mrtav hladan frajer izvali da MRZI KOMUNISTICKI KLUB KAKAV JE SLOBODA

pa to je prestrasno

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dvostruki prvak Lige Sampiona, prvak Italije 29 puta Fudbalski Klub Juventus nema svoj stadion vec igra na gradskom stadionu, veliki Bayern je donedavno igrao takodjer na gradskom stadionu itd. Pa malo razmisli slijedeci put kad budes uzeo ime Sarajevu u ta tvoja d*b*ln* usta!!!!!Probisvjet je napisao/la:OdgovorCB82 je napisao/la:Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
Hvale sebe jer ih niko drugi ne hvali!
Kako nemaju svoj stadion, cudi me da takav gigant nema svoj stadion. Trebao je Rato Dugonjic kada ih je pravionapraviti im i stadion!
Znatel vic
Zatekli Ratu da buba-guzi, pa ga zapitase: "Rato, Rato, sta to radis"?
Na to odgovori Rato:"Pravim Torpedo"!
U isti tren se svi naguzise i rekose:" Mozes li nam napraviti i stadion"
![]()
![]()
cuj frajke majketiNavijac Sarajeva je napisao/la:Dvostruki prvak Lige Sampiona, prvak Italije 29 puta Fudbalski Klub Juventus nema svoj stadion vec igra na gradskom stadionu, veliki Bayern je do nedavno igrao takodjer na gradskom stadionu itd. Pa malo razmisli slijedeci put kad budes uzeo ime Sarajevu u ta tvoja d*b*ln* usta!!!!!Probisvjet je napisao/la:OdgovorCB82 je napisao/la:Zašto pitari uvijek na temama drugih klubova veličaju svoj klub??Sarajevo ovo,Sarajevo ono.Alo pa da ste toliko veliki klub imali bi svoj stadion
Hvale sebe jer ih niko drugi ne hvali!
Kako nemaju svoj stadion, cudi me da takav gigant nema svoj stadion. Trebao je Rato Dugonjic kada ih je pravionapraviti im i stadion!
Znatel vic
Zatekli Ratu da buba-guzi, pa ga zapitase: "Rato, Rato, sta to radis"?
Na to odgovori Rato:"Pravim Torpedo"!
U isti tren se svi naguzise i rekose:" Mozes li nam napraviti i stadion"
![]()
![]()
SARAJEVO CE UVIJEK BITI TRN U OKO VAMA JER JE ON SVE ONO STO VI NISTE I VASI GRADOVI, SIMBOL CIVILIZACIJE I KULTURE!
JESTE, MI SMO SVE TO, A VI STE OBICNI KOMPLEKSASI I TRUNITE TU GDJE JESTE!!!bad_boy je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:PRIZNAJEM TORPEDO-FK SARAJEVO JE NAJBOLJI, IMAJU NAJBOLJEG GOLMANA, ONI TREBAJU UVIJEK DA BUDU PRVI, IMAJU NAJBOLJE KOPACKE, IMAJU NAJBOLJI STADION, ONI SU KO MILAN, INTER, ROMA... ONI SU SARAJEVO, ONI SU GLAVNI U GLAVNOM, NAJBOGATIJI, ONI IMAJU SVOJE U VLASTI, ONI SU VLAST, ONI NAJVISE VOLE NS BIH, ONI NAJVISE VOLE USANOVICA, ONI SU UVIJEK BILI TAMO GDJE JE VLAST, NJIH NAJVISE VLAS PODRZAVA, NJIH JE NAJVISE VOLILA KOMUNISTICKA PARTIJA BiH ZATO IH JE I NAPRAVILAONI NAJVISE MRZE KOMUNISTE JER VISE IM NISTA NE DAJU, ONI NAJVISE VOLE SDA, ONI SU NAJBOLJI FUDBALERI, ONI IMAJU NABOLJI SUT...
ONI SVE NAJBOLJE ZNAJU, HOCE, UMIJU...
ONI PRONOSE SLAVU U EVROPSKIM TAKMICENJIMA, ONI SU NAJBOLJI.
ZIVIO TORPEDO!
ONI NISU CVILJAVI NI U PUBERTETU, ONI NIKAD NE CELAVE, ONI SU NAJBOLJI...
ONI NAJVISE VOLE CEVAPCICE, ONI NAJBOLJE PRAVE BOZU...
