Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
SOUNDERS FC AND TOTTENHAM HOTSPUR PLAY TO THRILLING 3-3 DRAW IN FRIENDLY (55,349)
Sounders vs Tottenham - moj snimak izlaska igraca na teren
Highlights: Seattle Sounders FC vs Tottenham Hotspur
[youtube][/youtube]
Sounders vs Tottenham - moj snimak izlaska igraca na teren
Highlights: Seattle Sounders FC vs Tottenham Hotspur
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Tottenham ipak dovodi Bena Daviesa. 8 miliona funti + Gylfi Sigurdsson u suprotnom smjeru.
Prvo pojačanje Mauricija Pocchetina i igrač koji je, prije svega, daleko pouzdaniji od Rosea.
Telegraph čak navodi kako će se desiti veća trampa. Vorm i Ben Davies = Sigurdsson + 5 miliona funti. Ne vidim razlog dovođenja Vorma osim ako nemaju dobru ponudu za Llorisa, u što sumnjam.
Prvo pojačanje Mauricija Pocchetina i igrač koji je, prije svega, daleko pouzdaniji od Rosea.
Telegraph čak navodi kako će se desiti veća trampa. Vorm i Ben Davies = Sigurdsson + 5 miliona funti. Ne vidim razlog dovođenja Vorma osim ako nemaju dobru ponudu za Llorisa, u što sumnjam.
Chairmen Daniel Levy and Huw Jenkins eventually settled on a transfer that is thought to value both Davies and Sigurdsson at £10m, and Vorm at £5m
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
I ima logike to za Vorma, ipak imaju samo jednog rezervnog golmana i to ljudinu sa 43 kuke.
Mislio sam više na kvalitet Vorma. Šteta je da presjedi 80% sezone, kada, bar po meni, spada u top 6-7 golmana u ligi.L_blancos je napisao/la:I ima logike to za Vorma, ipak imaju samo jednog rezervnog golmana i to ljudinu sa 43 kuke.
Greatness dies
Odlicno odradjen posao od strane Levya, doveo je prvoklasnog golmana koji ce tjerati Llorisa da bude sto bolji a i odlican je za kupove. Ben Davies je sinoc odigrao solidno, iznenadjujuce dobro sa obzirom da nije ni puna 24 sata bio sa ekipom. Dva lijepa gola Lamele i nadam se da ce tek sada pokazati da li vrijedi 30 miliona.. Soldado se poboljsao, Caroll, Holtby, Capue i Kaboul takodjer dok Rose i Dawson ako ikako mogu biti losiji, losiji su.
Zadnja izmjena: belefront, dana/u 24 jul 2014, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
obavezno napadaca morate kupiti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Koja je mrcina Duoson. Sinoc usao u igru i odbrana se odmah raspala, primise dva gola.
Totenhem nema igru. Sinoc su igrali na kvalitet pojedinaca.
Valjda ce to ustimati novi trener. Na teskom je ispitu.
Odbranu mora rjesavati. Uzas kakve debile imaju u odbrani. Vjerovatno najgora odbrana u EPL.

Totenhem nema igru. Sinoc su igrali na kvalitet pojedinaca.
Valjda ce to ustimati novi trener. Na teskom je ispitu.
Odbranu mora rjesavati. Uzas kakve debile imaju u odbrani. Vjerovatno najgora odbrana u EPL.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
@SpursOfficial
We are delighted to announce that we have reached agreement with Sporting Lisbon for the transfer of Eric Dier, subject to a medical.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zna li iko ko je ovaj malac sto smo ga doveli. Citam po twitteru, smatraju ga novim Terryem
Ali moze li neko realno reci ko je, sta je i kakav je potencijal ?

