Automobili, motori...

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Vozim...

Dizel
84
60%
Benzin
29
21%
Plin
4
3%
Hibrid
1
1%
Elektro vozilo
1
1%
ništa ne vozim :(
20
14%

Ukupno glasova: 139

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Automobili, motori...

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 jul 2014, 19:30

Imam vozacku od februara 2010. Nikad nisam dobio kaznu, nikad me nije zaustavila policija , nisam se nikad sudario hvala Bogu :mrgreen:

Ne treba nikad pretjerivat, bolje je kad hoces sa drustvom da pijes vratiti se taxijem. Jest da ovako mozes ispasti frajer pred curama, pokupiti ili razvesti kuci ali kada ti kao meni poginu pred ocima 2 jarana onda se malo opametis. Znaci nije vrijedno :thumbup:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 jul 2014, 19:34

[youtube][/youtube]

:ljepota:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 31 jul 2014, 20:41

A nije to u gradu,to je neko naselje,pored je cesta,al oni opet pikaju to naseljem,i pustili me uz opomenu,kao zato sto sam tek jucer dobio vozacku..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 31 jul 2014, 21:26

ja je imam evo vec 8 godina hvala bogu, doduse imao sam oko 5 saobracajni nesreca. prva mi je bila i najgora. sva sreca pa smo svi prezivili, najvise mi je kasnije bilo krivo. jer smo u auti bili ja i djevojka i drug sa svojom curom. mogli smo svi izginuti ali eto. od tada rijetko kada pijan vozim ( mada zna se desiti opet) ali jos jednom kazem hvala bogu pa nikome nista nije ozbiljno bilo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jul 2014, 21:32

Kevin je napisao/la:
marcelo12 je napisao/la:Hvala. To me je bas interesovalo. Pozz
samo znam da mi je jedan mehaničar rekao: Da nema ovih francuza, posla ne bih imao...

ali u biti sve ti ovisi od auta do auta..možeš nekad uložiti više u vw nwgo u peugot ali činjenica je da se teže dolazi do dijelova za peugot..nedavno je kolega imao problem neki sa peugotom, morao je dijelove iz zg čekat :thumbdown:
nemoj izjednacavati Reno i Pezoa. Pa jeftinije odrzavati jednog X5 nego Lagunu 2001 :oops:

prijatelju inace radim u prodavnici autodijelova kojoa pokriva i Njemacka, Francuska, Talijanska auta...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jul 2014, 21:36

O svojim dozivljajima i udesima bi mogao knjigu napisati , cak sam i na momacko vece slupao Forda Focusa RS ( a tako smo zeljeli ja i supruga da sa njim dodem po nju) :mrgreen:

Netko je spominjao Alfu 159 :urnebes: care ni u snu , one sa 1.9motorima su kvarljive samo tako a i standarni potrosaci ulja, dok one malo jace 2.4 motori trose da ti oci ispadnu :o a imaju samo 150ks!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 31 jul 2014, 21:42

Auu a ja se bas zaljubio i 159, gledao sam neki motor sto su poslije ubacivali da je prosjecna potrosnja 5 i nesto bar na wikip. pise tako... Al s tom inf mi srusi snove xd

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jul 2014, 21:58

R32 je napisao/la:Auu a ja se bas zaljubio i 159, gledao sam neki motor sto su poslije ubacivali da je prosjecna potrosnja 5 i nesto bar na wikip. pise tako... Al s tom inf mi srusi snove xd

Izgled im je dobar , pogotovo za mlade ali samo ako imas dubok dzep! Moj radni i najbolji drug je zaljubljenik Alfe imao je sigurno 5 ili 6 od onih stari 157, pa sad ima tu 2.4 motor 2008 god! Nekad me zna po cijeli dan ispametiti sa pricom tako da znam skoro sve :yawn:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 31 jul 2014, 23:13

E jbg, znao sam da treba ulagati al toliko. :D. Zna li neko koliko kosta optika od golfa 4 r 32, karambolke i sa strane sto ide.

Mia San Mia

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 jul 2014, 23:17

tuzlak1987 je napisao/la:Imam vozacku od februara 2010. Nikad nisam dobio kaznu, nikad me nije zaustavila policija , nisam se nikad sudario hvala Bogu :mrgreen:

Ne treba nikad pretjerivat, bolje je kad hoces sa drustvom da pijes vratiti se taxijem. Jest da ovako mozes ispasti frajer pred curama, pokupiti ili razvesti kuci ali kada ti kao meni poginu pred ocima 2 jarana onda se malo opametis. Znaci nije vrijedno :thumbup:
Yebo mater ovo mi zvuči nevjerovatno, da imaš vozačku 4 godine i da te prašinari nisu nikad zaustavili...Kako to kralju? :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 31 jul 2014, 23:22

alacious je napisao/la:Imam vozacku od jucer,mal je danas ne izgubi,120 na sat isao kroz naseljeno :O
Tebi treba oduzet vozacku dozivotno,ubico :mrgreen:
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 31 jul 2014, 23:26

