole koljena i da je to to...nidje veze...normalno da se ne treba trudit oko onih koji nemaju zelju u tom trenutku igrat za rep....sta trebaju uradi ...reci uredu Juka kad ti budes spreman slobodno dodji i igrat ces....**** Stipanovica i kompaniju sto se ubise citavo ljeto za rep...ti kad dodjes imas mjesto u petorci jer ti si ipak Jusuf Nurkic...volio bi sam da je neki drugi igrac ovako se ponjeo , npr Gordic ja mislim da bi ga ovdje pojeli za 5 sec....tyler durden je napisao/la:Fazon je sto se nas kosarkaski savez isto kao i nogometni, ponasa ko policajac. Jer nece se oni trudit oko igraca, treba se igrac trudit oko njih.![]()
Zalosno je sto su docekali odmah da reaguju ovako pogotov na ovog momka koji je nakon sezone dosao igrat. Ali ne , trebao je izvjestaj podnijet ovim doktorima da mu kazu "ma mozes igrat, jbs koljena".
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 01 avg 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
pa nisu ga blatili nego su fino rekli da ga ne mogu zadrzati jer Aco hoce vise nego sto oni mogu ponuditi.... opet ne znam jbg svako ima svoju stranu price
početak parodije je najavio HArun sa svojim sokovima neto prije toga je bio i onaj amerikanac Coper sa pjesmom Sase Matica Otisao vratio se,a simpaticno je bilo od strane KSBiH zrtvovati Jusufa u beznacajnoj B diviziji čije utakmice nisu ni tv mediji pratili...sve u svemu jedna ruzna situacija
Jusuf je dijete, neko ga je nagovorio da to ovako odradi i on poslusao mislio da ce proci bez ikakve halabuke. Ne treba sad pritisak na njega stvarati pa ga otjerati skroz iz repke.
ma sta vam je ljudi sta se odma palite jel to mislite da sam ja mislio da je covjek bukvalno rob i da nema svoju slobodu.... evo objasnjenje tebi a i ovom semiru kojeg ignorisem al je decko uporan bas. nisam mislio to u fazonu da neko juku zlostavlja nego da je momku potreban odmor i da savez grijesi sto se ovako ponasa prema njemu jer kakav god da je mi se moramo za nejga boriti i tretirati ga kao zvijezdu jer buducnost ove reprezentacije u mnogome ovisi o njemu. ja smatram da je onaj dj cooper imao bolji tretman od strane saveza nego nase dijete jusuf nurkic. ja koliko sam shvatio po prici on se vec zalio na umor i povredu i nasi su doktori rekli da je sve ok i da treba igrati.bhsport je napisao/la:Kakva je to prica?fera je napisao/la:nije juka rob niciji posabno ne harunov
Sta znaci rob?
To sto je pristao da igra za A repku?
Koliko znam davao je izjave da ga nista ne moze sprijeciti da igra za svoju domovinu ni ugovor sa Denverom.
Odjednom promjena stava nakon tekme sa Svedima, sta je u pitanju ne znam, ali reakcije i jedne i druge strane su za nepovjerovati.
Jusuf se ne javlja, a KS ga blati.
Vjerovao sam ovom KS-u ali mi je nakon Ace Petrovica pao u ocima, previse velicaju svoj rad, a kada je nesto gotovo onda ga popljuju, to se desilo Aci, a evo i Jusufu.
smijesan je narod nas totalno svi se prihvate jedne rijeci koja ne zvuci lijepo a nema veze sto reprezentacija moze izgubiti najveceg talenta bitno je da se ljudi ne slazu sa onim sto sam ja napisao jer to je vaznije i od saveza i od jusufa i od reprezentacije i od eurobasketa.
vi koji ste zadovoljni ovim stanjem budite i uzivajte u tome ja vas necu tjerati da mislite drugacije al ja imam pravo na svoje misljenje i necu ga promijeniti sve dok je najpovjerljivija informacija koja dolazi iz saveza u vezi svega na razini obicne mahalske price, po meni grijese sa ovakvim odnosom i to je to.
ps. jel imate vi neki dokaz da se jusuf nije nikom javio ? slijepo vjerujete svemu sto se pred vas servira kao ovce neke...