Citao sam ja o tom Dieru mozda prije 2godine u jednim englezskim novinama "Metro"...pisali tada da igra sredinu i da je ko Gascoigne talentovan, sada pise na Wiki i ovdje da igra odbranu i defanzivnu sredinu. Ipak momak je igrao u Portugalu, nije jaka kao Englezska ali sigurno ima sada vec drugaciji stil i mentalitet fudbala nego ostali Englezi koji vecinom ostanu u Englezskoj...Za vas navijace spursa mislim da ce ovo biti solidno pojacanje, Pochettino dobar trener.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Od 10. godine živi/o u Portugalu, kada mu je majka našla posao na EURO-u 2004. Baš ima čudnovatu priču iza sebe.
Inače mu nije strano igrati po desnom boku pa se ne bih čudio ako bi iz prve postave izbacio precjenjenog Walkera.
Za 4 miliona funti se ne može pogriješiti mnogo. Poch je majstor za ovakve mladiće.

Inače mu nije strano igrati po desnom boku pa se ne bih čudio ako bi iz prve postave izbacio precjenjenog Walkera.
Za 4 miliona funti se ne može pogriješiti mnogo. Poch je majstor za ovakve mladiće.

Greatness dies
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U prijateljskoj protiv slabog Celtica ( nisam znao da su onako losi
) odigrali su sjajno. Lamela dokazuje svoju zelju za igrom, Sandro i Adebayor su se vratili i odigrali poprilicno dobro. Soldado je isto zabio i to iz igre
Ericksen i Holtby standardno odlicni i nadam se da ce ovako i nastaviti. Jedva cekam pocetak sezone

Ericksen i Holtby standardno odlicni i nadam se da ce ovako i nastaviti. Jedva cekam pocetak sezone

Sta je sa odbranom?belefront je napisao/la:U prijateljskoj protiv slabog Celtica ( nisam znao da su onako losi) odigrali su sjajno. Lamela dokazuje svoju zelju za igrom, Sandro i Adebayor su se vratili i odigrali poprilicno dobro. Soldado je isto zabio i to iz igre
![]()
Hoce li panjina Douson konacno izgubiti mjesto u ekipi?
Totenhemu je neophodan kvalitetan stoper. I vise nego neophodan.
Ostatak ekipe je dobar, samo treba posloziti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Evo pratim po Twitteru da je Jan potpisao novi ugovor i da ce klub to potvrditi iduce sedmice, a navodno je trener Villareala Marcelino potvrdio da Mateo Musacchio prelazi u nase redove za 17-19 miliona funti. Iskreno nemam pojma ko je ali kazu da nije los i da je mlad (23 godine ja mislim).Valencia je napisao/la:Sta je sa odbranom?belefront je napisao/la:U prijateljskoj protiv slabog Celtica ( nisam znao da su onako losi) odigrali su sjajno. Lamela dokazuje svoju zelju za igrom, Sandro i Adebayor su se vratili i odigrali poprilicno dobro. Soldado je isto zabio i to iz igre
![]()
Hoce li panjina Douson konacno izgubiti mjesto u ekipi?
Totenhemu je neophodan kvalitetan stoper. I vise nego neophodan.
Ostatak ekipe je dobar, samo treba posloziti.
pablo musacio ili kako se vec pise je odlican igrac,,pratio sam ga malo vise i igrao je dobro,,veoma je pozrtvovan i veliki borac na terenu,,uz to dobra tehnika,,jako dobar igrac

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Danas izvlacenje za Evropa ligu i iskreno se da ce igrati Tottenham-Sarajevo. Ne znam za koga bih vise navijao 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tottenham moze dobiti Hajduka, ako sam dobro vidio one grupe. Sarajevo nije u istoj grupi sa Tottenhamom.belefront je napisao/la:Danas izvlacenje za Evropa ligu i iskreno se da ce igrati Tottenham-Sarajevo. Ne znam za koga bih vise navijao
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nisam gledao grupe, samo sam se nadaoMonolog je napisao/la:Tottenham moze dobiti Hajduka, ako sam dobro vidio one grupe. Sarajevo nije u istoj grupi sa Tottenhamom.belefront je napisao/la:Danas izvlacenje za Evropa ligu i iskreno se da ce igrati Tottenham-Sarajevo. Ne znam za koga bih vise navijao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.