FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad protiv Zvijezde bih izveo jedan izmijesan sastav.
Bandovic
Kalasi(Džemo)-Mitrevski-Dupovac-Protic
Kostic(Kovacevic)-Cimirot
Todorovic-Bilbija-Duljevic
Krste
Zadovoljan bilo kakvom pobjedom , samo da pocnemo sezonu kako treba.
Bandovic
Kalasi(Džemo)-Mitrevski-Dupovac-Protic
Kostic(Kovacevic)-Cimirot
Todorovic-Bilbija-Duljevic
Krste
Zadovoljan bilo kakvom pobjedom , samo da pocnemo sezonu kako treba.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Jel se Todorović oporavio?
Trenirao je danas s rezervamaSiouxLukavac je napisao/la:Jel se Todorović oporavio?

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
veze ti nemaš, znaš li ti šta znači igrati vise od 60-70 minuta presing po cijelom terenu? pa to ne moze ni krema evropskog fudbala a ne Sarajevo...
Taktika sarajeva je bila da do poluvremena povede uprvo ovom igrom ali je bandovic napravio SRANJE.... onda smo se morali jos vise istrositi da bi okrenuli rezultat, tako smo mogli do 6o i neke i tu je prestao presing i pcoeli smo igrati poziciono, sto ne znaci da smo bez snage ostali, vise su igraci pali psihički nego fizički, imas video Dupovca pogledaj čovjek je sve objasnio, ova ekipa je PRESPREMNA! nasravno osim berberovica, kallasia koji su se kasnije prikljucili... vidjet ces kad pocne prvenstvo
Druga stvar je sto nakon 15-20 minuta dobre igre primis gol nakon greske (opet) cimirota i opet jovo na novo... a s druge strane imas ekipu koja zna cuvati loptu, koja zna se psotavitikad ima prednost....
osipam se od ovakvih komentara koji smatra da slaba igra zadnjih 20 minuta MORA biti razlog slabe fiizicke srpeme a ne razmislja o desavanjima u prvih 60-70minuta...
Primjer imas u ligama petice gdje igraci znaju popadati u 80-toj minuti da ne mogu hodati jer se preforsiraju. Sinoc je dzeno napravio OGROMAN propust sa izmjenama oko 60-te minute
radovac-kovacevic ili kostic
bilbija-duljevic (10 min ranije)
puzigaca - protic oko 70-te, garantujem da nam nebi dali gol, nema sanse! NEISKUSTVO![/quote]
Nek sam i ovo čuo da neko za našu neku ekipu kaže da je "PRESPREMNA". Još kad bi ti bio u stanju objasniti šta znači PRESPREMNA. To što ti neko prepusti posjed prvo poluvrijeme ne znači da si ga izdominirao. To je stvar taktike i viđenja utakmice od strane trenera, Igrači Atromitosa su zadnjih 20 minuta bili bliži i brži svakoj lopti, a to ti je znak da ekipa nije spremna za 90 minuta, naravno Evropske utakmice. Drugo je naša liga gdje se možeš dobar dio utakmice šetkat terenom,a protivnik nije u stanju da te kazni. U svakom slučaju lijepo je vidjeti da se neka naša ekipa koliko toliko može nositi u Evropskim utakmicama, al je to još daleko od iskoraka u Evropi zato se ne treba zanositi i imati velika očekivanja.
Taktika sarajeva je bila da do poluvremena povede uprvo ovom igrom ali je bandovic napravio SRANJE.... onda smo se morali jos vise istrositi da bi okrenuli rezultat, tako smo mogli do 6o i neke i tu je prestao presing i pcoeli smo igrati poziciono, sto ne znaci da smo bez snage ostali, vise su igraci pali psihički nego fizički, imas video Dupovca pogledaj čovjek je sve objasnio, ova ekipa je PRESPREMNA! nasravno osim berberovica, kallasia koji su se kasnije prikljucili... vidjet ces kad pocne prvenstvo