NAJBOLJI STE, OCI EVROPE I SVIJETA U VAS GLEDAJU!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti nam recijohnnyHZ je napisao/la:mi smo ponosni na Mirzu bez obzira odakle je jer mi nemamo komplekse ....Mirza je VELICINA i LJUDINA ,,,,,,al to vi nikada necete shvatiti....
konacno si doso tobesamo rajvosa je napisao/la:Ajde mozda dodje do reforme pravila zbog vas,pa ce sudije mahati zutim kartonima i crvenim a igraci ce moci da igraju tekme iako imaju crveni karton,sudije ce samo da masu kartonima a nece znati zasto masu,jer boze moj vi ste tuzlaci,vi ste upravu,Sarajevo vam je krivo sto vam igra igrac koji nesmije da igra,sto imate mocvaru a ne stadion,nama SDA pomaze da vam otmemo 3 bobe,Munib i Colakovic su na nasoj strani,licno oni su rekli ako nebudemo prvaci da ce da ugase ligu jer nas vole vise od svoje majke,UEFA je na nasoj strani isto jer je izmislila pravo sto se tice zutih kartona sve je jedna urota strasnih Sarajlija da se oduzmu bodovi tuzlacima,Tuzlaci su morali preko blata da idu do stadiona,sarajevski drotovi su tukli Fukare u Tuzli jer smo mi sarajlije zasticeni,jer svi su na nasoj strani,Sloboda nije u evropu izasla jer je sarajevski lobi to sprijecio,u upravi Slobode su debili i to smo ih mi Sarajlije poslali da spijuniraju za nas, to su nase obavjestajne sluzbe al nikom ni rijeci,Sloboda je zadnja jer je Sarajevo placalo sudije kad igra Sloboda jer su htjeli da ih posalju u 2 ligu,Sloboda je zato zadnja inace bi bila prva i igrala LP da nije bilo urote strasnih sarajlija,koje moraju svake godine biti prvaci pa su zato osvojili 10 titula zaredom jer cijeli savez je na strani sarajeva i imaju veoma jak uticaj na savez!
kakvih kompleksa prema SarajevuGigant je napisao/la:JESTE, MI SMO SVE TO, A VI STE OBICNI KOMPLEKSASI I TRUNITE TU GDJE JESTE!!!bad_boy je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:PRIZNAJEM TORPEDO-FK SARAJEVO JE NAJBOLJI, IMAJU NAJBOLJEG GOLMANA, ONI TREBAJU UVIJEK DA BUDU PRVI, IMAJU NAJBOLJE KOPACKE, IMAJU NAJBOLJI STADION, ONI SU KO MILAN, INTER, ROMA... ONI SU SARAJEVO, ONI SU GLAVNI U GLAVNOM, NAJBOGATIJI, ONI IMAJU SVOJE U VLASTI, ONI SU VLAST, ONI NAJVISE VOLE NS BIH, ONI NAJVISE VOLE USANOVICA, ONI SU UVIJEK BILI TAMO GDJE JE VLAST, NJIH NAJVISE VLAS PODRZAVA, NJIH JE NAJVISE VOLILA KOMUNISTICKA PARTIJA BiH ZATO IH JE I NAPRAVILAONI NAJVISE MRZE KOMUNISTE JER VISE IM NISTA NE DAJU, ONI NAJVISE VOLE SDA, ONI SU NAJBOLJI FUDBALERI, ONI IMAJU NABOLJI SUT...
ONI SVE NAJBOLJE ZNAJU, HOCE, UMIJU...
ONI PRONOSE SLAVU U EVROPSKIM TAKMICENJIMA, ONI SU NAJBOLJI.
ZIVIO TORPEDO!
ONI NISU CVILJAVI NI U PUBERTETU, ONI NIKAD NE CELAVE, ONI SU NAJBOLJI...
ONI NAJVISE VOLE CEVAPCICE, ONI NAJBOLJE PRAVE BOZU...
