fali mu vodonošabordobijeli je napisao/la:vaha trazi hadzica u trabzon![]()
izgleda da je i vaha u talu s papetom
![]()
![]()
Da je barem...Head je napisao/la:Zaboravljen
I tako iz godine u godinuCartman je napisao/la:Da je barem...Head je napisao/la:Zaboravljen
Hare, gdje nam je gringonja nestao? Da nisu zabranili pristup internetu u mentalnim ustanovama? Ili mu je srce otkazalo kad je Pjana dao onaj gol sa svoje polovice.harishp je napisao/la:I tako iz godine u godinuCartman je napisao/la:Da je barem...Head je napisao/la:Zaboravljen
Voza traktor ali bez prikolice.Cartman je napisao/la:Hare, gdje nam je gringonja nestao? Da nisu zabranili pristup internetu u mentalnim ustanovama? Ili mu je srce otkazalo kad je Pjana dao onaj gol sa svoje polovice.harishp je napisao/la:I tako iz godine u godinuHead je napisao/la:Zaboravljen
Brutalno!xavi26 je napisao/la:evo Prcicev transfer u Rennes sve izvjesniji, Zukanovic presao u Seriu A, a mnogi kojima je Safet menadzer niti SP ne moze pomoci da nadju kakav bolji klub..
Zavidovicka seoska moralna vertikala nema bas mozga ni karizme za te stvari.voltron30 je napisao/la:Safet nije Mamić da uvali škart robu. Džaba pozivi u reprezentaciju, džaba SP, niko nije toliko naivan. Žali Bože što će invalidi i dalje uzimati mjesto momcima kojima je tu realno mjesto.
Bilo tebi drago ili ne, to ti je činjenično stanje. Ako povučemo paralelu sa stanjem u državi, je li ti drago kada se prijaviš na konkurs za posao i ispunjavaš sve kvalifikacije, direktor primi malca od buraza koji nema veze, a ti pognute glave nazad na biro? Blago tebi kad si takav pozitivac i možeš žmiriti na nepotizam i korpuciju, još ti i drago.Krokodil je napisao/la:Samo zbog posljednjih par komentara mi je drago što je Pape ostao.
Nakon toga dodjes kuci i kazes "jao sto onaj ima dobrog strica, odma' ga zaposli, svaka im cast sto se paze..ja nisam imao nikoga da me pogura, ali bi se trebao izvinuti njima sto jesu, jer sam ih uvrijedio samom prijavom.voltron30 je napisao/la:Bilo tebi drago ili ne, to ti je činjenično stanje. Ako povučemo paralelu sa stanjem u državi, je li ti drago kada se prijaviš na konkurs za posao i ispunjavaš sve kvalifikacije, direktor primi malca od buraza koji nema veze, a ti pognute glave nazad na biro? Blago tebi kad si takav pozitivac i možeš žmiriti na nepotizam i korpuciju, još ti i drago.Krokodil je napisao/la:Samo zbog posljednjih par komentara mi je drago što je Pape ostao.
Ne hrane ego,vec strinu sa vlastitim bijelim bubrezima.I tako cetiri godinebulbasor je napisao/la:Ljudi na ovu temu dolaze da hrane svoj ego, slobodno cu reci mrznjom prema Safetu. Dajte jos nesto zacinite o covjeku, jos malo tema ce liciti na neku sapunicu, ustvari vec i lici. Ljudi odvadite malo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.