Druga stvar je sto nakon 15-20 minuta dobre igre primis gol nakon greske (opet) cimirota i opet jovo na novo... a s druge strane imas ekipu koja zna cuvati loptu, koja zna se psotavitikad ima prednost....
osipam se od ovakvih komentara koji smatra da slaba igra zadnjih 20 minuta MORA biti razlog slabe fiizicke srpeme a ne razmislja o desavanjima u prvih 60-70minuta...
Primjer imas u ligama petice gdje igraci znaju popadati u 80-toj minuti da ne mogu hodati jer se preforsiraju. Sinoc je dzeno napravio OGROMAN propust sa izmjenama oko 60-te minute
radovac-kovacevic ili kostic
bilbija-duljevic (10 min ranije)
puzigaca - protic oko 70-te, garantujem da nam nebi dali gol, nema sanse! NEISKUSTVO![/quote]
Nek sam i ovo čuo da neko za našu neku ekipu kaže da je "PRESPREMNA". Još kad bi ti bio u stanju objasniti šta znači PRESPREMNA. To što ti neko prepusti posjed prvo poluvrijeme ne znači da si ga izdominirao. To je stvar taktike i viđenja utakmice od strane trenera, Igrači Atromitosa su zadnjih 20 minuta bili bliži i brži svakoj lopti, a to ti je znak da ekipa nije spremna za 90 minuta, naravno Evropske utakmice. Drugo je naša liga gdje se možeš dobar dio utakmice šetkat terenom,a protivnik nije u stanju da te kazni. U svakom slučaju lijepo je vidjeti da se neka naša ekipa koliko toliko može nositi u Evropskim utakmicama, al je to još daleko od iskoraka u Evropi zato se ne treba zanositi i imati velika očekivanja.
kad vam ramo/ibrakovic tako kaze onda je tako, prespremna ekipa i osvojit ce duplu!
ne obazirite se na ove pljuvace ovo je dosta dobro bilo. nekad bi u ovakvim utakmicama padali pred kraj i prilimi po 3 gola. ocigledno da ljudima nije jasno da uspijeh ne dolazi preko noci nego je potreban jedan duzi period i pametan rad sa dosta planiranja da se napravi stabilan klub. za mene je ovo korak naprijed bio.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
da hoće sunce zasjati, tada bi i emirati bio negdje na izletu ili na romobilu...pa bi manje pričao kretenluke
Mene bi bilo stid da sam navijac drugih klubova, posebno jednog obliznjeg da dodjem ovdje pametovati , pljuvati i nasladjivati se nesto provokatorski znaci ironija do bola.A i to govori samo koliki je to djon obraz haha jadno jadno!A uz to gledali uz zavisnost tekmu sinoc, ali ipak gledali haha.tragikomicno
Odlicno je ovo bilo, samo zavrsnica nam je tanka iskreno.Nije sramota izgubiti od boljeg, na svijetu sve ima bolje od boljeg.Uzeo nas jak, stabilan i veoma iskusan tim iz grcke lige koja je svjetlosnim godinama ispred nas.Nasim momcima nemam sta zamjeriti trazio sam samo da odigraju srcano, borbeno pa sta bude..i nisu razocarali!
A ovi sto dolaze od svoje muke i zbog raspada u svojoj avliji, ispadaju jadnici
kako ne shvate.
Da ne bi isao u raspravu i poredio pojedince s nasim klubom bar sto se tice ove evropske sezone, bolje da se sakriju pod posteljinu sami i razmisle jesu li mentalno zaostali ili sta.
U Atinu rastereceno aBd odigrati kako mozemo, bez pritiska i to je to ako nista oprostiti se mangupski i opet borbeno.

Odlicno je ovo bilo, samo zavrsnica nam je tanka iskreno.Nije sramota izgubiti od boljeg, na svijetu sve ima bolje od boljeg.Uzeo nas jak, stabilan i veoma iskusan tim iz grcke lige koja je svjetlosnim godinama ispred nas.Nasim momcima nemam sta zamjeriti trazio sam samo da odigraju srcano, borbeno pa sta bude..i nisu razocarali!
A ovi sto dolaze od svoje muke i zbog raspada u svojoj avliji, ispadaju jadnici

Da ne bi isao u raspravu i poredio pojedince s nasim klubom bar sto se tice ove evropske sezone, bolje da se sakriju pod posteljinu sami i razmisle jesu li mentalno zaostali ili sta.
U Atinu rastereceno aBd odigrati kako mozemo, bez pritiska i to je to ako nista oprostiti se mangupski i opet borbeno.
- BordoMahala
- Kontakt:
Koliko se ceka izrada godisnje ? Nisam uzimao do sad, samo clansku pa me zanima bili mogla biti gotova do Zvijezde, da ne dajem i tu dzaba pare 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ali sinoc me najvise iznenadio Baric, neprepoznatljiv u odnosu na proslu sezonu 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
E to i mene bolipao je napisao/la:Mene bi bilo stid da sam navijac drugih klubova, posebno jednog obliznjeg da dodjem ovdje pametovati , pljuvati i nasladjivati se nesto provokatorski znaci ironija do bola.A i to govori samo koliki je to djon obraz haha jadno jadno!A uz to gledali uz zavisnost tekmu sinoc, ali ipak gledali haha.tragikomicno![]()

Ti si opet šampion !
Baric je odradio dobro pripreme,odigro dobro prijateljske utakmice.Bolji je od Dzeme,ako ne bude po jaranskoj osnovi Dzemo ce na klupu.
Od najgore pozicije (desnog beka), postade najpopunjenija sa 3 odlicne opcije. Inace treba svima biti jasno da ce i u ligi biti tesko, vecina ekipa ce se braniti na Kosevu. Na strani nisu uslovi pogodni za neku pas igru itd. Ali sada se treba nositi i sa pritiskom favorita. Zvijezda mora pasti u prvom kolu.
- Evolution87
- Kontakt:
Dejo sinoc uradi ono sto se od njega nazalost ocekuje da uradi par puta u sezoni. Klasicni kiks golman,nesto tipa Victor Valdes.
Baric i njegov centarsut

