FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

xbox
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xbox » 01 avg 2014, 09:59

Pozdrav braco Pitari,dugo pratim ovaj forum skoro godina i eto nakanih se da se prijavim.

Sto se tice ove nase utakmice od sinoc mislim ja iskreno nemam sta zamjeriti ekipi,jednostavno moramo svatiti da jos nismo u tom rangu da mozemo dalje ici u evropi. Moramo imati strpljenja u izgradnji ove ekipe rezultat se u evropi ne pravi za jednu godinu to je ipak rad na malo duze staze.Klub tek staje na noge finansijski tako da aBd u narednim godinamau ciljana pojacanja moze ocekivati iskorak.

Meni je licno bitnija liga i kup po meni su to nase realna mjerila. Ne smijemo se zavaravati i govoriti da cemo se prosetati ligom taj pocijenjivacki stav nas je i ranijih godina dosta puta kostao a i privlaci veliku mrznju ostalih prema nasem klubu. Realno je da imamo najbolje uslove da ove godine osvojimo obje titule,ALI to treba i na terenu pokazati.

Isto tako ova pojacanja sto smo doveli moramo se sloziti da to jesu pojacanja za nase lige,ali za evrope uz jednog napadaca kao Bilbija ne mozemo daleko. Isto tako nije mi jasno da nikako nema Kostica,Mitrevskog,Protica Kalasija malo mi to nekako cudno. Isto tako mi nije jasno zasto Bilbija igra kad realno ne pruza ono sto bi treba da pruza. Ima trener koji odlucuje i on ce odgovarati za uspjeh ili ne uspjeh.

Dosta je bitno krenuti u prvenstvo sa pobjedom nadam se da ce igraci ozbiljno svatiti nasu ligu i krenuti od prvog kola ciljano na titulu i kup pa sta dragi Bog da na kraju ;)
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 01 avg 2014, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 01 avg 2014, 10:00

Hebat ga sad. Ekipa je cijelu poluseznu i ovo ljeto uigravana za ovaj sistem (slican onom koji igra reprezentacija, samo nekad s jednim, nekad s dva def. vezna) a svi dobri napadaci su vec nasli ekipe, tako da...Da se moglo (i jos mze) u Evropi, moglo je, ali eto, nisu nam to bili primarni ciljevi. Valjda s ovim zujanjem cijele ekipe oko protivnickog gola uspijemo uzeti ovo smece od Premijer lige.

asko75

Post Postao/la asko75 » 01 avg 2014, 10:02

Uživao sam gledajući sinoćnju utakmicu baš uz pivo, vidjelo se da je zrelija i bolja ekipa Atromitosa još pored onakve atmosfere i navijača treba biti objektivan, u smislu da su imali ljudi pored glova još par zrelih i izrađenih prilika, i to je to što se tiče evrope dole će isto biti šamaranje nemamo mi ekipe za evrope, i zalud je davat tolike plate i pare i igračima, jedino će biti žalosno što ćete i duljevića kao igrača upropastiti na dobrom ste putu, nagomilali ste igrača bez veze, a nisu u kvaliteti velike razlike, eto toliko od mene kao neutralnog gledaoca.

Jedino mi je krivo kad već imate ovako jaku i skupu ekipu što ne igrate malo otvorenije primjer 4-4-2 sa 2 špica ne sa dva defanzivna vezna čemu to još ponaročito u našoj ligi, pa vi imate ekipu da igrate 4-3-3 komotno jer sam čitao i slušao izjave ono Abrakovića sportskog direktora.

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 01 avg 2014, 10:10

asko75 je napisao/la:Uživao sam gledajući sinoćnju utakmicu baš uz pivo, vidjelo se da je zrelija i bolja ekipa Atromitosa još pored onakve atmosfere i navijača treba biti objektivan, u smislu da su imali ljudi pored glova još par zrelih i izrađenih prilika, i to je to što se tiče evrope dole će isto biti šamaranje nemamo mi ekipe za evrope, i zalud je davat tolike plate i pare i igračima, jedino će biti žalosno što ćete i duljevića kao igrača upropastiti na dobrom ste putu, nagomilali ste igrača bez veze, a nisu u kvaliteti velike razlike, eto toliko od mene kao neutralnog gledaoca.

