GNK Dinamo Zagreb
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
To je toblazer13 je napisao/la:danas je potpisao kapetan mladjih uzrasta Barcelone te i najbolji strijelac te reprezentativac Spanjolske Dani Olmo
ima 16 godina i igra na poziciji krilnog napadaca, ugovor je na tri godine
ovo je fantasticno

vjerojatno neka roba s greškom 

-
- Kontakt:
sramota, ovo je brukanje hrvatskog nogometa i cijele lige, zbog ovakvih poteza ne napreduje liga
Mamicu cigane
jos ce se plasirati i u LP pa ce opet svaki klub u ligi dobit nekih evrica, sramota
zivija ajduk i demokracija u klubu
oleeee
Mamicu cigane
jos ce se plasirati i u LP pa ce opet svaki klub u ligi dobit nekih evrica, sramota
oleeee

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Ima ovdje cini mi se jedan forumas blizak s tvojim klubom, a i Dinamom, pa nek ti objasni neke stvari. Eto ti Zdravko, nosi si ga u Zenicu...neroazzurni je napisao/la:sramota, ovo je brukanje hrvatskog nogometa i cijele lige, zbog ovakvih poteza ne napreduje liga
Mamicu cigane
oleeee
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
znam ja puno vise nego sto ti mislis, nema on meni potrebe nista objasnjavat, pa nije Zagreb na kraju svijeta
a bio je Zdravko i u Zenici, nekoliko puta gledao utakmice, malo nas lozio sa onim svojim postapalicama "da imam ovakve navijace ja bi..." i tako dalje, uglavnom hocu ti reci da nisam toliko neupucen i neko ko samo preko indexa dolazi do info.
da ne duljim, vodile su se ovdje rasparave na siroko, nemam ja vise zivaca objasnjavat, dokazi su jasni, vi samo prodajete maglu i neke raznorazne udruge
tako su za Tita govorili, makni se stari da mi vodimo zemlju, ti si budala i lopov...i tako Tito umre a oni preuzese zemlju i donesose demokratiju...dalje je istorija
a bio je Zdravko i u Zenici, nekoliko puta gledao utakmice, malo nas lozio sa onim svojim postapalicama "da imam ovakve navijace ja bi..." i tako dalje, uglavnom hocu ti reci da nisam toliko neupucen i neko ko samo preko indexa dolazi do info.
da ne duljim, vodile su se ovdje rasparave na siroko, nemam ja vise zivaca objasnjavat, dokazi su jasni, vi samo prodajete maglu i neke raznorazne udruge
tako su za Tita govorili, makni se stari da mi vodimo zemlju, ti si budala i lopov...i tako Tito umre a oni preuzese zemlju i donesose demokratiju...dalje je istorija

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- ultrassa1921
- Kontakt:
Rekoh da Danci ne mogu proći Dinamo. Mislio sam da će izvući makar povoljniji rezultat radi domaćeg terena ali ništa od toga.
Baš me zanima ko će ih zapasti u četvrtom kolu.
Baš me zanima ko će ih zapasti u četvrtom kolu.
Nemoj na Zenicu, naljutit ces nam dubravuLillard je napisao/la:Ima ovdje cini mi se jedan forumas blizak s tvojim klubom, a i Dinamom, pa nek ti objasni neke stvari. Eto ti Zdravko, nosi si ga u Zenicu...neroazzurni je napisao/la:sramota, ovo je brukanje hrvatskog nogometa i cijele lige, zbog ovakvih poteza ne napreduje liga
Mamicu cigane
oleeee

-
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
To sto Dinamo radi i dovodi strane igrace je za svaku pohvalu 
Sad ovaj sto je doso iz Barce za par godina on moze otic u bolji klub za bolje pare i tako Dinamo opet profitira

Sad ovaj sto je doso iz Barce za par godina on moze otic u bolji klub za bolje pare i tako Dinamo opet profitira

Apsolutno tocno, odlican potez.GracanicaAA je napisao/la:To sto Dinamo radi i dovodi strane igrace je za svaku pohvalu
A ako je mali tako dobar talent, mogao bi stopama Modrica i ostalih, pa ce se jednog dana pricati da je igrao u Dinamu.. Tako se samo dize rejting kluba.
Misevi opet iz rupa izasli 
Veselimo se skorom ispadanju iz LP
Prelijepo bi bilo kad bi Partizan nasamarao prciju,tad bi apsolutno svi bili protiv psihopata.

