Sto se tice ove nase utakmice od sinoc mislim ja iskreno nemam sta zamjeriti ekipi,jednostavno moramo svatiti da jos nismo u tom rangu da mozemo dalje ici u evropi. Moramo imati strpljenja u izgradnji ove ekipe rezultat se u evropi ne pravi za jednu godinu to je ipak rad na malo duze staze.Klub tek staje na noge finansijski tako da aBd u narednim godinamau ciljana pojacanja moze ocekivati iskorak.
Meni je licno bitnija liga i kup po meni su to nase realna mjerila. Ne smijemo se zavaravati i govoriti da cemo se prosetati ligom taj pocijenjivacki stav nas je i ranijih godina dosta puta kostao a i privlaci veliku mrznju ostalih prema nasem klubu. Realno je da imamo najbolje uslove da ove godine osvojimo obje titule,ALI to treba i na terenu pokazati.
Isto tako ova pojacanja sto smo doveli moramo se sloziti da to jesu pojacanja za nase lige,ali za evrope uz jednog napadaca kao Bilbija ne mozemo daleko. Isto tako nije mi jasno da nikako nema Kostica,Mitrevskog,Protica Kalasija malo mi to nekako cudno. Isto tako mi nije jasno zasto Bilbija igra kad realno ne pruza ono sto bi treba da pruza. Ima trener koji odlucuje i on ce odgovarati za uspjeh ili ne uspjeh.
Dosta je bitno krenuti u prvenstvo sa pobjedom nadam se da ce igraci ozbiljno svatiti nasu ligu i krenuti od prvog kola ciljano na titulu i kup pa sta dragi Bog da na kraju