The Atleti president told Radio Marca:
Many names have been mentioned, but none of those players, neither Cazorla, Callejon, Torres or Chicharito (Hernandez) are on our agenda. If we sign another player, it won't be any of them.
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
demant brzinom svjetlosti
A.F.C. Bournemouth!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ili Cerci.Unknown Genius je napisao/la:Znači dolazi Lavezzi.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakav je igrač ovaj mali Manquillo, vjerovatno dolazi na posudbu 2 godine u LFC pa me zanima sta vi mislite ovdje?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Htjedoh napisati da je bolji od Glena i od Kellya, ali ubrzo shvatih da je to aksiom za gotovo svakog desnog beka u profesionalnom fudbalu.nerkolfc je napisao/la:Kakav je igrač ovaj mali Manquillo, vjerovatno dolazi na posudbu 2 godine u LFC pa me zanima sta vi mislite ovdje?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Potencijal veliki u Atleticu nema mjesta pored Juanfrana pa se nadam da ce se dobro kaliti u Liverpoolu.nerkolfc je napisao/la:Kakav je igrač ovaj mali Manquillo, vjerovatno dolazi na posudbu 2 godine u LFC pa me zanima sta vi mislite ovdje?
IstinaUnknown Genius je napisao/la:Htjedoh napisati da je bolji od Glena i od Kellya, ali ubrzo shvatih da je to aksiom za gotovo svakog desnog beka u profesionalnom fudbalu.nerkolfc je napisao/la:Kakav je igrač ovaj mali Manquillo, vjerovatno dolazi na posudbu 2 godine u LFC pa me zanima sta vi mislite ovdje?

Ma samo da nije rupa u odbrani i da zna uputiti centarsut i to nam je upgradesoe je napisao/la:Potencijal veliki u Atleticu nema mjesta pored Juanfrana pa se nadam da ce se dobro kaliti u Liverpoolu.nerkolfc je napisao/la:Kakav je igrač ovaj mali Manquillo, vjerovatno dolazi na posudbu 2 godine u LFC pa me zanima sta vi mislite ovdje?

Ekipa se vratila s americke turneje i svi su skupa pozdravili Ansaldia i Griezmanna

Jel se ovo pozdravljaju kao i kod nas, ovaj prođe između a udari ga ko čime stignefreddy25 je napisao/la:Ekipa se vratila s americke turneje i svi su skupa pozdravili Ansaldia i Griezmanna![]()

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Igraci stigli u Tursku gdje ce sutra odigrati prijateljsku utakmicu u Izmiru protiv Ardinog bivseg kluba Galatasaraya, među pozvanim igracima su Mandzukic i Ansaldi, dok Griezmann nije otputovao u Tursku

Stiže Jesus Gamez, pouzdani desni bek iz Malage. Odlaskom Manquilla, logična rezerva Juanfranu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Utakmica protiv Galate upravo je zavrsila bez golova, Mandzo je odigrao cijelu utakmicu ali nije uspio da zabije prvijenac. Iduca pripremna utakmica je protiv Wolfsburga gdje ocekujem da napad napokon proradi pred utakmice s Realom 

Joshua Guilavogui je otisao na dvogodisnju posudbu u Wolfsburg uz pravo otkupa ugovora, iako je Arsenal nudio 15 mil.€,
Zamjena za Manquilla koji je otisao na posudbu u Liverpool trebao bi biti iskusni Jesus Gamez iz Malage
Treba pojacati napad jer na pripreminim utakmicama napad je bio najlosiji dio tima a i Mandzukic je jedina spica trenutno jer mislim da Leo Baptistao ipak nije onakav napadac kakav treba Atleticu u borbi za vrh
Zamjena za Manquilla koji je otisao na posudbu u Liverpool trebao bi biti iskusni Jesus Gamez iz Malage
Treba pojacati napad jer na pripreminim utakmicama napad je bio najlosiji dio tima a i Mandzukic je jedina spica trenutno jer mislim da Leo Baptistao ipak nije onakav napadac kakav treba Atleticu u borbi za vrh
Zadnja izmjena: freddy25, dana/u 08 avg 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Jesus Gamez je novi igrac Atletica, potpisao je ugovor do 2017. Oko 3 milijuna eura je placen Malagi

Raul Jimenez iz Mexica ce po svemu sudeci biti novi igrac Atletico Madrida.
Dobar i mlad igrac, bilo bi dobro kad bi se doveo jer se Porto i jos europskih klubova interesuju za njegasoe je napisao/la:Raul Jimenez iz Mexica ce po svemu sudeci biti novi igrac Atletico Madrida.

Atleti izgleda odlicno konta Vukova ,Mandzo zabio prvijenac iz penala 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mario Suarez veoma ozbiljno 

sta je ovo razbise ih ko malu djecu,5 golova malo li je
Atletico opet pokazuje zube,jes da je prijateljka ustakmica,ali nema sumnje da ce se i ove godine sa Realom i Barcom boriti za titulu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.