Ne mogu da shvatim ljude koji po gradu voze "divljački". Gasanje, kočenje, muzika(turbofolk -__-), spušteni prozori i ko smo ti mi ovo ono. Bagro jedna retardirana. Moraš se čuvat divljaka u autima k'o snejperista u ratu **** te život. :damn: Sine ako ti se **** sa autom, bujrum auto put pa idi 300 na sat i rastavi se u atome i molekule. :damn:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jul 2014, 23:53

hajde sto ce sebe ubiti, nego ce neko ni kriv ni duzan poginuti. Tako je moj dedo poginuo jos kao mlad covjek. U Sarajevu se uvijek vozilo tako :| Jos kad se ono prilijepi na 20 cm. Dodje mi da kupim Yugu da se takvim levatima namjerno postavljam i da im kocim :problem:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 31 jul 2014, 23:55

Ja prvi volim jaku muziku i da bas udara, ali rijetko turbofolk. Ali vecinom kad naidjem negdje pored stanice ili gradu obicno smanjim, nekako me stid proci s pojacanom, iako nisu cajke i nije previse jako. A i prozore vecinom zatvorim tako, iako.mi je cejf, al ne radi ljudi vec radii sebe. A i znam kako je kad neko ide i bas gdje ima raje odvrne i sl.

Mia San Mia

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 31 jul 2014, 23:58

Imam par rođaka, ovaj jedan kaže glava mu viri na zadnjem sjedištu na prozoru, muzika je Sinan i koji put ga zagasa. I on frajer. Ali eto prolazi kod nekih djevojaka. :D
Tako blizu, a tako daleko.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 01 avg 2014, 00:10

Civa je napisao/la:Imam par rođaka, ovaj jedan kaže glava mu viri na zadnjem sjedištu na prozoru, muzika je Sinan i koji put ga zagasa. I on frajer. Ali eto prolazi kod nekih djevojaka. :D
Hahah sjeti se srednje skole, taj trenutak nikad necu zaboravit. Dolazi lik po curu sa mnom u razredu bila. Opel kadet onaj produzeni il nesto tako, on je u poluraspad stanju, nema 5cm kvadratnih na njemu da je lim ok. U koroziji citav, prozori spusteni a pojacano, i ono krci ruzno a Cana pjeva to ubi, gore neg na koridi. A ona stoji i govori "hejj kraljaaa, dzamijoo" samo je sve vise na o, taj naglasak. Njenoj sreci i ponosu nije bilo kraja :D

Mia San Mia

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 avg 2014, 00:36

Pogresno ste me shvatili,to nije bilo u gradu,Boze sacuvaj vec negdje gdje nema ljudi nikako,naselje je pored i nikog nema na cesti nikad.

U gradu vozim 40 najvise.

A sto se tice te muzike i tog divljanja po ulicama,nema mi mrze stvari >.<

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 01 avg 2014, 09:50

vrebac86 je napisao/la:O svojim dozivljajima i udesima bi mogao knjigu napisati , cak sam i na momacko vece slupao Forda Focusa RS ( a tako smo zeljeli ja i supruga da sa njim dodem po nju) :mrgreen:

Netko je spominjao Alfu 159 :urnebes: care ni u snu , one sa 1.9motorima su kvarljive samo tako a i standarni potrosaci ulja, dok one malo jace 2.4 motori trose da ti oci ispadnu :o a imaju samo 150ks!
Pa dobro, ima problema istina, ali Izdrzljivi su to motori, JTD je medju najboljim dizelasima na svijetu, narocito ovi noviji, nek cilja najmanje 2009. (a bolje 2010. i 2011.) godiste i trebalo bi biti OK, ima tu dosta individualnih slucajeva. Ulje ti trosi i BMW, jednostavno su to takva vozila, a tako ih ljudi i voze. Veci je problem Alfi elektronika, podvozje i sl., a neces bas imati takvih problema sa motorima ako je novije generacije. Pa imas 2.0 JTDm motora sa 170 ks, ne znam odakle ti ideja da ti 2.4 imaju 150. I btw., taj 2.4 je jedan od najboljih dizelasa na trzistu, cinjenica, to sto trosi, cuj, trosi, ako zelis snagu i sve ostalo, uz to mora ici i povecana potrosnja.
Kako god, motori Alfi nisu problem, kao sto rekoh. Meni je to jednostavno poor man's BMW. Dobro vozilo, ali fali te rafiniranosti, ugladjenosti, voznih karakteristika, ali da je zabavno sportsko vozilo i da izgleda sjajno, to da.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 avg 2014, 10:03

ja znam da sam se jednom zaletio u alfu da je probam, upalio je i razočarao se :thumbdown:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Automobili, motori...

Post Postao/la JoseMourinho » 01 avg 2014, 16:28

Znak ko gdje je i kako se zove nekakav novootvoreni karting klub u Sarajevu?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 303 gosta.