Baric i njegov centarsut

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Barić je profesionalac i mnogi bi klonuli i fizički i psihički da su ih nabili nogom kao njega kad je došao Berberović na njegovo mjesto i tako ga izgurao iz prve postave. Sinoć je odigrao jednu od najboljih utakmica u našem dresu, možda i najbolju. On ima fantastičan ubačaj i prava je šteta trošiti te lopte kad unutra imaš Bilbiju koji nema nikakvih šansi protiv onih jablana ispred njihovog gola.
Stojčev nije napravio skoro ništa osim onih trzavica na sredini terena. Imao je finu priliku kad je šutirao iskosa, ali to je bilo neprecizno kao i protiv onih Norvežana na Koševu; tad je šutirao dva-tri puta na isti način.
Zadovoljan sam jer smo imali trenutaka kad smo ih itekako napadali i dobro je pa smo imali snage toliko trčati, a u tom segmentu bi mnoge naše ekipe pale - što smo vidjeli u ovim pretkolima LP i EL.
Puzigaćin gol nisam baš dobro vidio te sam mislio da je 100% njegov, tj. da nijedan njihov igrač nije dirao loptu i sl. Maloprije sam vidio da to nije baš tako. Šteta je što nije iskoristio onu priliku kad je dao sebi predug for - šansa je bila dobra i imali smo dobru priliku.
Oni su, umnogome, odigrali pametnu utakmicu. Tatos im je paklen igrač, kao i onaj koji igra na sredini terena (imao je narandžaste kopačke). Mislim da se klupko dovoljno odmotalo i da se vidi ko ide dalje, a ko ne jer mi je nerealno očekivati da tamo možemo napraviti neko čudo. Šteta je samo što nismo sačuvali ono 1:1.
Stojčev nije napravio skoro ništa osim onih trzavica na sredini terena. Imao je finu priliku kad je šutirao iskosa, ali to je bilo neprecizno kao i protiv onih Norvežana na Koševu; tad je šutirao dva-tri puta na isti način.
Zadovoljan sam jer smo imali trenutaka kad smo ih itekako napadali i dobro je pa smo imali snage toliko trčati, a u tom segmentu bi mnoge naše ekipe pale - što smo vidjeli u ovim pretkolima LP i EL.
Puzigaćin gol nisam baš dobro vidio te sam mislio da je 100% njegov, tj. da nijedan njihov igrač nije dirao loptu i sl. Maloprije sam vidio da to nije baš tako. Šteta je što nije iskoristio onu priliku kad je dao sebi predug for - šansa je bila dobra i imali smo dobru priliku.
Oni su, umnogome, odigrali pametnu utakmicu. Tatos im je paklen igrač, kao i onaj koji igra na sredini terena (imao je narandžaste kopačke). Mislim da se klupko dovoljno odmotalo i da se vidi ko ide dalje, a ko ne jer mi je nerealno očekivati da tamo možemo napraviti neko čudo. Šteta je samo što nismo sačuvali ono 1:1.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bilbija na klupu umjesto njega Duljevic a Velkoski koji se iz utakmice u utakmicu gusi na krilu mora igrati spica.
Ti si opet šampion !
Zapamtite ! Sarajevo prolazi raspale grke !!!!!!!! 

-
- Kontakt:
gori ste vi sto nasiljedate na te provokacije,manite se njih,ljud vam zavide na svemu,svi su cekali sinoc poraz da bi vam se rugali,...nazalost takav je nas narod i mentalitet,,,zalosno...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Sve receno!Dusmanluk veliki, ali gore mi je kad dodju fol strucnjaci svi znaci ne bih da nabrajam jer je ovo tiranija uvrijedit ce se pojedinci i bice sankcija.Totalitarizam vlada..crvenobijeli je napisao/la:gori ste vi sto nasiljedate na te provokacije,manite se njih,ljud vam zavide na svemu,svi su cekali sinoc poraz da bi vam se rugali,...nazalost takav je nas narod i mentalitet,,,zalosno...
Reci bolan iskreno i prije tekme dabogda se raspali ovo ono, a on dodje fol sretno a ko da ga gledam kuci skace kad je Sarajevo primilo gol.Laznjaci pateticni a ima vas.
Ne obazirati se vise na njih jer pravilo foruma tzv pravilo ne vrijedi za sve isto..
S nekim promjenama kao sto je receno, protiv Zvijezde odigrati uzeti 3 boda, pa u Atini odigrati slicno kao sinoc.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, JavierBosnia, Lecler, MaroonWhite1946, napoleon72, sekac, THEC, zagorski i 54 gosta.