HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

wienultras
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la wienultras » 31 jul 2014, 13:33

Ako je gradski velezima pravo da ga koristi.jer je gradski i niko im nemoze zabraniti..il moze
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 jul 2014, 13:33

BurningLegion je napisao/la:Jebga nije ni Velezov stadion pa ga se svojata kao da jest i/ili stalno provlaci takva prica.
Gradski je stadion, ne znam sta se svadjate oko toga.
Ovaj sada jeste a onaj kad se gradio najvise ruke su dali velezovi navijaci. Moj stari i ostala mostarska raja
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 31 jul 2014, 13:35

wienultras je napisao/la:Ako je gradski velezima pravo da ga koristi.jer je gradski i niko im nemoze zabraniti..il moze
vjeruj mi da ovi što im vode klub sami neće da se vrate i da su imali neke pozive ali ne žele . drugo su navijači .

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 jul 2014, 13:40

primasquadra je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Ako je gradski velezima pravo da ga koristi.jer je gradski i niko im nemoze zabraniti..il moze
vjeruj mi da ovi što im vode klub sami neće da se vrate i da su imali neke pozive ali ne žele . drugo su navijači .
Daj bola ne lazi momku narast ce ti rep
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 jul 2014, 13:49

Kako god ovako samo klubovi ispastaju napraviti zajednicku investiciju urediti bb i oba kluba spremna za evropu kada moze kamaru klubova po svijetu moze i mali zrinja i velez ultrasi i rodjeni istocni logorjednom mjesecno i tamo lijecite komplekse
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 jul 2014, 13:51

Tako može pričati samo neko ko nema pravi uvid u međunacionalne odnose u gradu Mostaru. Ostavi se te teme, mi jedni druge poznajemo vrlo dobro.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 jul 2014, 13:52

Ne, ne moze niti ce moci jos 100 godina barem. Nije ovo normalan svijet, normalno okruzenje, normalna drzava da se tako nesto samo tako napravi. Zato je bolje prestat o tome...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 31 jul 2014, 13:56

Ja se odjavljujem iz ove teme. Spomenuo sam samo da Mostar i Zrinjski (kao i svi ostali nogometni klubovi i sportski kolektivi u gradu) zaslužuje jedan lijep i moderan mali gradski stadion od 12.000 mjesta radi ljudi koji se bave nogometom, ali i radi ostalih građana koji bi imali lijep stadion ne samo za sportske evente nego i za koncerte. A vi ste završili na ''Titovim sinovima'', ''velikim petokrakama'', ''povratku Veleža pod BB'' i stalno jedno te istim temama i raspravama koje od kraja rata funkaju u Mostaru. To je za mene odmah politika, a pošto me politika uopće ne zanima i pošto sam politički i ideološki neobojen i neopterećen prošlošću napuštam temu. Uživajte i svako dobro :wave:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 31 jul 2014, 13:56

primasquadra je napisao/la:
:crazy: :twisted: :zviz: :zviz:
Tri puta ponovljena laz postaje istina.BB ce biti vazda Velezov stadion a sada sto ga zbog sile i politike ne moze koristiti to je druga stvar

P.S.Mozes procitati i moj potpis kao objasnjenje.

Ovo o jednom stadionu bi bila super ideja da su normalni odnosi ,ali posto je kod nas nenormalno onda ova mogucnost otpada
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 31 jul 2014, 14:03

Nitko vama ne brani doći na gradski stadion,kada god Zrinjski igra,dobro ste nam došli...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2014, 14:14

Taramba je napisao/la:Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...
Joj ti price misevi izasli iz rupa pa baljezgaju sada , sta ces stari ti je dum'o u Jarama o Herceg Bosni hahaa
A golemi ste mi vi mjenjate se ko vrijeme jos vas klepa po usima Dragan Covic inace bio u savezu komunista a sad vam prodaje maglu joj mili moji :zviz:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 31 jul 2014, 14:35

RezervniGolman je napisao/la:
BurningLegion je napisao/la:Jebga nije ni Velezov stadion pa ga se svojata kao da jest i/ili stalno provlaci takva prica.
Gradski je stadion, ne znam sta se svadjate oko toga.
Ovaj sada jeste a onaj kad se gradio najvise ruke su dali velezovi navijaci. Moj stari i ostala mostarska raja
A jebga sad, to sto ga je gradio ovaj ili onaj i dalje ga ne cini tvojim ili njegovim, i dalje je gradjen za potrebe grada Mostara i njegovih klubova, ne kluba, a to sto su vecinom tada bili fanovi Veleza, to je neka potpuno druga stvar i specifikum tadasnje klime i politike u gradu.
I mom stricu i ocu su mjesecno bez pitanja otkidali dio place za potrebe Veleza, pa nije Velez moj privatni klub po toj logici.

Sad, o tome zasto Velez ne igra na gradskom stadionu, o tome bi se jedino dalo polemizirati, tako da necu, nema potrebe, imate vi svoj stadion danas, koji nije bogzna sto mozda jos uvijek, ali se stalno radi na njemu i ulazi, ali je napravljen vec za svoje potrebe i vlastitim izvorima sto bi se reklo, tako da bi ja bio puno ponosniji i sretniji zbog te cinjenice, nego recimo kivan zbog toga sto Zrinjski unajmljuje gradski stadion.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 31 jul 2014, 14:46

ANTIFA ! je napisao/la:
Taramba je napisao/la:Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...
Joj ti price misevi izasli iz rupa pa baljezgaju sada , sta ces stari ti je dum'o u Jarama o Herceg Bosni hahaa
A golemi ste mi vi mjenjate se ko vrijeme jos vas klepa po usima Dragan Covic inace bio u savezu komunista a sad vam prodaje maglu joj mili moji :zviz:
Balavče mali,otpepaj na Vehležova sela i povedi Dragana Čovića sa sobom da vam bude maskota kluba :o

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2014, 14:53

Taramba je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Balavče mali,otpepaj na Vehležova sela i povedi Dragana Čovića sa sobom da vam bude maskota kluba :o
Pa ne znam ko vas gura ili sta Dragan bivsi komunista sada veliki nacionalista ausa tamo :D
I zasto sela mozda ti je stari iz Jara , Kocerina poznati veliki nacionalisti pa ti smeta Mostarska raja i skloni to ime Taramba kad nisi Mostarac vidi se po prici ;) Taramba je bio i ostao Mostarcina

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 31 jul 2014, 15:15

I stadion u vrapcicima je gradski hahaha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 jul 2014, 15:27

I sto se nek iljute sto ih zovemo "Titini sinovi"... Pa pogle im temu, cast izuzecima :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2014, 15:45

Lillard je napisao/la:I sto se nek iljute sto ih zovemo "Titini sinovi"... Pa pogle im temu, cast izuzecima :urnebes:
Ne znam u cemu je problem u vezi toga :cool:

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 31 jul 2014, 15:54

@Antifa komunjaro stara,zato ti je i Dragan Čović drag...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2014, 15:58

Taramba je napisao/la:@Antifa komunjaro stara,zato ti je i Dragan Čović drag...

Pa nije meni nego vama joj ljudi treba im 15 sati objasnjavat sta je i kako je pa ne glasam ja za HDZ nego ti :cool:
jes mene briga za Covica nego eto kako vam prodaje maglu a vi se primate to je interesantno :P

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 31 jul 2014, 16:12

Ne trebaš ti nama 15 sati šta objašnjavati,ne dangubi već uhvati se posla,politika me ne zanima,niti HDZ,SDA ili tvoj savez komunjara,jedina stranka mi je bila HVO;)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.