Jedino mi je krivo kad već imate ovako jaku i skupu ekipu što ne igrate malo otvorenije primjer 4-4-2 sa 2 špica ne sa dva defanzivna vezna čemu to još ponaročito u našoj ligi, pa vi imate ekipu da igrate 4-3-3 komotno jer sam čitao i slušao izjave ono Abrakovića sportskog direktora.
Nek je tvoj prvi post na ovom forumu posvecen savjetu kako treba a kako ne i sta ti je jedino krivo. Lijepo od tebe.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 avg 2014, 10:10

slika

preskupo, al' et'...
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 avg 2014, 10:26

asko75 je napisao/la:Uživao sam gledajući sinoćnju utakmicu baš uz pivo, vidjelo se da je zrelija i bolja ekipa Atromitosa još pored onakve atmosfere i navijača treba biti objektivan, u smislu da su imali ljudi pored glova još par zrelih i izrađenih prilika, i to je to što se tiče evrope dole će isto biti šamaranje nemamo mi ekipe za evrope, i zalud je davat tolike plate i pare i igračima, jedino će biti žalosno što ćete i duljevića kao igrača upropastiti na dobrom ste putu, nagomilali ste igrača bez veze, a nisu u kvaliteti velike razlike, eto toliko od mene kao neutralnog gledaoca.

Pa gdje ces otvorenije Bilboja,Velkoski,Okic,Stojcev.Po potrebi se bokovi ubacuju u napad.!
Sto se tice Duljevica pored Evrope,ima tu jos prvenstvo,kup.Svi ce dobiti priliku,evo vec sad protiv Zvijezde.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 01 avg 2014, 10:36

pa kad bi igrali malo otvorenije sinoc bi im slozili 4 komada. nije to kad imas bruku igraca pa igraj otvoren, nego moras imati kvaliteta

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 avg 2014, 10:38

Što nasi i vasi znaju zeznut za ovim cijenama :roll:
Željeznicar za život cijeli !

asko75

Post Postao/la asko75 » 01 avg 2014, 10:43

Ja sam zato da se igra napadački, a oni su igrali sa 2 defanzivna vezna igrača, puno nervozni takođe kontaju ko naša liga nije to momci naša liga nego evropa nema pritisaka, još je onaj direktor Abraković kako već rekao da su sigurni u pobjedu šta je on gledo i kako meni nije jasno, ja sam očekivao da će im sarajevo 4 komada uvalit, ali u drugom poluvremenu ništa nsam vidio nažalost pa sam morao saljevat rakiju brlju da se smirim, koliko je bilo priče na Face tv i svega i hvale i marketinga nekad napadnog ja sam kontao da će ih sarajevo pojest u mene stari sve psuje kakvi naši igrači ma iznervirao se katastrofa.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 avg 2014, 10:47

Tebe Bgm još ta rakija drži

Tako je Emirati oni su dosli ovdje onako bezze, oni us mogli i 5 da zabiju samo im se nesto nije dalo... valjda im mrsko bilo, nisu crnogorci, al su blizu jedni drugima.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 avg 2014, 10:48

Komsije, vi nemate rješenje za bunker... Moze se reci mnogo toga, ali ne bih sad

Svi oni koji vam se zatvore će praviti probleme, s druge strane, rasturit će te one koji se nadigravaju.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 avg 2014, 10:49

Nije sramota izgubiti od jace ekipe i pri tom pruziti odlicnu partiju i biti bolji protivnik 70 minuta.
Sramota je ispadanje od Zete,Kukesija ali ovo sa Atromitosom uopste nije sramota.
1946

