FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 01 avg 2014, 01:13

Kakav je vama Stojčev bio večeras?
Ja ću sutra o ostalim stvarima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2014, 01:16

Krokodil je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Krokodil je napisao/la:Nek' se ponovi Helsingborg - meni dosta. :mrgreen: :zviz:
:? :? ..
Šta ti nije jasno bruda? Tamo zijanili 2:1 ovde dobili 2:1 i prošli na penale.

Zašto da ne dobijemo tamo 2:1 i prodjemo na penale? :eh:
A tooo heheh DaBogda.. :D :D
@hilmo..ja sam bio na istoku i bas sam fino mogao gledati tekmu,ruku na srce veceras je bio bas ispod prosjeka..dosta lopti izgubio..i sto je najgore nekoliiko puta je bas kasnio sa tim nekim zadnjim pasom i gusio nam je igru..bar veceras je to meni tako izgledal...potez viska u svakom kontaktu sa loptom..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 01 avg 2014, 01:18

Drago mi je da se razumijemo. :thumbup:

Kakav vam je bio Ševčenko? Nisam ga nešto pretjerano primjetio na terenu.. :think:

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 avg 2014, 01:19

hilmo je napisao/la:Kakav je vama Stojčev bio večeras?

po meni los.
previse izmislj'o toplu vodu u dosta situacija.
velkoski takodjer.
Dejo :facepalm:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 avg 2014, 01:20

hilmo je napisao/la:Kakav je vama Stojčev bio večeras?

Hilmo nije bio dobar ali ne zaboravi da su uvijek 2-3 igrača bila na njemu znaju Grci odakle najviše prijeti nažalost dobro su nas snimili.
Sarajevo ljubavi moja!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2014, 01:20

Krokodil je napisao/la:Drago mi je da se razumijemo. :thumbup:

Kakav vam je bio Ševčenko? Nisam ga nešto pretjerano primjetio na terenu.. :think:
Ma izgleda da on nije tip za bunkere,vise mu godi kad ima vise prostora..kad nas protivnicka ekipa napada ,nesto poput utakmice u Norveskoj..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 avg 2014, 01:27

prvo pol bilo je extra osim onog kornera nisu nam nista uradili ,u posljednji pola sata smo dosta pali .imamo jos dosta stvari za popraviti al idemo prema naprijed .fino igramo s loptom ali kad izgubimo loptu tu dosta prostora ostavimo protivniku .

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 avg 2014, 01:28

@mma hz

Tebra jel se sad vaš koeficijent smanjio u odnosu na ovogodišnji sa ova dva poraza i jednom pobjedom, odnosno jeste li išta nabili koeficijent radi prolaska pretkola protiv Norvežana?
Grbavica naš je Hram!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 avg 2014, 01:30

[youtube][/youtube] 3 gola Kukesija sve 3 greske Bandovića ništa nije napredovo

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 avg 2014, 01:43

Ma nisu ovi ljudi nikakav bauk,moze se igrat sa njima.
Igraju ljudi tvrdo,ali nista pretjerano dobro.
Kvalitetna ekipa moze izaci vrlo lako na kraj sa njima,ali sad je pitanje jeli sarajevo dovoljno kvalitetno.
Meni ovi grci nista posebno,ovi sto pricaju o dobroj igri sarajeva,ja ne znam sta su oni gledali,jer sarajevo da je igralo dobro ,mislim da nebi izgubilo ako nista drugo.
Ni jedni ni drugi nista posebno,ovi samo iskoristili svoju sansu.
Ono sto treba da brine pitare je to sto presmijesno primsju golove,vrlo lako I iz malog broja sansi.
Sarajevo svima djeluje kao jak tim u nasim okvirima,ali mi se cini da su jos uvijek oni najjaci samo na papiru.
Cim neko smiri stojceva,cim nema cimirota ,uz onakvog bilbiju,I statisticki jako losu odbranu,na vidjelo izlazi puno mana.
Treba se to uigrat jos dobro ,da bi ove mane bile nadomjestene.
Na vasu zalost,niste imsli vremena za to,I ovi su samo uzeli ponudjeno.
Pitanje je I koliko je dobro ovoliko puno mijenjati ekipu iz polusezone u polusezonu,a europske tekme vazda prve u sezoni.
A porazi u oba domaca meca potvrdjuju to da ste vi jos jsko neuigrani I zavisite uglavnom od individuslnog blijeska pojedinca.
Imate ih ali eto nije dovoljno.
Steta za nase timove,sto vazda naivno ispadaju,I prokockaju dobre sanse,za prolaze I promociju nasih timova.
Nekako mi se cini da vazda u grcu igraju svi,samo ponekad neko odigra tekmu zivota,ko npr said onda..
U revansu mozete mozda I nerijeseno,cak I dobit,ali tesko cete proc.tvrdo ovi igraju,na rezultat.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 avg 2014, 01:49