You are someone else I am still right here
- tyler durden
- Kontakt:
Da je savez normalan ko sto nije, jer se oko njega i dalje vucaraju sumnjivi likovi, trebali su ga fino odvratit od B divizije , i da igra sad u kvalifikacijama. Ovako u situaciji u kojoj je Juka, slabo bi ko drugacije reagovao iz razloga sto ej odigrao sezonu ,pa osvojio ovo sad u B diviziji i sad kada je osjetio bol u koljenima koja su mu vec jednom stradala. Treba podnosit nekom izvjestaj??jelle je napisao/la:Trebo se makar javi i reci da nece da igra i gotovo....vako uzo dan i onda se javio da ga bole koljena i da je to to...nidje veze...normalno da se ne treba trudit oko onih koji nemaju zelju u tom trenutku igrat za rep....sta trebaju uradi ...reci uredu Juka kad ti budes spreman slobodno dodji i igrat ces....**** Stipanovica i kompaniju sto se ubise citavo ljeto za rep...ti kad dodjes imas mjesto u petorci jer ti si ipak Jusuf Nurkic...volio bi sam da je neki drugi igrac ovako se ponjeo , npr Gordic ja mislim da bi ga ovdje pojeli za 5 sec....tyler durden je napisao/la:Fazon je sto se nas kosarkaski savez isto kao i nogometni, ponasa ko policajac. Jer nece se oni trudit oko igraca, treba se igrac trudit oko njih.![]()
Zalosno je sto su docekali odmah da reaguju ovako pogotov na ovog momka koji je nakon sezone dosao igrat. Ali ne , trebao je izvjestaj podnijet ovim doktorima da mu kazu "ma mozes igrat, jbs koljena".

Problem je ko sto vec neko rece da je Juka potrebniji BiH nego obratno.
smajli moj... jel to ako izgubimo najveceg talenta niko ne treba da bude kriv ?semir01 je napisao/la:fera sto ce Harun za ovo preuzimati krivicu![]()
![]()
![]()
moja majko kakvo razmisljanje pfffff
Bh sport u cemu je savez pljuvao Acu![]()
mislim da je vise Aco pljuvao nas....
@fera
A ako ga nedo dragi Bog izgubimo, jel to savez snosi cijelu krivicu ?
naravno, ko bi drugi jel ja mozda ? jesam li ga ja poslaao da igra prvenstvo B divizije do 20 godina ? jel mu ja nisam vjeroavo da mu treba odmor nakon 2 godine stalnog igranja ? jel ga ja pljujem po medijima ?Belmin6 je napisao/la:@fera
ne radi se to tako, jusuf je jos mlad momak i normalno je da grijesi al sa tom "djecom" se mora postupati pedagoski i pazljivo a ne ponasati se kao jos vece dijeti.
i nije ovo prvi put da iz saveza rade ovakve stvari. ne bi sada da blatim ovdje i pisem primjere ali koga zanima istina on ce je i saznati jer malo stvari je moguce sakriti u danasnje vrijeme.
znam nekoliko jako normalnih i finih ljudi koji rade u savezu i ne zelim da se oni osjecaju prozvano zbog ovih mojih komentara jer nisu upuceni njima. necu ih imenovati oni znaju ko su. al ima i onih cije mi se ponasanje nikako ne sviđa.
