FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
65. minuta. Metalurg jos nema nijedan udarac, sve je jasno o njihovoj kvaliteti
-
- Kontakt:
FOTO+VIDEO: Baša: Uz maksimalan trud želim doći do minutaže
http://fkzeljeznicar.ba/fotovideo-basa- ... aze/10625/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/fotovideo-basa- ... aze/10625/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nesvrstani
- Kontakt:
a kako ste vi prosli protiv njih?blazer13 je napisao/la:65. minuta. Metalurg jos nema nijedan udarac, sve je jasno o njihovoj kvaliteti

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Kad Sloboda opet dozivi igranje u Evropi javi se.nesvrstani je napisao/la:a kako ste vi prosli protiv njih?blazer13 je napisao/la:65. minuta. Metalurg jos nema nijedan udarac, sve je jasno o njihovoj kvaliteti

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
čovjek je sto posto u pravu iako su njemu slavinovići limit, nema nikakvog razloga da se misli da bi mi u ovom stanju prošli bolje. dvomeč je bio ravnopravan, a oni su pokazali mnogo više mentalne snage, jer su izjednačili nakon 2-0 u gostima. a mi bilo da povedemo bilo da gubimo dva razlike prestanemo igrati, k'o da nam je neko izvadio baterije.
- nesvrstani
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Kad Sloboda opet dozivi igranje u Evropi javi se.nesvrstani je napisao/la:a kako ste vi prosli protiv njih?blazer13 je napisao/la:65. minuta. Metalurg jos nema nijedan udarac, sve je jasno o njihovoj kvaliteti![]()
nema to nikakve veze sa slobodom, ali je glupa prica o njihovoj kvaliteti i rezultatu taman da gube 19-0
zeljo nije mogao 2-0 sacuvati, stisli vas ljudi u petarac 10 godina izgubio gledajuci kako se ne mozete
sastavit s loptom jer sam keca igrao...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
+1ChWilla je napisao/la:čovjek je sto posto u pravu iako su njemu slavinovići limit, nema nikakvog razloga da se misli da bi mi u ovom stanju prošli bolje. dvomeč je bio ravnopravan, a oni su pokazali mnogo više mentalne snage, jer su izjednačili nakon 2-0 u gostima. a mi bilo da povedemo bilo da gubimo dva razlike prestanemo igrati, k'o da nam je neko izvadio baterije.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Padobranac imaš temu o svom klubu pa izvoli, drago mi je što si pao na nama, kad ti Sloboda bude igrala možda dobiješ, ali pitaj Boga kad!
Grbavica naš je Hram!!!
ja bi nekako više volio da je prošao, al' eto... 

Sta ba odmah napadate covjeka, nije nista lose napisao vec je iznio nepobitne cinjenice, vodili smo 2:0 a na kraju popusili posteno, izgubili, ispali nije kraj svijeta, ali brate nema razloga ljude sa normalnim komentarima i kritikom odmah tjerati sa teme,bez obzira za koga navijaju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- plavipatriota
- Kontakt:
dovesti dva pojačanja i uzeti ovu ligu..
realno, previše dižemo ostale, u našoj ligi jedan igrač je prevaga!
dva igrača, al ne potencijala, nego igrača i to je to.. a mislim da se moze naci nesto sto je slobodno, a da bi htjeli u zelji igrat...
dva igrača, al ne potencijala, nego igrača i to je to.. a mislim da se moze naci nesto sto je slobodno, a da bi htjeli u zelji igrat...
Momci, jel zna neko mi reci kakav je plan sa Amirom? Mozemoli ocekivati momka vec na klupi protiv Olimpica ili ce idalje igrati za juniore pa ponekad za A-tim kao Kjosevski i Sadikovic prosle sezone?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne znam sta bih ti rekao,momak je dobar igrac,ali ipak mislim da nije jos dostigao nivo za seniorski fudbal jer mu treba jos snage.Sad je pitanje da li ce ga Adzem ipak malo gurati posto on njega gotivi ne znam kako drukcije da kazem i on je najvise zasluzan za njegov potpis.On ce vjerovatno odigrati dosta utakmica za juniore ove sezone,ali mislim da bi ga mogli ocekivati na klupi u nekim kup tekmama.sajo10 je napisao/la:Momci, jel zna neko mi reci kakav je plan sa Amirom? Mozemoli ocekivati momka vec na klupi protiv Olimpica ili ce idalje igrati za juniore pa ponekad za A-tim kao Kjosevski i Sadikovic prosle sezone?
Tek za nesto ozbiljnije mislim da bi moglo biti sljedece sezone.

