Lillard je napisao/la:Dosao je a dzaba jer je s Kijevom raskinuo ugoor zimus. A placa nece bit velika. Poznato je kako Ukrajinac voli popit, a vec se prave plakati..

Lillard je napisao/la:Dosao je a dzaba jer je s Kijevom raskinuo ugoor zimus. A placa nece bit velika. Poznato je kako Ukrajinac voli popit, a vec se prave plakati..
Nisu oni egzoticni. Pa lani su igrali skupine EL-a zar neSignore je napisao/la:Dodjose vremena kad i Hajduk strahuje od egzoticnih protivnika. Kazahstanci ove sezone stvarno jako dobro igraju, ali mislim da se Hajduk nema cega bojat. Nisu oni Barcelona jbt. Gledam malo i tabelu, nisu bas najbolji, ali izborili su ligu za prvaka. U 21 utakmici imaju 11 pobjeda, 2 remija i cak 8 poraza. Od toga kuci imaju 8 pobjeda i 2 remija dok vani imaju tek 3 pobjede i 8 poraza. Mislim da bi nekih 1-1 bilo odlicno i da je Hajdukova prava sansa na Poljudu
fakat ovi na telemahu previse se-ru,poceli su sve od reda ukidati(rts,hrt).firefirefirely je napisao/la:prenosi li iko, hrt2 zatamnili na telemachu jbm im mater, ko da neko nas prenosi
Ma razumijem kad imas na nekom nasem kanalu, ali HALOOOOOOOOOOOOO, aaaaaaaaaaaa sto mi tlak digose u sekundisamo_lijevo je napisao/la:fakat ovi na telemahu previse se-ru,poceli su sve od reda ukidati(rts,hrt).firefirefirely je napisao/la:prenosi li iko, hrt2 zatamnili na telemachu jbm im mater, ko da neko nas prenosi
samo_lijevo je napisao/la:fakat ovi na telemahu previse se-ru,poceli su sve od reda ukidati(rts,hrt).firefirefirely je napisao/la:prenosi li iko, hrt2 zatamnili na telemachu jbm im mater, ko da neko nas prenosi
ovi nasi ne prenose klubove iz BIH,a da prenose iz HRV ili SRB.
Hvala delko !delko je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:fakat ovi na telemahu previse se-ru,poceli su sve od reda ukidati(rts,hrt).firefirefirely je napisao/la:prenosi li iko, hrt2 zatamnili na telemachu jbm im mater, ko da neko nas prenosi
ovi nasi ne prenose klubove iz BIH,a da prenose iz HRV ili SRB.
[url]http://mali-ekrani.****.co.at/2013/08/hrt-2.html[/url]
evo ti ovde HRT2
A vjerovatno je HRT otkupio prava samo za Hrvatsku tako da su ovi duzni zatamniti no toga se pridrzavaju ali kad treba negdje drugdje izbjeci zakon to i cinesamo_lijevo je napisao/la:ama sta ce mi na internetu kada placam svaki mjesec da bi imao u dnevnoj sobi,ali jok oni poceli ukidati sta god se pusti od nogometa na HRT-u i RTS-u.
Zar nije pravilo ako neko prenosi iz BIH onda su duzni za zalede?
Shakter sigurno nije katastrofalan klub. Prosle godine su to pokazali zamalo izbacivanje Celtica i igranjem LP. S druge strane, ta rijec katastrofa bi se mogla staviti u kontekst sa njihovim protivnicima danas.ciza je napisao/la:ocajni hajduk gubi od katastrofalnog sahtara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.