Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sjajne vesti, Manquillo po onome sto sam video od njega, a nisam mnogo, odmah moze prva kod nas. Sa ta dva ce se verovatno zavrsiti prelazni rok, bas mi nekako deluje cudno da dovedemo jos jednu opciju u napadu, a vec ih imamo dosta, mada su to sve talentovani momci ali i neprovereni.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
ja nevjerujem u ovo dok rambo ne izbrise post na podforumu LFC gdje hoce nesto da dokaze,al mu to ne pije vode izgledanerkolfc je napisao/la:Ian Ayre#LFC are closing in on deals for Alberto Moreno and Javier Manquillo. (Tony Barrett)![]()

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nek dovedu bilo koga na desnom beku, ovaj Manquillo je vjerojatno Cafu za Glena. 

kad počneš razdvajat rječcu ne od glagola onda možemo normalno komunicirat... cheersLiverpoolREDS je napisao/la: ja nevjerujem u ovo dok rambo ne izbrise post na podforumu LFC gdje hoce nesto da dokaze,al mu to ne pije vode izgleda![]()
btw. Aspas nešto pokušava dokazat...a ne rambo
A.F.C. Bournemouth!
Ibe 18
Sterling 19
Markovic 20
Can 20
Manquillo 20
Suso 20
Moreno 21
Flanno 21
Ilori 21
Coutinho 22
Hendo 24
Sturridge 24
Sakho 24
Allen 24
nerkolfc je napisao/la:Ibe 18
Sterling 19
Markovic 20
Can 20
Manquillo 20
Suso 20
Moreno 21
Flanno 21
Ilori 21
Coutinho 22
Hendo 24
Sturridge 24
Sakho 24
Allen 24

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
evo ga,ocigledno su me ove vijesti sa tvitera malo oraspolozile pa sam pozurio da nesto napisem ,ko radi taj i grijesirambo16 je napisao/la:kad počneš razdvajat rječcu ne od glagola onda možemo normalno komunicirat... cheersLiverpoolREDS je napisao/la: ja ne vjerujem u ovo dok rambo ne izbrise post na podforumu LFC gdje hoce nesto da dokaze,al mu to ne pije vode izgleda![]()
btw. Aspas nešto pokušava dokazat...a ne rambo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
@rambo, kol'ko ti je godina?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sve mi se cini 13, bilo je vec to pitanjeSage je napisao/la:@rambo, kol'ko ti je godina?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:Sve mi se cini 13, bilo je vec to pitanjeSage je napisao/la:@rambo, kol'ko ti je godina?
haj i ti stariji za par sati, ne rise

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
baš...lik se ponavlja k'o Stevicini neuspjesi u Premeirshipu xd
A.F.C. Bournemouth!
Ja rodjen one godine kad ste vi osvojili LP, znas koja je ?nedim93 je napisao/la:Otelo je napisao/la:Sve mi se cini 13, bilo je vec to pitanjeSage je napisao/la:@rambo, kol'ko ti je godina?
haj i ti stariji za par sati, ne rise
par sati,15 godina,svejedno...fino dJecka pitam
...sta se vi ostali palite? 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
i ja sam na dan kad je stevica digo pehar EPL-aOtelo je napisao/la: Ja rodjen one godine kad ste vi osvojili LP, znas koja je ?

Nocas su me Arsenalovi navijači uvjerili kolika je fudbalska velicina zapravo Steven Gerrard, ja mislim da ni jednog drugog igrača ovoliko ne uspoređuju sa uspjesima svoga kluba. Nesto kao sto su navijaci Uniteda radili pred kraj prosle sezone.
Stevica odmara, istegao ruku 2005nedim93 je napisao/la:i ja sam na dan kad je stevica digo pehar EPL-aOtelo je napisao/la: Ja rodjen one godine kad ste vi osvojili LP, znas koja je ?

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
sa ovim si mi sve rekao,jedan igrac Liverpoola se poredi sa historijom jednog klupa ,Stevenenedim93 je napisao/la:i ja sam na dan kad je stevica digo pehar EPL-aOtelo je napisao/la: Ja rodjen one godine kad ste vi osvojili LP, znas koja je ?

http://liverpool-redarmy.com/new/coates ... very-well/" onclick="window.open(this.href);return false;
Seba sinoć
Seba sinoć
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
pa zar ima razlike kažem li kad je liverpool osovjio EPL ili kad je stevica osvojio ? isti qrac ni 'vako ni nako niste osvojiliLiverpoolREDS je napisao/la:sa ovim si mi sve rekao,jedan igrac Liverpoola se poredi sa historijom jednog klupa ,Stevenenedim93 je napisao/la:i ja sam na dan kad je stevica digo pehar EPL-aOtelo je napisao/la: Ja rodjen one godine kad ste vi osvojili LP, znas koja je ?![]()
tvoja velicina nije upitna,samo niko ne zeli to priznati jer nisi u njihovom timu

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.