Ma nisu ovi ljudi nikakav bauk,moze se igrat sa njima.
Kvalitetna ekipa moze izaci vrlo lako na kraj sa njima,ali sad je pitanje jeli sarajevo dovoljno kvalitetno.
Meni ovi grci nista posebno,ovi sto pricaju o dobroj igri sarajeva,ja ne znam sta su oni gledali,jer sarajevo da je igralo dobro ,mislim da nebi izgubilo ako nista drugo.
Ono sto treba da brine pitare je to sto presmijesno primsju golove,vrlo lako I iz malog broja sansi.
Sarajevo svima djeluje kao jak tim u nasim okvirima,ali mi se cini da su jos uvijek oni najjaci samo na papiru.
Cim neko smiri stojceva,cim nema cimirota ,uz onakvog bilbiju,I statisticki jako losu odbranu,na vidjelo izlazi puno mana.
Pitanje je I koliko je dobro ovoliko puno mijenjati ekipu iz polusezone u polusezonu,a europske tekme vazda prve u sezoni.
A porazi u oba domaca meca potvrdjuju to da ste vi jos jsko neuigrani I zavisite uglavnom od individuslnog blijeska pojedinca.
Steta za nase timove,sto vazda naivno ispadaju,I prokockaju dobre sanse,za prolaze I promociju nasih timova.
Nekako mi se cini da vazda u grcu igraju svi,samo ponekad neko odigra tekmu zivota,ko npr said onda..
U revansu mozete mozda I nerijeseno,cak I dobit,ali tesko cete proc.tvrdo ovi igraju,na rezultat.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 01 avg 2014, 01:50

Koliko navijaca Sarajeva putuje na revans ?? tamo ne ocekujte nista specijalno jer ce Grka biti nekih 1500-2000 na stadionu za Grcki nogomet sitnica prava oni su vise pozorisna publika osim kad ih bocnes xD

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 avg 2014, 01:59

Šteta za rezultat jer Grci su bili u podređenom položaju gotovo čitav meč. Vjerujem da se u revanšu može do pobjede za prolaz nisu ni oni nešto prekvalitetni. Odličan gol Puzigaće :tokralju:
Navijanje sjevera 90 min nisu stali, desetka :thumbup:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 01 avg 2014, 02:12

slika

:tokralju: :bih:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 avg 2014, 02:16

Nema veze, Grci nisu Bog zna sta ali opet dovoljno kvalitetniji da odu kuci sa pobjedom i vjerovatno prolaze jer da se ne lazemo nemamo mi jos taj kvalitet da mozemo otici takvoj ekipi u goste i sloziti im tricu (nijedan grcki tim to nije mogao prosle sezone) tako da sta je tu je, treba se okrenuti ligi svakako imamo najjacu ekipu za nase uslove i porucio bih navijacima drugih timova da malo manje sude odbrani Sarajeva na osnovu evrope jer i Norvezani i Grci igraju u daleko jacim ligama tako da se svaki kiks skupo placa a ako pogledate proslu sezonu Sarajevo je uz Zrinjski najmanje golova primilo sa istom ovom odbranom sto dokazuje koliko su 'jaki' nasi klubovi kad tako 'losoj' odbrani Sarajeva nmg dati gol ;)
Pyro is not a crime !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 avg 2014, 02:21

Dobro je bilo raja.Nit smo imali iskustva niti kondicije da ih uzmemo a do 60 minute smo dominantniji na terenu bili.Znamo vise fudbala od njih ali ****...skupo smo im kozu prodali.
IDemo dole da jos skuplje prodamo kozu a ako se omakne i prođemo još bolje.

Nema smisla traziti zamjere u pojedincima, svi su poginuli na terenu i to je to.
Cinjenica jest da nam je realizacija losa i da nam treba napadac za ozbiljnije stvari ali u nasoj ligi ne bi trebalo biti problema.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 avg 2014, 02:23

barbarez je napisao/la:Ma nisu ovi ljudi nikakav bauk,moze se igrat sa njima.
Ahahah sta kazes samo na papiru. Sreca pa ste vi bolji od nas igracki i na terenu.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2014, 02:28

Grci nisu Bog zna sta, tralalala

Tim igra onoliko dobro koliko im ti dopustis :roll:

To je Metalurg npr. pokazao u 2. pretkolu gdje su izdominirali Zeljeznicar u gostima, a popusili od Omonie bratsku tricu kuknjava

Prica jos nije zavrsena, ali tesko da ce ista biti novog jer su preiskusna ekipa, a mi se svakako vidimo u ligi, do tada :shh:

Na kraju Lovcen i Metalurg svjetske velesile u rangu Travnika, a Haugesund (koji je svemir za oba tima) te Atromitos, jedan od najboljih klubova dosta dobre grcke lige, obicni amateri :rol:

Ja sam prezadovoljan igrom (kako u pripremama tako i u Europi). Siroki najozbiljniji konkurent za titulu, poslije nas :kafa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 avg 2014, 02:31

Bosniacum Lilium je napisao/la:Grci nisu Bog zna sta, tralalala

Tim igra onoliko dobro koliko im ti dopustis :roll:

To je Metalurg npr. pokazao u 2. pretkolu gdje su izdominirali Zeljeznicar u gostima, a popusili od Omonie bratsku tricu kuknjava

Prica jos nije zavrsena, ali tesko da ce ista biti novog jer su preiskusna ekipa, a mi se svakako vidimo u ligi, do tada :shh:

Na kraju Lovcen i Metalurg svjetske velesile u rangu Travnika, a Haugesund (koji je svemir za oba tima) te Atromitos, jedan od najboljih klubova dosta dobre grcke lige, obicni amateri :rol:

Ja sam prezadovoljan igrom (kako u pripremama tako i u Europi). Siroki najozbiljniji konkurent za titulu, poslije nas :kafa:
Neka su tebi puna usta Željezničara!Uzdravlje!
Grbavica naš je Hram!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 avg 2014, 02:33

Visim po vasoj temi, toliko sam zeljan vas kuknjava

Stalno nam uzurpirate temu s nekim fantazijama, i utjesnim uporedjivanjima. Boli me djon. Tema je FKS :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 115 gostiju.