toliko od mene na ovu temu.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 01 avg 2014, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
tyler durden je napisao/la:Da je savez normalan ko sto nije, jer se oko njega i dalje vucaraju sumnjivi likovi, trebali su ga fino odvratit od B divizije , i da igra sad u kvalifikacijama. Ovako u situaciji u kojoj je Juka, slabo bi ko drugacije reagovao iz razloga sto ej odigrao sezonu ,pa osvojio ovo sad u B diviziji i sad kada je osjetio bol u koljenima koja su mu vec jednom stradala. Treba podnosit nekom izvjestaj??jelle je napisao/la:Trebo se makar javi i reci da nece da igra i gotovo....vako uzo dan i onda se javio da ga bole koljena i da je to to...nidje veze...normalno da se ne treba trudit oko onih koji nemaju zelju u tom trenutku igrat za rep....sta trebaju uradi ...reci uredu Juka kad ti budes spreman slobodno dodji i igrat ces....**** Stipanovica i kompaniju sto se ubise citavo ljeto za rep...ti kad dodjes imas mjesto u petorci jer ti si ipak Jusuf Nurkic...volio bi sam da je neki drugi igrac ovako se ponjeo , npr Gordic ja mislim da bi ga ovdje pojeli za 5 sec....tyler durden je napisao/la:Fazon je sto se nas kosarkaski savez isto kao i nogometni, ponasa ko policajac. Jer nece se oni trudit oko igraca, treba se igrac trudit oko njih.![]()
Zalosno je sto su docekali odmah da reaguju ovako pogotov na ovog momka koji je nakon sezone dosao igrat. Ali ne , trebao je izvjestaj podnijet ovim doktorima da mu kazu "ma mozes igrat, jbs koljena".Aha jest.
Problem je ko sto vec neko rece da je Juka potrebniji BiH nego obratno.
Hahahaha....pa to je bilo njegova zelja....nedo bog da su mu to uskratili i da mlada nije osvojila...sta bi se tek onda pricalo protiv saveza....normalno da treba podnosit izvjestaj ...ako misli igrat za rep....dok ima momaka kao sto su Tele , Stipanovic , Dzedovic ovakvi nam ne trebaju.....najbolje bi bilo da se zvjezdicama dopusti da mogu sve i svasta radit ...kosto se vec dopustilo u fudbalskoj rep....dzeko vodi drugove, spaha bira ko ce igrat a trener rodjake....i svi mi trebamo sutit i jer nedo bog da se nase zvjezdice nadju uvredjene ....i molit boga da im se danas digo k.... i da ce igrat za nas
Kao što ti kažeš, imaš pravo na mišljenje.fera je napisao/la: naravno, ko bi drugi jel ja mozda ? jesam li ga ja poslaao da igra prvenstvo B divizije do 20 godina ? jel mu ja nisam vjeroavo da mu treba odmor nakon 2 godine stalnog igranja ? jel ga ja pljujem po medijima ?
ne radi se to tako, jusuf je jos mlad momak i normalno je da grijesi al sa tom "djecom" se mora postupati pedagoski i pazljivo a ne ponasati se kao jos vece dijeti.
i nije ovo prvi put da iz saveza rade ovakve stvari. ne bi sada da blatim ovdje i pisem primjere ali koga zanima istina on ce je i saznati jer malo stvari je moguce sakriti u danasnje vrijeme.
znam nekoliko jako normalnih i finih ljudi koji rade u savezu i ne zelim da se oni osjecaju prozvano zbog ovih mojih komentara jer nisu upuceni njima. necu ih imenovati oni znaju ko su. al ima i onih cije mi se ponasanje nikako ne sviđa.
toliko od mene na ovu temu.
Ali daleko da bi na savezu bila sva krivica. Jusuf se mora nauciti poštovati ljude u savezu, trenera, saigrace i državni grb. Morao je riješiti ovaj slucaj oci u oci, a ne ovako pisanim oblikom.
On mora shvatiti da je profesionalac i da je napravio grešku.
Momci,vi koji malo dublje poznajete stvari u i oko reprezentacije,mozete li pretpostaviti o cemu se ovdje radi?
Mislim jasno da servirane price i od Juke i od saveza nisu razlog nego je ocito nesto drugo u pitanju.
Dakle,sta?
Mislim jasno da servirane price i od Juke i od saveza nisu razlog nego je ocito nesto drugo u pitanju.