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 01 avg 2014, 11:03

rammstein je napisao/la:Tebe Bgm još ta rakija drži

Tako je Emirati oni su dosli ovdje onako bezze, oni us mogli i 5 da zabiju samo im se nesto nije dalo... valjda im mrsko bilo, nisu crnogorci, al su blizu jedni drugima.
oni su dosli pobjedu i ostvarilinje. samo su mogli dati jos par golova ono kroz pisu i zahebancija u sesnest kad gura umjesto da ga zabije. nisu previse ozbiljno shvatili kraj meca. u grckoj ce sigurno biti par komada vise..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 avg 2014, 11:05

Sarajevo je igralo cak i bolje od treceplasirane ekipe Grcke lige do neke 60. minute i tad je vec poceo pad, i fizicki a i iskustvo je presudilo koje je uveliko na strani Atromitosa, meni nije jasno kako ne kontate da oni svaki vikend igraju sa ekipama poput Olimpijakosa,Paoka,Panate, Arisa, i slicnih dok Sarajevo osim derbija koji donosi veliki naboj i pritisak i jos mozda tekmi sa Sirokim i Zrinjskim ostatak prvenstva igra protiv ekipa kao Zvijezda,Radnik Vitez i slicni i logicno je onda da padnu i da se pogube bas zbog nedostatka jakih utakmica i taman za toliko je Atromitos bolji od Sarajeva i zasluzeno ide kuci sa pobjedom
Pyro is not a crime !

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 avg 2014, 11:18

vatreni je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Sa ovom.ekipom naš klub će izdominirati našu ligu. Kada se možemo nositi sa 3ekipom iz Grčkog prvenstva .....tako da prva žrtva će biti Zvijezda sa 3-4 kom. Za evropu i prolazak u play off, treba nam nešto više. Konkretno, treba ju nam 3 igrača.
Koja prepotencija i samouvjerenost.Objektivno za našu ligu imate lijepu ekipicu.Ipak mislim da će vam baš biti veći problem utakmice sa ekipama koje smatrate žrtvama za trpanje golova.Polahko,nije niko za podcijenit kao sto nije niko ni za poseban respekt. ;)

Ne znam za koga navijas jer po nicku to je neka cro ekipa a posto si na BiH forumu da ti kazem tj da te pitam ..skim su tvoji puleni sinoc igrali (mislim na ekipu iz BiH koja ti je bliska srcu) ?????
Drugo , te iste zrtve ces vec u nedelju vidjeti sa koliko komada ce otici kuci..a mozda izadjemo na teren i sa 2 ekipom , da se ovi od sinoc malo odmore. Sve u svemu uzivaj i gledaj nas i dalje na TV-u... ;) ;)

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 avg 2014, 11:20

SarajlijaTM je napisao/la:Komsije, vi nemate rješenje za bunker... Moze se reci mnogo toga, ali ne bih sad

Svi oni koji vam se zatvore će praviti probleme, s druge strane, rasturit će te one koji se nadigravaju.
eto vam recepta za derbi..i izvucete NULU ;) ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 avg 2014, 11:23

CENTARFOR :pray:
Samo Sarajevo

plavonebo
Kontakt:

Post Postao/la plavonebo » 01 avg 2014, 11:27

Ma realno Grci su puno bolja ekipa i malo je falilo da ne bude 3 razlike. Nisu mi samo jasni ovi što i dalje pišu da je Sarajevo bilo bolje, da če ih razvaliti u Grčkoj, da če prekucati Premijer ligu. Pa zar ne vide da je svake godine ista priča a stvarnost je drugačija.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 avg 2014, 11:33

Danci gledali sinoc Dupovca.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 avg 2014, 11:35

[quote="plavonebo"]Ma realno Grci su puno bolja ekipa i malo je falilo da ne bude 3 razlike. Nisu mi samo jasni ovi što i dalje pišu da je Sarajevo bilo bolje, da če ih razvaliti u Grčkoj, da če prekucati Premijer ligu. Pa zar ne vide da je svake godine ista priča a stvarnost je drugačija.[/quote

Brzo ce Premijer liga,brzo ce se sve znati,ja sam nesto ubjedjen do 13 kola. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, miguelramos, ubipara i 26 gostiju.