evo ga u Jedinstvu je pa me zanima o kakvom se igracu radi. po svemu sudeci ovo je igracina

Ma za ove nase lige je dobar....samo je pitanje koliko je spreman. Meni se cini da se dobro udebljao. E sad kakav je nisam vidio jos od onda kad je igrao za nas u PL. I tada je imao problem sa kilazom i fizickom spremom.anonymous001 je napisao/la:moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
evo ga u Jedinstvu je pa me zanima o kakvom se igracu radi. po svemu sudeci ovo je igracina
evo ga zabio je gol jucer iz slobodnjaka. po meni veliko je pojacanje Jedinstvu! dobar igrac nema sta... pozzzVastecija_GSE je napisao/la:Ma za ove nase lige je dobar....samo je pitanje koliko je spreman. Meni se cini da se dobro udebljao. E sad kakav je nisam vidio jos od onda kad je igrao za nas u PL. I tada je imao problem sa kilazom i fizickom spremom.anonymous001 je napisao/la:moze li neko iz Prijedora napisati nesto vise o Borislavu Topicu?
Mislim da je dobio 3-4 i da se valjda jedna recunala i u kupu.skelar je napisao/la:Pocelo je prvenstvo . Bod protiv Mladosti ne znam jeli ok ili nije ali ajde za prvu prvenstvenu utakmicu je solidno . Imalo smo igraca vise navodno neko vrijeme pred kraj ali nismo uspjeli realizovati u nasu korist . Valjda ce se to popravljati kako sezona bude odmicala sa boljim ucinkom pred golom protivnika . Koliko Vedo odradjuje utakimca neigranja jeli neko zna ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.