Dakle,sta?
vidim da se ovdije puno pravi paralela sa fudbalerima, a ta paralela apsolutno ne posotojijelle je napisao/la: [
Hahahaha....pa to je bilo njegova zelja....nedo bog da su mu to uskratili i da mlada nije osvojila...sta bi se tek onda pricalo protiv saveza....normalno da treba podnosit izvjestaj ...ako misli igrat za rep....dok ima momaka kao sto su Tele , Stipanovic , Dzedovic ovakvi nam ne trebaju.....najbolje bi bilo da se zvjezdicama dopusti da mogu sve i svasta radit ...kosto se vec dopustilo u fudbalskoj rep....dzeko vodi drugove, spaha bira ko ce igrat a trener rodjake....i svi mi trebamo sutit i jer nedo bog da se nase zvjezdice nadju uvredjene ....i molit boga da im se danas digo k.... i da ce igrat za nas
rijec je o momku koji je prvo rizikovao karijeru kada je bio u laskom jer je izabrao BiH, a ne sloveniju i veoma lagodnu karijeru
rijec je o momku kojega je aco o.djebao za EP, a harun je samo klimnom glavom
rijec je o momku koji je odradio sve cikluse mladih
rijec je o momku koji je trenutno u najosjetljivjem momentu karijere i koji (kako cujem) stvarno ima problema sa koljenim
znaci rijec je o dokazanom patrioti kojeg poltronasi kao hoce da uce ko je glavni, a nasa reprezentacija ce sa njim za godinu-dvije pripadati vecem nivou, dok bez njega nece
prema tom ponavlja, juka jeste napravio gresku, ali savez je napravio daleko vecu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Hahahaha....pa to je bilo njegova zelja....nedo bog da su mu to uskratili i da mlada nije osvojila...sta bi se tek onda pricalo protiv saveza....normalno da treba podnosit izvjestaj ...ako misli igrat za rep....dok ima momaka kao sto su Tele , Stipanovic , Dzedovic ovakvi nam ne trebaju.....najbolje bi bilo da se zvjezdicama dopusti da mogu sve i svasta radit ...kosto se vec dopustilo u fudbalskoj rep....dzeko vodi drugove, spaha bira ko ce igrat a trener rodjake....i svi mi trebamo sutit i jer nedo bog da se nase zvjezdice nadju uvredjene ....i molit boga da im se danas digo k.... i da ce igrat za nas[/quote]
Ajde ubij se majke ti cuj Juka nam ne treba ? Alo magicni znas li recimo da je placeno osiguranje Mirzi a ne Juki ?
Ajde ubij se majke ti cuj Juka nam ne treba ? Alo magicni znas li recimo da je placeno osiguranje Mirzi a ne Juki ?

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- samo_lijevo
- Kontakt:
znaci momak je samo trebao sjesti sa trenerom i rukovodecim ljudima iz saveza i saopciti da nije u stanje da igra.
Da je tu jednostavnu stvar uradio ne bi bilo potrebe za ovim saopstenjem.Nacin na koji je ovo uradio nije uredu.
Da je tu jednostavnu stvar uradio ne bi bilo potrebe za ovim saopstenjem.Nacin na koji je ovo uradio nije uredu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
To je to.samo_lijevo je napisao/la:znaci momak je samo trebao sjesti sa trenerom i rukovodecim ljudima iz saveza i saopciti da nije u stanje da igra.
Ja ne povlacim paralelu izmedju fudbaskog saveza i kosarakskog samo kazem da se treba stat u kraj ovakvim da nebi dosli u tu situaciji kosto je trenutno u fudbaskom savezu...i sta ima harun s tim sto ga je Aco nije pozvo ....trebo se mjesat selektoru u poso...sve je to 5 oradio ciklus sad mu neko napunio glavu i to je to...i niko ne sumnja da ima problema s koljenom samo ne znam sta fali poslat nalaz...jel to problem...i opet niko ne sumnja da je on patriota samo patriote se ne ponasaju ovako...izadje su javnost kazes sta je i kako je ...a one trazis dan i onda se vishe ni ne javis ....nidje veze ..
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 01 avg 2014, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 15 gostiju.