ArsenalSA je napisao/la:Bas mi je drago zbog kise

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ArsenalSA je napisao/la:Bas mi je drago zbog kise
ja sam se vratio 3 stranice nazad i nigdje ne pise zasto nema prenosa na Face-u,a bilo je u najavi na televiziji vrtio se reklamni dzingl da ce prenos bitibodi123 je napisao/la:Drug, nema potrebe za arogancijom odma, pitao sam ako ti se ne odgovara zaobidji post.Krokodil je napisao/la:Da si se vratio 1/2 stranice nazad znao bi da NEĆE BITI PRENOSA.bodi123 je napisao/la:Posto nisam u mogucnosti na Kosevu veceras doci, da li ce biti prenos na Face ili BHT?
Biće na FACE TV
Hvala u svakom slucaju.
Reci da se zajebajes, molim te.1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Cak su mi neki navijaci sarajeva potrvrdili info...
Ja ne vjerujem u dojave,vjerujem u namjestene meceve. Eto neko ce nama ili meni dojavit nesto ali u nekim kladionicama rastu uplate na Sa i pada kvota na njihovu pobjedu
juce kvota na vas 2.90 danas 2.30 danas ispred mene frajer u admiralu uplati 500 eur na sarajevo,lion,i hullAdiFKS je napisao/la:Reci da se zajebajes, molim te.1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Ja ne vjerujem u dojave,vjerujem u namjestene meceve. Eto neko ce nama ili meni dojavit nesto ali u nekim kladionicama rastu uplate na Sa i pada kvota na njihovu pobjedu
Ti ozbiljno shvatas recenice koje sadrze: "se prica", "krugovima", "neki"?AdiFKS je napisao/la:Reci da se zajebajes, molim te.1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Ako si u mogucnosti da odes na utakmicu, onda nema.century je napisao/la:ljudi jel se ovo zajebavate il stvarno nema prenosa
prije pola sata s posla, do Sarajeva 120 kilometara sat i po do dva voznje pa mozda bih i mogao al da nije kise i da je veca plata kuknjava nista bolje da se cuvam za grupne fazeUltraSA je napisao/la:Ako si u mogucnosti da odes na utakmicu, onda nema.century je napisao/la:ljudi jel se ovo zajebavate il stvarno nema prenosa
Pada na Lionu, Amidza skonto kako da opere pare, pogledajte samo uplate na kladionicama u Maleziji.............wienultras je napisao/la:juce kvota na vas 2.90 danas 2.30 danas ispred mene frajer u admiralu uplati 500 eur na sarajevo,lion,i hullAdiFKS je napisao/la:Reci da se zajebajes, molim te.1452 je napisao/la:Amidza namjestio utakmicu tako se prica po kladionickim krugovima...
Gdje si to ti Sejo boy? Na BjelašniciSouthboy je napisao/la:Ima prenos na face tv u 19:30 uvodna emisija a za sat direktno prenose..
Hoce dosta raje da gleda kuci jer ce prolom oblaka biti i veliki pljusak..oni koji idu svaku utakmicu bice na stadionu..al opet topao dom je bolja opcija
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, MaroonBjelave, perodeformero, rimljanin90, tajsamja i 78 gostiju.