[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Drugi najbolji CF, odmah iza Ibrahimovića.rambo16 je napisao/la:bolja kupovina od Đejmsa sigurno...sa Suareza ne znam šta bi rek'o jer je najbolji CF na svijetu kad je normalan
Kazu da jeste, za 20 miliona, i da ce biti zvanicno cim bude zvanicno da je Di Maria u PSG, kao to cekajuKawhi je napisao/la:Nije valjda da i Lavezzi dolazi?Kakvu napadačku liniju bi imali s njim
Nema nista konkretno jos.mandraX je napisao/la:Ovo Chicharito dolazi?
..il' je došao već?
Od Arde definitivno jeste .. losiji.Clutch je napisao/la:Lavezzi nije lošiji igrač niti od Arde niti od Griezmanna. Po meni čak i bolji.
Nema šanse. Uostalom, nisu isti profil igrača, tako da i nisu za poređenja.Rajaz je napisao/la:Od Arde definitivno jeste .. losiji.Clutch je napisao/la:Lavezzi nije lošiji igrač niti od Arde niti od Griezmanna. Po meni čak i bolji.
Dobar je Schurle ali Miranda je Miranda, stup nase odbrane. Mislim da Schurlle igra na istim pozicijama kao i Griezmann i bilo bi bolje dovesti nekog klasicnog napadaca ili poluspicu, jer Mandzukic je jedini na toj poziciji. Chicarito bi bio pravi izborDzoni je napisao/la:Chelsea forward André Schürrle could be the missing piece of Atlético de Madrid's brand-new attacking puzzle, potentially as part of a deal taking long-term Blues target Miranda the other way.
marca.com
freddy25 je napisao/la:Dobar je Schurle ali Miranda je Miranda, stup nase odbrane. Mislim da Schurlle igra na istim pozicijama kao i Griezmann i bilo bi bolje dovesti nekog klasicnog napadaca ili poluspicu, jer Mandzukic je jedini na toj poziciji. Chicarito bi bio pravi izborDzoni je napisao/la:Chelsea forward André Schürrle could be the missing piece of Atlético de Madrid's brand-new attacking puzzle, potentially as part of a deal taking long-term Blues target Miranda the other way.
marca.com
Santi se kod nas nije baš najbolje snašao...pogotov od kako ne igra AM nego kriloArsenal midfielder Santi Cazorla could be set for a move away from the Emirates, ITV Sport understands.
The Spanish playmaker, who has struggled to settle into the English lifestyle, is interesting La Liga champions Atletico Madrid, who are looking to form a squad capable of competing in the Champions League.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.