Da se ubije vrijeme.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Elegant je napisao/la:Imam neki osjecaj da bi veceras mogli dobro da prođete.
sta ima ibrakovicu napadacki nogometwienultras je napisao/la:za dobro naseg fudbala nadam se da cete pobjediti,sinoc sam na netu gledo njihove neke utakmice,odbrana im nije bas jaca strana,znaju ispast smijesni,kroz sredinu je teze proci,pokusat po krilima..moje skromno misljenje je da nisu neka trkacka ekipa..sto posto na terenu i tribinama,i vasi su
Face TVstaragarda je napisao/la:Imal tekma na tv
HvalaHzSM je napisao/la:Face TVstaragarda je napisao/la:Imal tekma na tv
sanjas li metalurg..emirati je napisao/la:sta ima ibrakovicu napadacki nogometwienultras je napisao/la:za dobro naseg fudbala nadam se da cete pobjediti,sinoc sam na netu gledo njihove neke utakmice,odbrana im nije bas jaca strana,znaju ispast smijesni,kroz sredinu je teze proci,pokusat po krilima..moje skromno misljenje je da nisu neka trkacka ekipa..sto posto na terenu i tribinama,i vasi su![]()
sta kaze gledao ih on, odbrana im nije jaca strana.![]()
Grčki novinar za ............ba: Atromitos je sve bolji, defanzivni su i čvrsti.
poljubio je tebe amaw direktno u drugu ligu.wienultras je napisao/la:sanjas li metalurg..emirati je napisao/la:sta ima ibrakovicu napadacki nogometwienultras je napisao/la:za dobro naseg fudbala nadam se da cete pobjediti,sinoc sam na netu gledo njihove neke utakmice,odbrana im nije bas jaca strana,znaju ispast smijesni,kroz sredinu je teze proci,pokusat po krilima..moje skromno misljenje je da nisu neka trkacka ekipa..sto posto na terenu i tribinama,i vasi su![]()
sta kaze gledao ih on, odbrana im nije jaca strana.![]()
Grčki novinar za ............ba: Atromitos je sve bolji, defanzivni su i čvrsti.taske su to psihicke posljedice.razumijem te.
sve u svemu kada krenu naprijed suplji su ko svicarac ovakvo sarajevo im iz kontre moze djenazu prouciti.
treba ih samo pustiti da igraju,otvore se..
ljubi te amaw u celo
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, riki46, senad82 i 66 gostiju.