NAJBOLJI STE, OCI EVROPE I SVIJETA U VAS GLEDAJU!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja koliko znam Duduk je samo po sarajevu,sinoc na 60 min. kako duduku zagrli Imamovic predsjednik KK Bosna mozda vas duduk kupisamo rajvosa je napisao/la:Samo da mi legalno dobijemo sto nas sljeduje po pravilima UEFE a to je 3 boda,pa kukajte onda i zalite se do zore Njegusu,savezu,Titi,Dodiku
Malo vece deremo i od vas i Modrice tako da tu nema dileme nikakve,dok vi niste evrope vidjeli osim na tv-u i ti kao nekom nesto pricas haha nismo mi zadnji nego vi momak izgleda da si pomjesao nestabad_boy je napisao/la:Ja koliko znam Duduk je samo po sarajevu,sinoc na 60 min. kako duduku zagrli Imamovic predsjednik KK Bosna mozda vas duduk kupisamo rajvosa je napisao/la:Samo da mi legalno dobijemo sto nas sljeduje po pravilima UEFE a to je 3 boda,pa kukajte onda i zalite se do zore Njegusu,savezu,Titi,Dodikuvidjecemo za 3 boda,ima vremena,sad igrate sa Modricom,valjda pobjedite
Cuj to derete nas,da te bato pitam koliki bi rezultat na krsevu prvo kolo,ja misli 1:1,koliko bi u subotu 3:1samo rajvosa je napisao/la:Malo vece deremo i od vas i Modrice tako da tu nema dileme nikakve,dok vi niste evrope vidjeli osim na tv-u i ti kao nekom nesto pricas haha nismo mi zadnji nego vi momak izgleda da si pomjesao nestabad_boy je napisao/la:Ja koliko znam Duduk je samo po sarajevu,sinoc na 60 min. kako duduku zagrli Imamovic predsjednik KK Bosna mozda vas duduk kupisamo rajvosa je napisao/la:Samo da mi legalno dobijemo sto nas sljeduje po pravilima UEFE a to je 3 boda,pa kukajte onda i zalite se do zore Njegusu,savezu,Titi,Dodikuvidjecemo za 3 boda,ima vremena,sad igrate sa Modricom,valjda pobjedite
Ja koliko znam Duduk je samo po sarajevu,sinoc na 60 min. kako duduku zagrli Imamovic predsjednik KK Bosna mozda vas duduk kupibad_boy je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Samo da mi legalno dobijemo sto nas sljeduje po pravilima UEFE a to je 3 boda,pa kukajte onda i zalite se do zore Njegusu,savezu,Titi,Dodiku
Idi pripremaj se da gledas repku sutra protiv Gane jer ti smo ostaje takav vid patriotizma kad ne znas za druge vidove i zahvali se svojim sugradjanima na uvredama" sto nas nisu pobili u Sirokom", naravno sta drugo ocekivat od vas. Dok se mi prisjecamo nasih Markala i pustamo suze, mi pustamo suze i za mlade zivote koji su izgubljeni na Kapiji i nikad ne bi mogli takve ruzne uvrede nekome reci i dok nam Zenicani pljuju Markale, vi nam govorite sto nas ustase nisu pobile dole. Hvala vam sigurno se lijepo osjecate u svojoj kozi![/quote]Navijac Sarajeva je napisao/la:Ja koliko znam Duduk je samo po sarajevu,sinoc na 60 min. kako duduku zagrli Imamovic predsjednik KK Bosna mozda vas duduk kupibad_boy je napisao/la:samo rajvosa je napisao/la:Samo da mi legalno dobijemo sto nas sljeduje po pravilima UEFE a to je 3 boda,pa kukajte onda i zalite se do zore Njegusu,savezu,Titi,Dodikuvidjecemo za 3 boda,ima vremena,sad igrate sa Modricom,valjda pobjedite
ko mi rece da sam 24 sata on line,pogledaj kad sam pisao ???i boli te briga sto sam online,to nije tvoj problem,sigurno si i ti jer vidim sjedis stalno tusamo rajvosa je napisao/la:Bad boy idi malo vani covjece visis po forumima ni na tekme neides nego ostanes za kompjuterom i solis pamet narodu,tacno znam koji si ti vid navijaca oaj koji ode jednom u 100 godina na tekmu pa covjece 24 sata si online idi opali neku zensku dodji malo sebi,progledaces vjeruj mi
e ba sti fala da si nam sve objasniosamo rajvosa je napisao/la:Gavaric nije imao pravo nastupa.
U Slobodi su znali za tu zabranu
ovim zavrsavamo svaku polemiku,a ovo ce i da bude potvrdjeno pa fino pred vasu upravi i polomite ih
Prije sat sam iz grada, ko god napise post u bilo koje doba racubajte da ce nas slani da vam odgovori,znam da te boli al sta cu ti ja idi vise na tekme,mozda odes i na gostovanje ponekad osim sto piskaras ovdjebad_boy je napisao/la:ko mi rece da sam 24 sata on line,pogledaj kad sam pisao ???i boli te briga sto sam online,to nije tvoj problem,sigurno si i ti jer vidim sjedis stalno tusamo rajvosa je napisao/la:Bad boy idi malo vani covjece visis po forumima ni na tekme neides nego ostanes za kompjuterom i solis pamet narodu,tacno znam koji si ti vid navijaca oaj koji ode jednom u 100 godina na tekmu pa covjece 24 sata si online idi opali neku zensku dodji malo sebi,progledaces vjeruj mii suti matereti,izadji ti napolje udahni zraka prasinaru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.