Ma joj drug 100% znam da nisu igrali kako Dofu trazi....To ce tek nadoc na Turniru vidit cesZoom088 je napisao/la:Ma daleko od dobrog druze. Bratstvo mora podici igru za 2 nivoa ako puca na PL.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ma joj drug 100% znam da nisu igrali kako Dofu trazi....To ce tek nadoc na Turniru vidit cesZoom088 je napisao/la:Ma daleko od dobrog druze. Bratstvo mora podici igru za 2 nivoa ako puca na PL.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ne tako davno..Brcko87 je napisao/la:Svaka čast Siouxima!!
Onako kako sam ih razabrao:SiouxLukavac je napisao/la:Ako može neko ko je bio na utakmici da napiše prvih 11 koji su počeli utakmicu.
Koliko sam upoznat danas Gradina igra u Tesliću (valjda sa domaćinom)studeni je napisao/la:Jel otkazana današnja prijateljska sa Gradinom? Igra li se šta na Jošiku!
Ma bila je priča prije 10-ak dana da je danas utakmica sa Gradinom. Al sam nešto čuo da je to otkazano. Vidim da su mreže na golovima, igra se nešto.Benjo_AFC86 je napisao/la:Koliko sam upoznat danas Gradina igra u Tesliću (valjda sa domaćinom)studeni je napisao/la:Jel otkazana današnja prijateljska sa Gradinom? Igra li se šta na Jošiku!
Radnicki-Sloga Tojsici 4:1studeni je napisao/la:Ma bila je priča prije 10-ak dana da je danas utakmica sa Gradinom. Al sam nešto čuo da je to otkazano. Vidim da su mreže na golovima, igra se nešto.Benjo_AFC86 je napisao/la:Koliko sam upoznat danas Gradina igra u Tesliću (valjda sa domaćinom)studeni je napisao/la:Jel otkazana današnja prijateljska sa Gradinom? Igra li se šta na Jošiku!
Ista postava kao i protiv Bratstva igrala do otprilike 60-e minute. Onda su uslijedile izmjene, neki novi golman je branio u drugom.Zoom088 je napisao/la:Zna li se ko je dao golove za Radnicki, ko je igrao itd?
Da, Laki je sad ovdje.Benjo_AFC86 je napisao/la:Čehajić iz Gradine ?
Kakav je Čehajić?Benjo_AFC86 je napisao/la:Čehajić iz Gradine ?
On je napadac ili ??SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Čehajić?Benjo_AFC86 je napisao/la:Čehajić iz Gradine ?
Laki je krilni..nije loš igrač..ne znam zašto nije zadovoljio u Gračanici...još Fudin igrač...GracanicaAA je napisao/la:On je napadac ili ??SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Čehajić?Benjo_AFC86 je napisao/la:Čehajić iz Gradine ?
Kako se zove taj Salihović? Šta igra, kakav je igrač?solar je napisao/la:Dolazi vam mozda Salihovic iz Slobode.
neznam jeli ovo ,,dvosmisleno,, pozivanje....ali evo šta ja vidim ..Zoom088 je napisao/la:Vidim ima novi član na forumu SPASIOC. Dobro je upućen u dešavanja očigledno pa bi bilo lijepo da piše malo više na ovoj temi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.