ma to ti je omalovazavanje i pokusaj umanjivanja nekih stvari... mi da smo imali umjesto radovca nekog iskusnog veznjaka i u napadu drvo umjesto bilbije, mi bi ove pojeli... jbg premlada je ovo ekipa , ne mogu dva momka imati u veznom redu godina zajedno ko onaj grcki jedan...mma_hz je napisao/la:E to mi je najmrze,zato se i covjek treba nekada praviti tupav samo da mu vrati istom mjeromm..rammstein je napisao/la:ok razumijem ja da malo vučeš na stranu, jbg nije jednostavno, ali daj malo realnosti... jeste, mogli su dati gol kad su htjeli, samo im se nije dalo nesto, tako dogovor bio u svlacionici![]()
usput, ekipa koja je sa PANATENAIKOSOM BILA U EGALU dodje na kosevo i nije da se naigrala
svemirci ili ne, oni su bili tu negdje u bod dvaaleksandar_veliki je napisao/la:
Nastavis li krsiti pravila foruma bices odstranjen sa istog. Usput, svemirci gurnuli PAO u LP, a Atromitos u EL. Nisu mogli dati gol kad su htjeli, ali su isto tako bez neke vece panike ostvarili ono zbog cega su dosli. Ponavljam, na nasu veliku zalost. Pogledaj u miru drugo poluvrijeme, pa ces vidjeti kako iskusna ekipa s iskusnim dobrim trenerom igra onoliko koliko joj treba, a mi se napinjemo kao zabe, ali ne ide. Jbt, napises komentar koji se kosi s onim navijackim, odmah si neprijatelj, pakas i sta vec znam...

dalje, drugo polivrijeme oni nama nisu PRISMRDILI, sve dok nije cimirot u nasem sesnestercu nakon AUTA izgubio loptu... zabili ljudi gol, nasim igracima psiha pala jer su imali inicijativu, i bili blizu drugog gola... i onda hladan tus, bez ikakve akcije, kao i prvi gol, ljudi iz NIČEGA ZABIJU GOL... i onda opet smo imalo par polusansi ali noge osdjecene, psiha pala, ja sma odmah rekao da nema sanse da damo drugi gol...
poslije kad smo se otvorili, oni su pravili sanse, jbg ocekivano

ali da su oni se "PROSETALI" , DA SU DOMINIRALI I DALI GOL KAD ONI HOCE, MALO SUTRA