Velez ole, Velez ole, Velez ole ole ole
zizu1991 je napisao/la:Velež 5x na BHT-u u jesenjem dijelu sezone i to svaka gostujuća. Bravo Uprava!
NeverGiveUp je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Velež 5x na BHT-u u jesenjem dijelu sezone i to svaka gostujuća. Bravo Uprava!
Nije svaka gostujuća, ima jedna i domaćinska.
Tore Andre Flo Velež je vazda bio jak klub. Stipu starogCaeruleus je napisao/la:Velež je prije rata bio jak klub. Stari mi pričao.
Goni samo Cuica i Burekovica ono gov.no iz Zenice. Treba mladjim sudijama davat vise sansi. Oni ne znaju krast ko ovi starijidrakensang je napisao/la:Antonio Bandić iz Gruda sudi meč Velež - Drina. Mogu vam reći samo da je momak kao momak ekstra, a i kao sudija, mislim da s njim neće biti problema (sudio Široki - Velež ovu prijateljsku zadnju, i više nego odlično).
IDEMO DALJE....rodjenisa je napisao/la:Evo malo materijala za raspravuVigorMostarac je napisao/la:MOSTARSKI DIV SE BUDI....
Pao je Rudar,pala je Zvijezda,pao je Travkik,Pao je Vitez,pao je Željo,pao je Radnik,pao je Zrinjski a rasto je VELEŽ.7 pobjeda za redom u 7 utakmica i to nije sve.
Hajmo Rođeni Idemo dalje,idemo jače.
Dobiti Drinu,dobiti Mladost,dobiti Sarajevo,dobiti Travnika,dobiti Čelika,dobiti Olimpica,dobiti Širokog,dobiti Slaviju,dobiti Zrinjskog,dobiti Radnika,dobiti Želju,dobiti Viteza,dobiti Slobodu,dobiti Zvijezdu i dobiti Borca.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
IMA NAS MOSTARACA VIŠE OD KINEZA,PJEVAMO NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA![]()
![]()
Najjaci post na forumu,kad sam neraspolozen samo ovo procitam![]()
@Vigor
VigorMostarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za dva dana pocinje prvenstvo,vjerujemo najuspjesnije poslijeratno prvenstvo za nasega Veleza,zato RAja svi se okupiti samo oko jedne ideje,oko jednog cilja,oko naseg GIGANTA,yebo sve druge,nek idu u PM,Rodjeni moji uvijek smo bili jedinstveni i odani Velezu i zato nema razloga da se obaziremo na provokacije sa drugih tema.Sve sto nam treba u ovom trenutku imamo,a imacemo i vise i bolje u bliskoj buducnosti.NeverGiveUp je napisao/la:VigorMostarac je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.