Ma joj drug 100% znam da nisu igrali kako Dofu trazi....To ce tek nadoc na Turniru vidit cesZoom088 je napisao/la:Ma daleko od dobrog druze. Bratstvo mora podici igru za 2 nivoa ako puca na PL.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
FK Radnički Lukavac
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ako može neko ko je bio na utakmici da napiše prvih 11 koji su počeli utakmicu. 
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne tako davno..Brcko87 je napisao/la:Svaka čast Siouxima!!
Kad ćemo opet dočekati da se čitav grad digne zbog Radničkog.
Onako kako sam ih razabrao:SiouxLukavac je napisao/la:Ako može neko ko je bio na utakmici da napiše prvih 11 koji su počeli utakmicu.
Baščelić - Mujagic, Jusufović, Terzić (nisam siguran), Širanović - Sućeska, Jahić - Jaganjac, Čehajić, Džanić, Mujić.
Ovaj tim je igrao sat vremena, izmjene nisam upratio.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hvala drug, pola ovih igrača ne znam.. 
Jel otkazana današnja prijateljska sa Gradinom? Igra li se šta na Jošiku!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Koliko sam upoznat danas Gradina igra u Tesliću (valjda sa domaćinom)studeni je napisao/la:Jel otkazana današnja prijateljska sa Gradinom? Igra li se šta na Jošiku!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma bila je priča prije 10-ak dana da je danas utakmica sa Gradinom. Al sam nešto čuo da je to otkazano. Vidim da su mreže na golovima, igra se nešto.Benjo_AFC86 je napisao/la:Koliko sam upoznat danas Gradina igra u Tesliću (valjda sa domaćinom)studeni je napisao/la:Jel otkazana današnja prijateljska sa Gradinom? Igra li se šta na Jošiku!
Radnicki-Sloga Tojsici 4:1studeni je napisao/la:Ma bila je priča prije 10-ak dana da je danas utakmica sa Gradinom. Al sam nešto čuo da je to otkazano. Vidim da su mreže na golovima, igra se nešto.Benjo_AFC86 je napisao/la:Koliko sam upoznat danas Gradina igra u Tesliću (valjda sa domaćinom)studeni je napisao/la:Jel otkazana današnja prijateljska sa Gradinom? Igra li se šta na Jošiku!
Zna li se ko je dao golove za Radnicki, ko je igrao itd?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ista postava kao i protiv Bratstva igrala do otprilike 60-e minute. Onda su uslijedile izmjene, neki novi golman je branio u drugom.Zoom088 je napisao/la:Zna li se ko je dao golove za Radnicki, ko je igrao itd?
Ne znam ko je dao prvi go, ostali strijelci su bili Mujić, Čehajić i Jaganjac. Ali opet možda griješim. Nezainteresovani Halilagić pogodio prečku pred kraj utakmice.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Da, Laki je sad ovdje.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čehajić iz Gradine ?
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kakav je Čehajić?Benjo_AFC86 je napisao/la:Čehajić iz Gradine ?
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
On je napadac ili ??SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Čehajić?Benjo_AFC86 je napisao/la:Čehajić iz Gradine ?
Laki je krilni..nije loš igrač..ne znam zašto nije zadovoljio u Gračanici...još Fudin igrač...GracanicaAA je napisao/la:On je napadac ili ??SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Čehajić?Benjo_AFC86 je napisao/la:Čehajić iz Gradine ?
OFK Gradina Srebrenik
Dolazi vam mozda Salihovic iz Slobode.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kako se zove taj Salihović? Šta igra, kakav je igrač?solar je napisao/la:Dolazi vam mozda Salihovic iz Slobode.
Može li neko, ko je upućen oko prvog tima napisati sve igrače koji su došli i igrače koji su otišli, ja nikako da pohvatam, milion novih..
Vidim ima novi član na forumu SPASIOC. Dobro je upućen u dešavanja očigledno pa bi bilo lijepo da piše malo više na ovoj temi.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
neznam jeli ovo ,,dvosmisleno,, pozivanje....ali evo šta ja vidim ..Zoom088 je napisao/la:Vidim ima novi član na forumu SPASIOC. Dobro je upućen u dešavanja očigledno pa bi bilo lijepo da piše malo više na ovoj temi.
s obzirom da su takoreći do juče trenirali 2 puta dnevno , da su igrali 2 utakmice za 2 dana , da su umorni , meni ne izgleda loše , malo uigrati protok lopte i to je to ..imamo po meni igrača , koji će više golova dati , (mujić) ..očekujem bar 13 golova od njega ...dao je 3 u prijateljskim , utakmicama ...pa još kad ga isprate ostali , jaganjac , džanić, kuduzović, halilagić ( a svi su zabijali u prijateljskim ) nebi trebali strahovati kao lani (ko će dati gol)
ekipa ...baščelić- širanović , jusufović, terzić- mujagić....jahić, sućeska ...jaganjac , džanić, čehajić...mujić
s tim da su tu još šubić, kuduzović , halilagić, junuzović , mujkić ,todorović i ostala nasa djeca. halilagić i šubić prenose kartone iz prošle sezone ...ne mogu igrati. tako da mislim da je kuduzović taj drugi igrač koji će početi do 21 godine ..lično ja bi i njega i halilagića stavio u prvu postavu..(ali ja sam samo posmatrač)
jahić je kasnije počeo pripreme , ali nedostatak snage , on nadomjesti iskustvom , džanić je propustio oko 7 dana , (otišao- vratio se)...ali to se u hodu može nadoknaditi....mislim da smo jači nego lani..želim im sreću , da počnu s pobjedom , a 2 kolo idemo , mislim , podgrmeču , tako da bi mogli povest kolo ...vidjećemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.