-
- Kontakt:
Momak imao samo nekoliko utakmica na juniorskom nivou. Ali ono što sam ja vidio, i što o njemu kažu igrači, za očekivati je u ovoj polusezoni da možda i uleti džahkad. Ovakvog talenta ne trebaš gurati, sam će se izboriti.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sve to stoji priijatelju Ali sta onda je pravo pitanje?plavipatriota je napisao/la:dovesti dva pojačanja i uzeti ovu ligu..
Ici prihvatljivo opet na novu euro silovanje. Iskren da budem', ovo nase kruzenje u krug gdje sami sebe zavaravamo kao da nesto napredujemo a Ono upravo obrnuto iz godline u godinu je mnogima vise postalo dosadno. Ove godline ce se na posjetu odraziti to pravo.....
-
- Kontakt:
...pretpostavljam da on nije prosao pripreme s ekipom.fkzeljeznicarba je napisao/la:Momak imao samo nekoliko utakmica na juniorskom nivou. Ali ono što sam ja vidio, i što o njemu kažu igrači, za očekivati je u ovoj polusezoni da možda i uleti džahkad. Ovakvog talenta ne trebaš gurati, sam će se izboriti.

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Amir je sigurno veliki talenat i potencijal, al teško da može u ovoj sezoni dobiti priliku i pokazati nešto...mlad je i neiskusan da bi igrao u PL, to je to što se njega tiče...
Željeli mi to priznati ili ne naša liga je postala kvalitetnija, uzmite u obzir Želju,Zrinjski,Široki,Velež,Sarajevo,Olimpik sada i Slobodu koja zaista ulaže u klub, tu i tamo Borac i Čelik ali sredina tabele im je realnost, pa pozitivne promjene u Travniku možemo se nadati dobroj sezoni.Drini,Mladosti VO,Zvijezdi,Vitezu,Radniku i Slaviji predviđam ravnopravnu borbu za opstanak s tim da su Zvijezda i Vitez kvalitetniji od konkurencije.
Kad bi se smanjila liga možda za 2-je ekipe, pa možda i 4 ova liga bi bila sve osim nezanimljiva...
Doći ćemo i mi na svoje to je sigurno samo što mi sporije palimo, isto s-paket u januaru
Hoćemo li imati generalnog sponzora ove godine, ali ako je situacija toliko teška daj šta daš, mada sam ja čuo da se ozbiljno radi po tom pitanju, jedna firma je stvarno zainteresovana al haj im znaj!!!
Željeli mi to priznati ili ne naša liga je postala kvalitetnija, uzmite u obzir Želju,Zrinjski,Široki,Velež,Sarajevo,Olimpik sada i Slobodu koja zaista ulaže u klub, tu i tamo Borac i Čelik ali sredina tabele im je realnost, pa pozitivne promjene u Travniku možemo se nadati dobroj sezoni.Drini,Mladosti VO,Zvijezdi,Vitezu,Radniku i Slaviji predviđam ravnopravnu borbu za opstanak s tim da su Zvijezda i Vitez kvalitetniji od konkurencije.
Kad bi se smanjila liga možda za 2-je ekipe, pa možda i 4 ova liga bi bila sve osim nezanimljiva...
Doći ćemo i mi na svoje to je sigurno samo što mi sporije palimo, isto s-paket u januaru

Hoćemo li imati generalnog sponzora ove godine, ali ako je situacija toliko teška daj šta daš, mada sam ja čuo da se ozbiljno radi po tom pitanju, jedna firma je stvarno zainteresovana al haj im znaj!!!

-
- Kontakt:
Oce bit prijenos ?
Hoće na bht televiziji uz pivo i uštipke uživancija gledat po ovoj kaljuži hoće li prestat konačno.zeljovolim je napisao/la:Oce bit prijenos ?
Zaj3bi bolan, najveća špica kad pada kišaasko75 je napisao/la:Hoće na bht televiziji uz pivo i uštipke uživancija gledat po ovoj kaljuži hoće li prestat konačno.zeljovolim je napisao/la:Oce bit prijenos ?

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, elSaik, Levin i 29 gostiju.