Prelijepo bi bilo kad bi Partizan nasamarao prciju,tad bi apsolutno svi bili protiv psihopata.
Stari moj, koliko ti neko nešto mora zgadit da bi navijao čak i za Partizan protiv tog kl... Pardon, obiteljskog biznisa.SiamoNoi je napisao/la:Misevi opet iz rupa izasli
Tiče nas se!
GracanicaAA je napisao/la:i tako Dinamo opet profitira

Mogu, ako ću srat stojećiultrassa1921 je napisao/la:Zdravko Mamic-ustati i reci to ime

PS: Kad je Četnik bio u Zenici?
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
-
- Kontakt:
Što, pa Partizan je drugi najveći hrvatski klub poslije Hajduka!Stari moj, koliko ti neko nešto mora zgadit da bi navijao čak i za Partizan protiv tog kl... Pardon, obiteljskog biznisa.

Grbavica naš je Hram!!!
Najjača su ova dva tri koji se nešto uzdižu po temi kako sve znaju i kao da su oni dio kluba.Šljam.
Nadam se da će Dinamo rutinski doći do grupnih faza lige prvaka i biti u borbi za prolazak iz grupe.
Nadam se da će Dinamo rutinski doći do grupnih faza lige prvaka i biti u borbi za prolazak iz grupe.
Ne dio, nego vlasnik kluba!Rosicky je napisao/la:Najjača su ova dva tri koji se nešto uzdižu po temi kako sve znaju i kao da su oni dio kluba.Šljam.

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
-
- Kontakt:
I tebe posaljem po sibice....
Ko sumeca tableta ššššššš i nestane...
Ko sumeca tableta ššššššš i nestane...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jedva čekam da se Armin oporavi. Soudani nastavio sa odličnom formom. Dinamo je davno prekucao HNL, Rijeka im je jedini ozbiljan konkurent, a očekujem da će pasti oko sredine prvenstva.
Dinamo - Zadar 5-0
1:0 Čop (24.)
2:0 Ademi (28.)
3:0 Soudani (52.)
4:0 Čop (80.)
5:0 Čop (89.)
http://max.tportal.hr/video.aspx?videoId=22089
Nek je i Ademi jednom zabio
A i Cop slobodnjak
I zabio jos dva otpatka. U pravo vrijeme na pravom mjestu, reklo bi se.
Coric
Nadam se da ce dobijat sve vise i vise minutaze. Mali je zvjer
I Dinamo odavno nije otvorio HNL furioznije. Nakon tri kola pobjede 4-0, 4-3 i 5-0.
Prosle cetiri sezone:
13/14 3-0, 3-0, 0-0
12/13 1-1, 2-1, 1-0
11/12 2-0, 2-0, 2-0
10/11 4-1, 1-2, 1-1
Tek je 09/10 otvoreno golgeterski sa pobjedama 7-1, 4-0 i 5-1. Zanimljivo, Dinamo je tu sezonu vodio Kruno Jurcic ne dobivsi otkaz ni jednom
Tako je Dinamo poceo sa prosjekom od 5.33 gola po utakmici, a zavrsio sa 2.33, tj. zabili su 70 komada u 30 utakmica. Ove sezone ima 36 utakmica i vjerujem da mu zabit preko 100 golova. Pjaca i Coric bi trebali da lete po terenu. Soudani je opet odlican, Fernandes ce se oporavit, a i Brozovic bi trebao imati odlicnu sezonu. Cop nek posprema njihove otopatke ko sinoc i bit ce opet najbolji strijelac lige.
1:0 Čop (24.)
2:0 Ademi (28.)
3:0 Soudani (52.)
4:0 Čop (80.)
5:0 Čop (89.)
http://max.tportal.hr/video.aspx?videoId=22089
Nek je i Ademi jednom zabio

Coric

I Dinamo odavno nije otvorio HNL furioznije. Nakon tri kola pobjede 4-0, 4-3 i 5-0.
Prosle cetiri sezone:
13/14 3-0, 3-0, 0-0
12/13 1-1, 2-1, 1-0
11/12 2-0, 2-0, 2-0
10/11 4-1, 1-2, 1-1
Tek je 09/10 otvoreno golgeterski sa pobjedama 7-1, 4-0 i 5-1. Zanimljivo, Dinamo je tu sezonu vodio Kruno Jurcic ne dobivsi otkaz ni jednom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.