Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Gostpodar svijetova Luka Modric samo pokusava biti skroman on jedino sam sebi moze biti fan i uzor.
Istinu zboriš.Rasputin je napisao/la:Gostpodar svijetova Luka Modric samo pokusava biti skroman on jedino sam sebi moze biti fan i uzor.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Peroooo dovedi novog profesora

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
El Confidencial, pise da je pero putovao u esade da prica s ikerom i diegom
Znaci diego nas napusta 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
steta sumnjam da je se iko vise trudio i cijenio sto igra za kraljevski klub od njega, pokusavao je da ostane ne zbog para nego se vidjelo za zivi svoj san ali s dolaskom keylora neko mora ispast ja sam htio da bude iker jer iz razloga sto bi bilo steta da bude ponovo kao prosle i predprosle godine a pored keylora ne moze bit u prvoj a kad bi diego ostao, njemu dat kup i po koju utakmici u la ligi a keylora za 70-80% utakmica.mandraX je napisao/la:http://www.marca.com/2014/08/01/en/foot ... 45940.html
Iker brani u superkupu, Diego nas napusta u ponedjeljak.
Veliki madridista, sve nabolje u nastavku karijere.
Veliki madridista, sve nabolje u nastavku karijere.
Sad ce iker da bude u zivotnoj formi ,u inat hejterima ,navasa nece ni kupovi zapasti 

Kad Carlo vidi kakva je Keylor masina, preko noci ce zaboravit da je Diego nekad branio za Real, a Iker komotno moze vec sada poceti zagrijavati klupu na Bernabeu.
Iker je nju vec zagrijao dobro ,nije se jos ohladila 

-
- Kontakt:
Vozdra braco madristi,ja sam nov ovdje na forumu,i zelim da se prikljucim...najvjernijoj grupi nsvijaca na svijetu!!
REAL MADRID U SRCU I DUSI ZAUVIJEK.
REAL MADRID U SRCU I DUSI ZAUVIJEK.
dobrodosao 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Glavno da volis eleganciju Karima velicanstvenog.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
Nego sto je s Falcao...ima li sanse da njega potpisemo?
Ako bi uspjeli njega dovesti..pa to bio bio atomski napad..sa Ronaldo....Bel...Rodriguez...Falcao!!
Ako bi uspjeli njega dovesti..pa to bio bio atomski napad..sa Ronaldo....Bel...Rodriguez...Falcao!!
nista od toga bar se nadam (kao i velika vecina na forumujamesrodriguez je napisao/la:Nego sto je s Falcao...ima li sanse da njega potpisemo?

dolazi jos navas a odlaze lopez i dimaria i valjda je to to

Ne znam sta se bunite toliko oko golmana? Iker je legenda kluba i u top3 legende sigurno koji su igrali u 21.stoljecu za real madrid. Tako da ne mozes to tek tako odbacit. Dovede je keylor, i ako bude bolji puno nek lik brani sve utakmice ako treba. Taman i da je u rangu dejana bandovica sad iker je zasluzio makar bit drugi golman. A na kraju krajeva ne moze mi rec da ce iko imat boljeg drugog golmana od reala, a kakvi sve brane po kupovima ne znam sto iker ne bi mogo makar to. Pa kad su adanu davali da brani kupove (i prije nego je iker pao u krizu) ne znam zasto ne bi mogo on.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nije iskljuceno, sve zavisi od Monaco-a i od povrede a mozda i carlo bude pokusao sa iskom kao laznom devetkom, tu leze moje nade da ce onaj panj od benzeme zavrsiti na klupu.jamesrodriguez je napisao/la:Nego sto je s Falcao...ima li sanse da njega potpisemo?
@DeeWa stvar je sto je Keylor puno mladji od Ikera a uz to je strasan golman a gdje ces Ikera drzati na klupu, to je isto kao da zidana, ronalda ili koga vec drzis na klupi kao zamjenu kad vise nisu na nivou bolje otic negdje gdje ces biti u prvoj postavi, tako to ne radi.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Glupo ovo s golmanima,navas je ocigledno doveden da bude prvi golman,dakle pisanje po ikeru se nastavlja ,ovaj put direktno od strane pere,bolje za njega u tom slucaju da je otisao bilo gdje i bio prvi golman. S druge strane ukoliko se nekim slucajem desi da iker bude prvi golman,onda je to pisanje po diegu koji je na kraju ispao veci madridista od ikera. Sasvim nepotreban transfer na poziciju na kojoj je bilo najmanje problema. Nadam se da navasa bar navijaci postediti zvizdanja na predstavljanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.